SundhedPræparater

Antibakteriel drug "nitroxolin". Vejledning til brug

Det stof, som vil blive diskuteret i denne publikation, for sikker, kan du købe i ethvert apotek. For den pris det er tilgængeligt stort set alle bruger, og dens effektivitet er tid-testet. Denne medicin kaldes "nitroxolin", dens anvendelse i mange mennesker, der er forbundet med nyresygdom. I princippet er det, men i almindelighed, ifølge dets farmakologiske virkning - er et antimikrobielt (antibakteriel) lægemiddel.

Især i henhold til sin antibakterielle virkning af lægemidlet er effektivt mod både grampositive og gramnegative bakterier, en række Candida og andre svampe. Hurtigt opsuges fra mavetarmkanalen, er det aktive stof udskilles fra kroppen af nyrerne stort set uændret. Følgelig i en patients urin mark høj lægemiddelkoncentration "nitroxolin".

Indikationer. Tildelt aktive medikament til behandling af forskellige urinvejsinfektioner. Især når de ovennævnte renale patologier, såsom inflammation af nyrevæv, bækken, pyelonephritis. Også vejledning "nitroxolin" til brug anbefales i disse inflammatoriske processer:

  • Betændelse i blæren (cystitis).
  • Inflammationer i urinrøret (urethritis).
  • Inflammatoriske processer i prostatakirtlen (prostatitis).
  • Epididymitis, og andre.

Tildelt betragtede medikament bredspektret specialist og en række andre inflammation førnævnte system. Også instruktioner "nitroxolin" for anvendelse omfatter lægemidler, som er effektive i forebyggelsen af postoperative infektioner i nyrerne og urinvejene. Det anvendes som en forebyggende foranstaltning under cystoskopi, kateterisering.

Lægemidlet blev gennemprøvede sig mod mikroflora der udviser resistens over for andre lægemidler midler antibakteriel action.

Dosering medikament "nitroxolin" vejledning beskrives som følger. Tag piller under / efter måltider. Voksne patienter behandling gives for 14-21 dage. På dag fire produceret lægemidlet 100 mg enkeltdosis, den maksimale daglige dosis - 800 mg. I normale tilfælde med hensyn til "nitroxolin" formulering, anvendelsen instruktion specificerer den daglige dosis af lægemidlet er halvt - nemlig 400 mg.

Motrya ikke på god tolerabilitet beskrevet stoffet bør ikke tage det spontant. I nogle tilfælde eksperterne, øges den daglige dosis til et halvt gram. Du må ikke overstige de tidligere nævnte højere daglig dosis "nitroksolin".

Børn fra en alder af 5, en medicin til behandling tildelt på rate: daglig dosis - 200-400 mg, opdelt i fire faser. Indtil en alder af fem 200 mg dosis opdelt i 4 doser. Varigheden af behandlingen er den samme som for voksne - fra 14 til 21 dage. Kroniske infektioner kan kræve gentagne behandlingsforløb med brugen af "nitroksolin" med pauser i to uger.

Lægemidlet, selv om, og tolereres godt i de fleste tilfælde kan medføre nogle bivirkninger, især kvalme. Og det er en af grundene til, at det er bedre at tage lægemidlet under / efter måltider. Som med andre medikamenter, kan "nitroxolin" (sjældne) forårsage allergiske reaktioner i form af et udslæt.

Betragtning af muligheden for akkumulering (akkumulering af aktivt stof i kroppen), tilrådes forsigtighed at udøve i nærvær af nyresvigt hos en patient. Farvning af urin i en mørk gul farve er også en funktion af terapien med "nitroksolin". Ingen fare på dette fænomen er ikke.

Kontraindikationer for brugen af dette stof anses for at være kun en forøget følsomhed over for lægemidler i denne serie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.