HjemlighedVærktøj og udstyr

Familie cykling nøgle: beskrivelse. Et sæt nøgler til cykel

instrument Kvalitet har altid været et emne, der i høj grad letter arbejdet. Efter alt, se dig selv primitive operationer gøre noget godt, pålideligt værktøj er ofte simpelthen umuligt. Det er især vigtigt, at værktøjet ikke fejle, hvis den ikke bruges i hjemmet, hvor du kan alle udskyde til senere, og på vejen. Og hvis bilen kan foldes et stort udvalg af nøgler og skruetrækkere, du nødt til at vælge til langdistance cykeltur, hvad der er vigtigst, og hvad du kan tage med dig.

Ikke at være i en vanskelig situation på det tidspunkt, en uventet fejl i den måde, kan du på forhånd købe en Universal cykel nøgle. Hvorfor er det så let at bruge, som kan udføre den funktion, at det repræsenterer? Disse og andre spørgsmål diskuteres i denne artikel.

Lidt af en universelt værktøj

Lav et instrument, der kunne hjælpe i forskellige områder af livet, og det tager ikke meget plads, er folk forsøger i lang tid. En sådanne opfindelser er virkelig nyttige ting, andre helt ærligt ubekvemme, og glemme alt om dem.

Et eksempel på en absolut vellykket universelt værktøj - en marcherende multitul. Det kombinerer en bred vifte af emner, lige fra knive og slutter med de specifikke skruetrækkere og endda en tang. Og på samme tid, det tager meget lidt plads. Sådan en ting ville have været nyttigt at også have hver cykelrytter, men det er ikke et multiværktøj. Så hvad er nøglen familie?

Hvad er en universel cykel nøgle

Denne type af nøgler blev opfundet i lang tid, fordi det indeholder ved sine små dimensioner i alle nøglerne, som kan være nyttige ved adskillelse / samling af "jern hest". Eftersom alle cyklerne er forskellige, anbefaler vi, at inden de køber sådan et værktøj til at se, hvilke nødder har specifikt på din model. Ofte er sådanne nøgler gav mulighed for at skrue møtrikker og bolte med en diameter på 8, 9, 11, 13, 14, 15, 16, 18 og 24 millimeter. Det er disse dimensioner oftest findes i gamle cykler, og i de moderne bjergene eller racercykler.

Den repræsenterer en central metalplade, hvori der laves huller svarende til visse diametre af hoveder af skruer eller møtrikker. Nogle gange skærpet kanten af pladen, så til din rådighed er også en flad skruetrækker, som også kan komme i handy. Generelt værktøjet er ganske kompakt og let. Vil USSR cykle nøglen Kina eller Rusland i dag, dens vægt er sjældent mere end 100 gram, som giver dig mulighed for altid at have den i en lille taske til værktøj.

Hvad er nøglerne skal indstilles cyklist

Hvis du tager cykler generelt derhjemme, så ville det kræve en lidt større vifte af konkrete værktøjer. Ud over den universelle nøgle amatør cykling er ønskeligt at få dig selv følgende kits:

  • Cykler nøgler til transport. I moderne cykling vogn ofte gjort uden opsyn, og at demontere det, er det nødvendigt at ty til temmelig kompliceret instrument.
  • Unbrakonøgler. Allen i en moderne cykel knyttet flere elementer end med de sædvanlige nødder. Dette kan være en styring og sadelpind. Ja, ja, endda ledningerne er fastspændt med bolte og sekskant, så det er simpelthen umuligt at foretage en komplet service uden dem.
  • Taster til styring. Nogle styringsmekanismer kræver særlige værktøjer. Nogle gange kan du undvære det. Men bliver nødt til at svede i processen med demontering / montering.
  • Nøgler til at træde i pedalerne. Også her har sit eget element, og med hjælp af specialværktøj kan forenkle dit arbejde.
  • Nøgle til nåle. Han adskiller sig ikke i udseende, men det kan være yderst nyttigt i vejen.

Lad os se på hver af disse værktøjer individuelt for at afgøre, om de er nødvendige for dig personligt, og hvad de repræsenterer.

Dobby nøgler

Hvis cykel transporten udføres i ikke-ydende eller ikke-adskillelig måde at nå det er stadig muligt. Cykel nøgle til transport ligner et tandhjul og tillader slappe det helt at udskifte de defekte elementer eller opdatere fedt. Hvis en sådan nøgle ikke var ved hånden, kan du bruge en almindelig dvuhrozhkovy nøgle. I det ekstreme tilfælde kan gå op sving eller en gas, men det er værd at huske, at dette værktøj ikke er beregnet til dette arbejde, og de kan beskadige rammen med uforsigtig kørsel.

Hvis producenten giver sammenklappelig vogn, i hvilket tilfælde du kan gøre en almindelig familie nøgle, er der mulighed for dens fjernelse.

sæt af sekskanter

Det kan være udformet enten som en separat nøgle, blot foldet ind i sagen, og i form lommekniv med evnen til at anvende en nødvendig størrelse ved at trække den fra håndtaget. Nogle billige variationer kan laves som en nøglering, båret på ringen.

Når du vælger et sæt nøgler bør erindres, at de henviser til det instrument, der, samt familie cykling nøglen altid bør holdes på hånden, især på lange ture. Anvendelsesområde sekskanter stigende hvert år. Med deres hjælp, styret af kabler, stænger og strammet styring, og på nogle modeller endda cykel hjul fast akse. Det viser sig, at det sæt af Allen nøgler til cykel er en af de mest essentielle og populære værktøjer.

Taster til styr og pedaler

Ofte er reparation eller udskiftning af disse dele også anvendes interne sekskantnøgler. Men i nogle tilfælde, cyklerne har, specifik montere disse dele. Derfor før indkøb bør se, hvilke nøgler der kræves i dit tilfælde.

Særlige skruenøgle cykelstyr kan være dvuhzubtsovym og er designet til at fjerne styretøjet. Hjulet selv er ofte fastgjort enten konventionelle bolte og møtrikker eller hex.

Pedalerne kan fastgøres traditionel møtrik, som ikke få skruenøgle. I dette tilfælde, er nøglen til en cykel pedal repræsenterer koblingshovedet, håndtaget, hvortil der er købt separat.

Nøgle til nåle

Måske det kan kaldes den mindste og letteste af alle cykel nøgler. Det er en ring på hvis sider recesser er lavet i forskellige størrelser til alle eger klemmer. Med denne cykel eger skruenøgle er universel, og køber det, vil du ikke gå glip af. Det er også ønskeligt at udføre med dem, som i Den brudte nålebanen kraftigt kan påvirke styrken af de resterende eger og bør udskiftes straks for ikke at ubalance i spændingen rand.

Hvordan man undgår fejl, når de køber en cykel nøgler

Først og fremmest, ikke umiddelbart reagerer på prisen og kun dømme om det. Ganske billige nøgler næsten helt sikkert lavet af legeringer af disse metaller, som er næppe egnet til lignende opgaver. Som et resultat, til tasterne hurtigt slides og er nødt til at købe nye.

Men de høje omkostninger er ikke altid en garanti for kvalitet. Men det er værd at være opmærksom på visse virksomheder, som allerede har opnået et godt ry i flere år. Det er værd at læse anmeldelser om et bestemt værktøj producent.

Hvorfor er dette vigtigt? Først og fremmest vil disse forholdsregler spare penge ved ikke at købe tydeligvis defekt produkt. Men det er ikke alt. "Lick", mens rulning nøgle kan beskadige møtrikken eller bolten, således skrues det vil være meget sværere. Sådanne problemer næppe vil have til at arrangere. Dette er især tilfældet med hex nøgler, da de ofte centrifugere forsænkede bolte, og hvis kanten af fordybningen for nøglen på bolten "slikker", derefter senere en lang og vanskelig operation for denne bore-bolt men stadig for ikke at beskadige resten af detaljerne.

Afslutningsvis vil jeg gerne ønske alle cykel nøgle bruges kun til planlagt tjeneste, og force majeure på vejen var et minimum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.