HjemlighedVærktøj og udstyr

Antenne 433 MHz. Antenner 433 MHz med deres hænder

I de fleste tilfælde, når det kommer til antenner, folk forestiller en stor "plader", som er monteret uden for vinduet eller på taget. Imidlertid bør det forstås, at det ikke er så. Den omstændighed, at størrelsen af antennen afhænger af den type af frekvens og bølgelængde det vil fange. Selvfølgelig, hvis du ønsker at fange satellitsignalet at udsende flere dusin tv-kanaler, du har brug for en stor antenne. Men ikke altid du har brug for et signal. Det er derfor nødvendigt at overveje sådan noget som en antenne 433 MHz. Denne enhed er meget forskellig fra den antenne, som du brugte til at se på vinduerne og tage. Det er meget lille og, som det kan ses fra navnet, modtager ikke den længste bølge signal. Hvorfor kan komme i handy, sådanne bølger? De fleste mennesker ikke er opmærksomme på dem, men hvis du kan lide at fylde dit hjem med forskellige objekter, der kører på fjernbetjeningen, så du helt sikkert får brug for langt mere end en antenne er 433 MHz. Hvis du lærer at bruge deres egenskaber, kan du oprette i sin lejlighed ting som radioer-roset eller arkføder for et kæledyr med en fjernbetjening. Interesseret? Så læs artiklen nedenfor, og du vil vide, at dette er en antenne, hvordan man bruger det, hvor man kan købe, og vigtigst af alt - hvordan man gør det med mine egne hænder, hvis du ikke ønsker at bruge penge på købet.

Hvilken slags antenne?

Det er således nødvendigt først at forstå, at antennen er 433 MHz. Som du kan forstå, det er en enhed, der giver dig mulighed for at konfigurere en bestemt enhed til en bestemt frekvens for derefter at interagere med det. Placer antennen på en bestemt enhed, kan du derefter sende den et signal på en bestemt frekvens aktivere enheden og kontrollere det. Dette er meget nyttigt i ethvert hjem, fordi man i høj grad kan forenkle mange processer. Dog vil ikke alle være i stand til at gøre noget som dette - du har brug for en god forståelse af dette område, for at oprette enheder til den ønskede frekvens. Men hvis du sætter et mål, nå det helt sikkert kan. Ligesom du nødt til at være at forsøge at begynde at studere det står med denne antenne, da det er et af de vigtigste elementer. Du bør helt sikkert ved, at antennen er 433 MHz er af tre typer: mand, spiral og ætset på printkortet. Hvordan adskiller de sig? Hvad er bedre at vælge? Dette er, hvad der vil blive diskuteret yderligere. Du er nødt til at vide, hvad hver af disse antenner og se hvilken en er bedst egnet til netop din formål.

stang antenner

Som kan være til din rådighed antenne 433 MHz? Deres egne hænder for at gøre det ret simpelt, men du kan også købe færdige, og det vil koste dig lidt dyrere, men vil spare lidt tid. Under alle omstændigheder, vil du først nødt til at bestemme rækkefølgen, hvilken type du ønsker. Og den første type, som vil blive drøftet - denne pisk antenne. Dens største fordel er, at det har de bedste tekniske egenskaber i sammenligning med andre arter. Det er derfor, folk næsten altid træffe et valg i egen favør. Desuden er det lave deres egne hænder meget nemmere. Så alt i alt er det den bedste antenne på 433 MHz, med sine egne hænder gjort, eller købes i butikken. Du bør dog ikke tror, at det er perfekt. Hvis situationen situationen var netop tilfældet i andre behov simpelthen ikke ville eksistere. Det er derfor nødvendigt at undersøge hver for de mangler, der har denne type antenne, som du være opmærksom på alle de funktioner inden der træffes en købsbeslutning.

Ulemper pisk antenner

Den første ulempe, som har utrolig retningsbestemt antenne 433 MHz - er udsat for miljømæssige påvirkninger. Problemet er den meget stærke refleksion og interferens, der opstår, hvis du forsøger at bruge en antenne indendørs. Det er således mere egnet til bærbare enheder, men ikke for husholdningsapparater, som i hjemmene af den lille mængde plads, de hindringer i form af møbler og vægge signalet kan blive forvrænget, tabt og ikke nå målet enheden. Så den første ting du skal tænke over, hvordan man hvilket formål du vil bruge antennen, og derefter træffe en beslutning om købet. Men det er ikke den eneste ulempe ved pisk antenner, som kunne indledningsvis synes perfekt. Det viser sig, skal stiften i denne antenne være i det væsentlige (eller helt) parallelt med en jordet plade, på hvilken selve strukturen. Som du nemt kan forstå, i små apparater dette er meget vanskeligt at gennemføre. Derfor kan du regne ud, at 433 MHz pisk retningsbestemte antenner er bedst egnet til en lang række bærbare enheder, mere eller mindre stor størrelse, eller dem, hvor antennen kan monteres udenfor. Det anbefales ikke at bruge sådan antenne i hjemmet. Men hvad nu, hvis de erstatter? Så vidt du husker, er der to andre typer af antenner, så det er tid til at være opmærksom på dem.

spiralantenner

Den nemmeste måde vil du få en hjemmelavet pisk antenne på 433 MHz, men som du kan se ovenfor, er det ikke ideelt. Derfor bør du være opmærksom på andre arter, såsom en spiralformet antenne. Hvordan adskiller det sig fra pinden? Først og fremmest, det har også gode tekniske specifikationer, således at der i denne forbindelse kan du bruge med fuldstændig ro i sindet, både den første og anden art. Hvad med støj? Det viser sig, at de har en spiralformet antenne er også til stede i lukkede rum, og nogle gange endda mere kraftfuld end stiften. Derfor er det fortsat at se på den sidste parameter - kompakthed. Som du husker, bør pisk antenner på grund af designelementer enten placeres på enheden, eller inde i det, men enheden bør være en hel del plads, hvilket er vanskeligt at opnå, når det kommer til små husholdningsapparater husholdningsbrug. Og på denne parameter omgår den spiralformede antenne pisk, fordi det er meget kompakt og giver dig mulighed for at gøre en radiostyret næsten hvert apparat i dit hjem. Selvfølgelig, at hjemmelavet retningsbestemt antenne 433 MHz, foretages på en sådan måde tage dig meget længere, men hvis du vil købe en antenne, så skal du helt sikkert tage et kig på den spiral versionen, da de kan finde nyttige og til stor hjælp.

Antennen på brættet

Hvis du har brug for høj kvalitet kompakt collinear antenne på 433 MHz, så bør du helt sikkert være opmærksom på den slags, det vil sige, antennerne som vtravleny i gebyr. Det betyder, at arten er umuligt (eller meget svært) at gøre med deres hænder, så de vil udelukkende blive betragtet som købes. Hvad er deres fordele i forhold til de to ovenfor beskrevne typer? Først og fremmest, de har en god præstation. Selvfølgelig ikke så imponerende som de to foregående muligheder, men godt nok til daglig brug. Deres største fordel er den kompakthed - sådanne antenner kan placeres i absolut enhver enhed. Men, som det er blevet sagt ovenfor er største ulempe er, at dual-band antenne 144-433 MHz ombord, lavet med sine egne hænder - det er noget fantastisk. Det vil derfor ikke være nogen yderligere denne mulighed overvejes af den grund, at resten af artiklen vil blive afsat til oprettelsen af antennen med dine hænder. Er det svært at gøre? Hvad skal jeg bruge? Alt dette vil du lære på.

de nødvendige beregninger

Men hvis du beslutter at gøre antennen med dine hænder, så skal du bruge en masse teoretisk viden om emnet. Faktum er, at enhver afvigelse i fremstillingsprocessen ikke muligt at justere antennen for at modtage en bestemt frekvens. Derfor skal alle gøres meget præcist, så er det altid anbefales at starte med beregningerne. Gør dem ikke så svært, fordi alt hvad du har brug for at beregne - denne bølgelængde. Måske du er god til fysik, så du vil være meget lettere, som du vil forstå, hvad der er på spil. Men selv om fysikken - det er ikke den mest magtfulde din side, du behøver ikke nødvendigvis at forstå, hvad hver variabel til at foretage de nødvendige beregninger. Så hvordan beregnes længden af antennen 433 MHz? Den mest grundlæggende ligning, som du har brug for at vide - det er noget, der vil give dig mulighed for at beregne den nødvendige længde af antennen. For at gøre dette, skal du først beregne bølgelængden som antenne længde er en fjerdedel af bølgelængden. De mennesker, der er velbevandret i fysik, kan selv beregne den krævede bølgelængde for en bestemt frekvens: i dette tilfælde 433 MHz. Hvad skal der gøres? Du er nødt til at tage måle lysets hastighed, hvilket er en konstant, og derefter dividere det med den ønskede frekvens. Resultatet er, at bølgelængden for en given frekvens er omkring 69 centimeter, men en detaljeret konfiguration er bedre at bruge mere præcise værdier, så du bør holde mindst to decimaler, dvs det endelige resultat - 69.14 centimeter. Nu skal vi dividere med fire, og få en fjerdedel af den bølgelængde, der er 17,3 centimeter. Denne længde J-din antenne skal være 433 MHz eller enhver anden form, som du ønsker at bruge. Bemærk, at uanset hvilken type, skal længden af antennen forblive uændret.

Ved anvendelse af de opnåede data

Nu skal du bruge de data, du har modtaget i praksis. Antenne 144-433 MHz kan gøres på forskellige måder, men den praktiske anvendelse af teoretisk viden skal altid være den samme. Hvad handler det om? For det første skal man altid tage tråden et par centimeter længere end den ønskede længde af antennen. Hvorfor? Faktum er, at alt i teorien fungerer ganske præcist, men i praksis tingene vil arbejde er ikke altid den måde, du vil. Derfor bør du altid have en vis margen i tilfælde, hvis noget går galt, eller signalet vil ikke blive fanget på den frekvens, hvor du ønsker. Altid let at bide tråden på et bestemt sted, når man definerer den ønskede længde. For det andet, skal du altid huske at længden måles fra det punkt, hvor ledningen kommer ud af jorden. Således, at det er nødvendigt til 17 centimeter fra bunden af antennen. Oftest vil du nødt til at bruge lidt af en længere tråd, som du bliver nødt til at lodde din antenne. Antenne 433 MHz Whip jo bedre vil det virke, jo mere du bruger benene, så du skal sørge for, at hver af dem var af samme længde.

fremstilling af materialer

Så teorien er færdig, er det tid til at gøre det praksis. Og for dette vil du nødt til at tage alt, hvad du har brug for at opbygge din egen antenne. Først og fremmest er det en ledning eller stænger, som vil være en vigtig del af din modtagerantennen. For det andet, du har brug for en ramme for din antenne. Det er ønskeligt, at der var et par huller, der kan bruges til at montere ben. Hvis disse huller ikke vil være, eller du ville have til at bore et hul, eller lodde direkte til den direkte metal, hvilket ikke er meget praktisk og ikke tillader dig at beregne den korrekte længde på forhånd. Brug derfor basen med forborede. Naturligvis, vil du brug for andre ting, såsom for eksempel en loddekolbe, men det er kendt for alle, så der er ingen mening i notering alle disse elementer.

udførelse af arbejder

Først og fremmest er du nødt til at forberede materiale til det videre arbejde. For at gøre dette alt hvad du behøver at rydde op benene, til tin og proces flux. Så har du brug for at skære benene til den ønskede længde, men glem ikke at efterlade en smule længde for at justere og derefter det færdige resultat. Så har du brug for at foretage slaglodning - hver af benene har brug for at lodde på bagsiden af antennen, og derefter tage en anden, der vil blive knyttet til antennen. Dens længde ikke spiller en rolle, da det vil udføre den funktion af holderen og vil ikke være ansvarlig for vedtagelsen af signalet. Det er også nødvendigt at lodde, så kan du allerede beundre resultatet af dit arbejde.

sidste trin

Nå, din antenne er klar til brug. Alt du skal gøre de sidste trin tilbage. Skær det overskydende længde af benene til det signal blev modtaget perfekt. Hvis du har en skrumpende - brug det. Og husk - det er kun et eksempel på en hjemmelavet antenne. Du kan også lave den spiralformede antenne og pisken antennen i din præstation kan se helt anderledes. Men beregningerne for længden af antennen er relevante i alle tilfælde, og de skridt til at skabe en antenne med deres egne hænder og vil kun adskiller sig i detaljer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.