Mad og drikkeOpskrifter

Sådan fryser du bønner til vinteren hjemme

Frosne hjemmelavede grøntsager er en glimrende måde at skabe vitamin kulinariske mesterværker om vinteren. De er meget billigere end dem, der kan købes i supermarkeder, mens de er helt naturlige. Og for at forberede dem er det ikke så svært. Lad os i detaljer overveje, hvordan man korrekt fryser strengbønnen og i hvilke retter den kan bruges i fremtiden. Gør det bedste om sommeren, saml bælgfrugter fra dine egne senge eller køb dem på markedet.

Sådan fryser du strengebønner til vinteren

Den største fejltagelse, som mange husmødre tillader, at forberede denne grøntsag, er fraværet af varmebehandling. Det er simpelthen vasket, skåret og anbragt i fryseren. Som et resultat er det simpelthen smidt væk. Hovedhemmeligheden om, hvordan man fryser strengens bønne til vinteren: det skal blancheres på forhånd. Og det er ønskeligt at gøre dette i saltet vand. Bønner skal rengøres på forhånd og afskæres hårde kanter. Dernæst kog vandet, som er saltet efter smag. Send derefter bælgene i den. Kog dem, indtil de er klare (ca. 20 minutter) eller blancher i 5 minutter. I det første tilfælde vil produktet være klar til brug, og efter afrimning kan det tilsættes til salater eller garnishes uden yderligere behandling. Den anden mulighed giver dig mulighed for at få et halvfabrikat, hvis egenskaber er tæt på en frisk grøntsag. For at holde bælgene lyse grønne, skal de sættes i koldt vand efter kogende vand (du kan tilføje lidt is til det).

Derefter skal bønnerne tages ud af vandet og tørres på et håndklæde. Derefter pakkes den i specialposer, så vidt muligt fjerner luften fra dem. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du bruge engangsemballager, der skal lukkes tæt eller indpakkes med madpakning. Nogle husmødre, inden frysning af bønnerne til vinteren, foretrækker at skære den i flere dele. I princippet er det meget mere bekvemt at opbevare det, men i nogle retter kræves hele pods, så det er bedst at gøre dette umiddelbart efter afrimning. I en fryser, hvor pakker eller containere sendes, kan dette halvfabrikata opbevares i op til et år. Før brug skal bælgene efterlades ved stuetemperatur i flere timer eller dyppet i kogende vand. Der er fade, der bruger frosne pod bønner. Opskrifter af nogle af dem - yderligere.

Kost garnering

Hvad kunne være bedre end friske grøntsager tilberedt til frokost eller middag? Om vinteren vil frosne gøre. Og hvis huset har sin egen bestand, så er denne garnering ikke kun velsmagende og nyttig, men også budget. Så på en halv kilo streng bønner tage saften af 1 citron, salt og krydderier efter smag, samt 60 g brødsmuler, vegetabilsk olie.

Frosne bælg skal koges for et par eller i kogende vand i 15-20 minutter. Derefter afkøles de, hæld citronsaft, smuldre i brødkrummer blandet med krydderier og steg i varm olie. Server med kød, fisk eller som en selvstændig skål. Hvis værtinden, inden frysen strengen bønner til vinteren, skære det ret fint, vil fadet ikke se meget imponerende ud. Selvom smagen ikke påvirkes på nogen måde.

Omelett med bønner og ost

Denne lyse, nærende og lækre skål vil være meget nyttig til en regnfuld vintermorgen for at øge dit humør og få en del vitaminer. 2 æg skal bruge 200 g frosne bønner, 50 ml mælk, 30 g hård ost, salt, vegetabilsk olie, krydderier.

Bønner skal optøes med varmt vand eller mikrobølgeovn. Æg er slået af mælk, salt og krydderier, ost gnides. På en varm stegepande med olie, steg de hakkede pods let. Hæld derefter ægmælksblandingen, drys den med revet ost og steg den over lav varme og dækk den indtil den er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.