ForretningSpørg eksperten

Tegn på konkurs af en juridisk enhed - de vigtigste funktioner

Ikke alle forretningsfolk gør det godt. Sommetider når situationen et kritisk punkt, hvor det ikke er muligt at opfylde forpligtelserne - aktiver er ikke nok. I sådanne tilfælde er det normalt sagt, at en person eller et firma er konkurs. Det eksterne indtryk er dog ikke altid korrekt - måske har virksomheden simpelthen store økonomiske vanskeligheder. For at præcis bestemme graden af forsømmelse af situationen er der konstateret tegn på konkurs. Kun hvis de er tilgængelige, kan du starte den tilsvarende juridiske procedure.

Lovgivningen regulerer ret strengt denne sfære. Der findes tilsvarende normer i borgerloven og selv i en særskilt lov. I overensstemmelse med dem afgør en domstol om at anerkende en person som konkurs. Til dette undersøger han i konkurs de tegn på konkurs, og dømmer derefter hans dom. Men disse oplysninger ville ikke skade at eje og forretningsmanden selv - du skal vide, hvornår den farlige insolvenslinje vil blive overvundet.

Det vigtigste tegn på konkurs

Det første tegn er, at en bestemt juridisk enhed ikke afvikler sin kreditor i mere end tre måneder fra tidspunktet for den fastsatte tid. Mængden af gæld på samme tid bør overstige 100 tusind rubler.

Det ser ud som et meget betydeligt beløb. Sådanne tilfælde opstår imidlertid meget ofte, og hvis insolvens udelukkende blev tildelt af denne indikator, ville de fleste af virksomhederne have holdt op med at arbejde i lang tid, og kreditorerne ville have lidt store tab.

Yderligere indikatorer

Derfor er der andre tegn på konkurs hos den juridiske enhed, der fuldender billedet. Der er trods alt andre forpligtelser, som påvirker evnen til at afbetale gæld ikke mindre. Blandt dem er følgende:

- gældsætning for overførte varer eller produkter

- gæld til arbejde eller ydelser

- summer af lån med renter, som debitor er forpligtet til at betale til kreditorer

- gæld, som blev dannet på grund af skade på kreditorernes ejendom

- gældsætning for forpligtelser som følge af skade på borgernes sundhed eller liv

- ansvar for løn til løn og betaling af vederlag til intellektuel aktivitet

- Forpligtelser til grundlæggerne.

Det skal tages i betragtning, at alle sanktioner for manglende opfyldelse af forpligtelser ikke tages i betragtning her, uanset hvor stor de er. Kun hovedgælden.

Det er interessant, at de angivne tegn på konkurs er til stede i et andet dokument - betalingsregistret, som skal foretages efter salg af debitorens aktiver og ejendom. Ordren her vil dog være helt anderledes. For det første vil de restancer, der opstår som følge af skade på borgernes sundhed, blive slukket, så betaler de gæld til medarbejderne i organisationen i henhold til ansættelseskontrakter, og så modtager resten af kreditorerne pengene i den lovmæssige rækkefølge.

Nogle nuancer

Der er endnu en lovlig subtilitet. De angivne tegn på konkurs i virksomheden har på den ene side dokumentbevis i form af regninger, betalingsdokumenter, afstemningsakter mv. På den anden side er det ikke nok at starte proceduren i henhold til loven. Derfor skal størrelsen og de monetære forpligtelser og de, der f.eks. Har ejendomsudtryk, nødvendigvis bekræftes af retten.

Kravet om konkurs indgives normalt af en kreditor. Det er kendt fra praksis, at en sådan sagsøger oftest er den føderale skattevæsen, fordi tegn på konkurs i forbindelse med budgetbetalinger er mest udtalte. Her er beløbene store, og forsinkelsesperioderne er betydelige, og de juridiske omkostninger er på bekostning af statskassen.

Økonomiske emner er imidlertid yderst tilbageholdende med at blive involveret i retssager. I køen for penge vil de stadig være blandt de sidste, selvom konkursprocessen er lanceret på deres initiativ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.