FinanserRegnskab

Hvorfor der er behov for en handling af forsoning?

handling af afstemning af gensidige betalinger mellem juridiske enheder - ret almindelig dokument. Måske ikke alle revisorer er klar over dens betydning, men for at undgå misforståelser og unødvendige fejl nødt til periodisk at kommunikere med de regnskabsmæssige modparter. Ved at underskrive den handling af forsoning, debitor anerkender sin gæld. På den handling forsoning specificeret dato sammenligninger saldi på konti, så hvis den misligholdende debitor nægter at betale dig i retten, kan du producere stemplet og underskrevet af en autoriseret repræsentant for entreprenøren handling af forsoning, og dermed vise tilstedeværelsen af gæld.

Der er flere situationer, hvor der er behov for forsoning handling. Først - hvis en forlængelse er meddelt til køberen. Leveringsaftalen klart specificerer varigheden af en forsinkelse, og ved sin ende - eller endda et par dage før den forventede dato for betaling - leverandøren kan blidt "minde" den klient, der nærmede sig udløb. handling af forsoning er også nødvendigt, hvis partnerne samarbejder i lang tid, og transaktioner foretages hyppigt, og sortiment af varer er bred nok. I dette tilfælde, checken skal i det mindste fra tid til anden på grund af de mange forsendelser, hyppige prihodovaniya varer, penge overfører flere elementære revisor kan blive forvirret. Og hvis du ser, at summen af saldi på bebyggelser med din organisation på samme modpart - du kan være sikker på, at alt bliver gjort korrekt. For det tredje skal den handling forsoning finder sted ved høje summer overførsel. For ikke at skade den økonomiske stilling i selskabet, er det nødvendigt at gøre alt for at undgå de irriterende fejl og udeladelser.

Form en handling af forsoning er ikke fastsat ved lov. Gør det nødvendigt at tage en prøve af engagerede forretningstransaktioner mellem de to enheder (betalingerne, salg og køb af varer, råvarer og tjenester - alt dokumenteret og underskrevet af begge parter). I begyndelsen af registreringsdatabasen for at angive den handling af forsoning Saldo begyndelsen af perioden, for hvilken kontrol foretages, hvis nogen. Derefter vise alle kvitteringer i kontanter og opsummere - den gæld til fordel for en af de organisationer eller nul-balance - når alle beregninger foretages.

Obligatoriske detaljer, når du foretager en handling af forsoning, foruden udskrivning, kontrolleres mod underskrivelsen af lederne af virksomheder. Sætte sin beslutning, lederen af virksomheden bekræfter rigtigheden af oplysningerne i den handling af forsoning.

Lov af forsoning er lavet i to eksemplarer, underskrives af både revisor har ansvaret for at udarbejde den handling, regnskabschef (det kan være en og samme person) og hovedet. Begge eksemplarer sendes til den anden part, så der er bekræftet sandheden af oplysningerne i den handling, og har også sat en underskrift og stempel.

Det er tilrådeligt at kontrollere beregningerne i slutningen af den måned, kvartal, år, fordi i udarbejdelsen af en række regnskabsmæssige rapporter, de har brug for at angive mængden af tilgodehavender og gæld.

Moderne regnskabs software kan du hurtigt foretage et valg på alle konti og foretage en handling af forsoning, så du ikke behøver at dykke ned i arkiverne, på udkig efter alle de fakturaer, regninger, betalingsordrer.

Husk at du ikke kan tvinge organisationen, som kontrollerer at undertegne retsakten af forsoning, og hvis de ikke ønsker at anerkende gæld til dig, kan du ikke vende tilbage sendt dig handle. Så tage sig af det i den handling af forsoning blev skrevet, at hvis parterne var, og sendte den anden side af den handling af forsoning, ikke vil modtage dit eksemplar af den handling, efter en vis periode, vil balancen (balance) betragtes som bekræftet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.