Kunst og underholdningLitteratur

Resumé: "Bezhin Meadow" Turgenjev

Der er sådanne litterære værker om, hvilke upassende lyden af ordet "summary". "Bezhin Meadow" Turgenjev - en af dem. Hvis man sammenligner denne historie med naturskønne lærred mester, vil du ikke se det mættede tætte strøg af oliemaling, omhyggeligt "skrevet ud" dele. Alt er gennemsigtig, flygtige som selve livet.

Det er ikke tilfældigt sådan forandring, modning tegn i historien afhentet Ivan Turgenev. "Bezhin engen" - denne wrestler, og en enorm verden af barndommen for drenge: Vani (7 år), Ilyusha (12 år), Bones (10 år), Pavlusha (12 år) og Fjodor (14 år). Individuelle slag individualiserer master Ivan Sergeyevich børn: Fedor - en slank, smuk dreng fra en velhavende familie; Pavlusha - med den sædvanlige udseende, men med håndgribelig indre styrke; svag øjne og hook-nosed Ilyusha berygtet og drives ved dens kerne; Kostya - eftertænksom og trist; Vanya er den mindste, træt, søvn, der ikke deltager i samtalen.

Writer - naturligvis fatalist, så det er ved hjælp af kunst skaber en romantisk følelse af unikhed og uigenkaldelighed sommeraften. Efter alt, drengene vokser op, bliver andre. Er ikke denne nåde, "at trække på sandet" bærer sin historie resumé?! "Bezhin Meadow" Turgenevs ord tilfangetagne jæger tilfælde vil overhøre børn taler rundt om bålet, nat, flamme glød, inspireret ansigter unge fortællere, vinke i vinden manker af heste, stjernerne, døende i deres elever. Senere indtryk af forgængelighed, "akvarel", styrket af det faktum, at, ved at læse den mini-epilog af historien, lærer vi - Paul vil snart blive dræbt af et fald fra en hest.

Vi skal fortsætte som til udformning af historien, præsenterer sin resumé. "Bezhin Meadow" Turgenjev begynder med det faktum, at fortælleren "fra forfatteren", mens jagt nær Tula i Chern County, faret vild, og om aftenen gik til stepper. Han så over de fyre, der bragte deres heste til at græsse om natten i steppe (i nat). Drengene fortalte forskellige naive og mystiske historier. Ilyusha - af boliger, der har hørt, overnatning på papirfabrikken. Kostya - et møde tømrer Gavrila med en havfrue. Ilyusha - infernalske "skrækhistorier" om Houndmaster Ermila og om en kvinde Uliana. Ilyusha - om Trishka, hvilket er på en solformørkelse. Alle disse drenge synes mystisk og signifikant. Allerede under den samme morgen, taler med om natten, de forsøger at bestemme forskellen mellem leshim og vand. Kostya fortæller om en dreng, der slæbte vand. Kun fyrene i morgen til at sove. Formelt den ovennævnte sekvens af historier forfatteren definerer resumé. "Bezhin Meadow" Turgenjev præsenterer således en slags digt i prosa - om karakteren af barndommen, og i bred forstand - af skønheden i moderlandet.

Vender tilbage til analogien af Turgenevs historie med akvarel - en lys, flygtige, og derfor - smuk. Produktet bærer ikke dokumentaren. Der er ikke nogen analytisk ræsonnement. Men det helt sikkert bærer en stemning. Voksen læser vil føle den smerte, der er vokset op, og han er allerede langt fra enfoldig og rene drengede drømme og fantasier, der ikke skjuler det om natten steppe fjer græs, ikke hoppe i midt om natten på en hest og ikke haste gennem steppe til at opfylde vinden bag drengene. Han vil være ked af det faktum, at barndommen er væk, som om smeltet under morgen stråler fra solen natten tåge.

Om historien om Turgenev "Bezhin Meadow", måske kunne vi sige ordene fra den store Pushkin, at det følte en piercing "russiske ånd". Og i beskrivelsen af en nat steppe, og i de dunkle samtale drenge subtilt og harmonisk i Turgenev "lugter". Om som Turgenjev skrev Saltykov-Shchedrin, der bemærkede, at efter et møde med værker af Ivan Sergeyevich "let at tro", "let at trække vejret," liv synes at være harmonisk og perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.