Hjem og familieKæledyr

Hamster bold til hamsteren. Hvordan man laver en hamster bold med deres hænder?

Hamstere - meget aktive og nysgerrige kæledyr, så fuld af liv er det ikke nok én celle plads. At dzhungarik ikke få overvægt, har han været en aktiv og ikke keder sig, den har brug for diverse legetøj.

Før du går til dyrehandleren for dem, er det nødvendigt at planlægge det indre af hamster bur. Alt legetøj skal passe ind, og samtidig bevare plads. Døgnet rundt kører og hamster vil ikke hoppe - han har brug for tid og rum til at spise, hvile og søvn. Desuden er det nødvendigt at overveje, at det er nødvendigt at købe en gnaver.

Gangarealet for hamster

Ofte er det umuligt at sikre dzhungarika mens du går rundt i huset. Men du kan bruge hamster bold til hamsteren. Et sådant legetøj er en kugle lavet af transparent eller farvet plast, hvor PET vil være i stand til at udforske huset. Det vigtigste i denne tur - luk låget stramt, fordi gnavere ofte løbe væk fra dem.

Der er en anden måde at gå hamster - med en speciel snor. Men dets anvendelse har sine egne nuancer: bære det kun på store gnavere, da det er for stort til dzhungarikov. Mellem sig selv og den snor Fluffy lille krop skal passere den lille finger. Hvis snor er for stram, så hamsteren vil gisp og knirke, og hvis alt for fri - bare køre væk.

I den mellemliggende tid i bolden bevægelse er ikke mere end 20 minutter. Pet kan ikke vågne op og forsøger at proppe det ind i et stykke legetøj - det kan have en negativ indvirkning på hans helbred og velbefindende. Den optimale tid til at aflive dyret til en kugle for hamster - det er toppen af hans daglige aktiviteter, han er ivrig efter at køre, hoppe og udforske verden. Dzhungariki ikke altid begynde at rejse for første gang i spillet - ofte de har brug for et par forsøger at vænne sig til.

Bold for hamster har en særlig spalte beregnet til ventilation. Ved at købe sådan et stykke legetøj, er det værd at være opmærksom på dens diameter. De er inddelt i tre kategorier: for små gnavere (ca. 12 cm), til syriske hamstere (18-20 cm) og for chinchillaer (25-30 cm). Komplet med dem ofte sælge specielle stativ beregnet til at køre på stedet.

Pleasure bolde yde den nødvendige grad af lastning en hamster, men det betyder ikke, du er nødt til at forsømme andet legetøj. Denne rækkevidde er nyttigt, hvis huset sammen med en levende gnaver kat - i det vil han være i stand til at gå uden frygt for at blive spist. Periodisk, bør legetøjet vaskes.

Hvordan man vælger en hamster bold til hamster

Pet butikker tilbyder en bred vifte af rekreative områder for gnavere. Når du vælger et stykke legetøj, er det nødvendigt at være opmærksom på et par grundlæggende parametre, for ikke at lave en fejl, og vælge den bedste løsning.

diameter

Den vigtigste parameter som fornøjelsen af bolden, og hjulene for enhver gnaveren er diameteren. I tilfælde af Dzungar hamstere ønskeligt at vælge et stykke legetøj ca 13-15 cm i størrelse: det er mest praktisk for kæledyret. Ofte kan du finde i butikkerne kugle med en diameter på 18-20 cm - de bruges primært til de "syrere". For små størrelse pussies glide markør hamster bold til hamsteren bliver for svært, så er du nødt til at afhente hendes største kæledyr.

åndbarhed

En vigtig parameter, som er værd at være opmærksom på. Hamster bold må nødvendigvis have ventilationshuller. PET sikkerhed må komme først, og med høj aktivitet det vil være nødvendigt konstant adgang til frisk luft.

Anskaf eller lave hamster bold til hamsteren med sine egne hænder er ikke værd uden sådanne huller.

farve

Meget afhænger af farven på bolden: jo mere gennemsigtig er det materiale, den er lavet, jo lettere vil det blive vejledt i gnaver omgivende rum.

Blackout legetøj væg vil hæmme ikke kun hamster, men også dens ejer. Derudover kan den gennemsigtige bold gøre en vidunderlig kæledyr fotos.

udgifter til

Afhængig af visse parametre, kan prisen for disse legetøj variere. Værdien har stor indflydelse mærke fabrikant, dyrehandel, region bopæl og tilbehør - mange er solgt med standeren.

I gennemsnit en hamster bold er fra 100 til 500 rubler. Du kan vælge hvilken som helst model, der er egnet til den gnaver vært og arrangere til prisen.

Ulemper fornøjelse bolde

Ved at købe eller lave en bold til hamster med sine hænder, skal du være sikker på at tjekke det for tilstedeværelsen af ventilationskanaler. Hvis der er for lidt eller slet ikke, så køber produktet er ikke det værd. Minus legetøjet kan kaldes, at efter hver tur bliver nødt til at gøre rent i lejligheden. Som allerede nævnt, skal den maksimale tid forlystelser hamster i kuglen ikke være mere end en halv time. En anden ubehagelig ulempe er den hurtige slid af hullerne i dækslet bindinger, hvor kører et kæledyr, der kan resultere i en hvilken som helst åbne og køre lidt desertør. Hvis en sådan defekt i bolden der, er det nødvendigt nøje at overvåge gnavere.

Hvordan man laver en hamster bold med hænderne

Toy kan ikke kun købe i dyrehandel, men også at gøre deres egne. Køb en egnet løsning er ikke altid muligt, som foreslået balloner ikke kan opfylde kravene i ejeren. Endvidere i fjerntliggende byer kan ikke være en dyrehandel, henholdsvis vil ikke være i stand til at købe et stykke legetøj. I dette tilfælde kan du sprede dit kæledyr bor alene, have foretaget en omvandrende sfære.

Oplysninger om, hvordan du får bolden til hamster, for i dag er ikke så meget, som vi gerne ville. Ideelle materialer er plast i forskellige farver. Optimalt selvfølgelig bruge en farveløs plast - så hamsteren vil være lettere at navigere i rummet, men du kan oprette en original og usædvanlig farve bold. Derudover kan du gøre dekoration og dekorere sine overflade mønstre og design. Materialet kan anvendes almindelige plastflaske, at skære den forsigtigt og rettede.

For self-made rekreative bold kan tage en plastflaske en lille mængde - for eksempel en liter flaske mælk: den er kendetegnet ved lav vægt og dimensioner. Det lave huller til ventilation, og derefter køre inde i en hamster og skruelåg. Det vigtigste krav - det flaskens hals skal være brede nok til PET kunne kravle ind i det. Disse self-made walking bolde har deres fordele: økonomiske besparelser, lethed og enkelhed udførelse. Toy vil give og mentale udvikling af hamster, da han bliver nødt til at lære at håndtere en så usædvanlig transportmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.