Hjem og familieKæledyr

"Whiskas": anmeldelser, fordele og ulemper

På tv, kan man ofte se reklamer for det færdige foder "Whiskas" kat. Kommentarer om dette produkt er meget selvmodsigende. Brand navn på alles læber, men ikke alle katteejere ved, hvad de mener om hendes professionelle opdrættere og dyrlæger. Lad os se, fra hvad der gør mad "Whiskas" kat, som anmeldelser er så forskellige fra hinanden. Hvad er dens fordele og ulemper?

Typer af "Whiskas"

Vi begynder at studere fødevarer "Whiskas". Anmeldelser angive, at produktet refererer til økonomien, hvilket betyder, at dens pris er forholdsvis lav. Reklamer hævder, at katte elsker denne mad, og det er sandt. Men hvor nyttigt det er for sundhed whiskered rovdyr?

Sammensætningen af foderet, kan du finde de øvrige indholdsstoffer i både animalsk og vegetabilsk oprindelse. I dette tilfælde poser er meget appetitvækkende navn og en rig palet af smagsvarianter: kanin, lam, and, ørred, laks, tun, kylling, kalkun, oksekød, rejer.

Linien kan findes mad til killinger, voksne og ældre dyr, samt kastreret, er tilbøjelige til fordøjelsesproblemer og sker ikke på gaden katte. Virksomheden fremstiller produkter til korthårede og langhårede dyr. Foderet kan være tør og våd, i enkelte poser.

Funktioner mærke

Hvorfor er det så populært mad "Whiskas"? Anmeldelser sige, at dette produkt købte ejere, der elsker deres katte og ønsker at behage dem med noget velsmagende. Ja, i den linje kan du finde sådanne lækre navne som "Stew med kylling i en cremet sauce" eller "Jelly med kalkun og grøntsager."

Tørfoder er pakket i farverige papkasser, der er nemme at åbne og lukke. Vådfoder solgt i krukker eller pakker portioner. Behøver kun at åbne pakken og sætte brikkerne i en skål lækker. Vær opmærksom på, at når du bruger tørfoder fra katte skal være permanent adgang til frisk vand. Til normal fordøjelse dyr bør drikke 3 gange mere vand end fødevarer spist.

Tørfoder er bekvemt at bruge, da det kan være i pladen i løbet af dagen. Indholdet af de poser med gelé og gryderet i lang tid, kan ikke opbevares i luft.

struktur

Hvad er sat ind i "Whiskas" til katte? Anmeldelser sige, at nogle dyr fodre meget velegnet, i andre kan det forårsage allergiske reaktioner. Nogle opdrættere mener, at det færdige foder en negativ indvirkning på sundheden hos katte, især kastreret. Der er også en opfattelse, at de "Whiskas" - en af de bedste foder i økonomien kategori.

Dens sammensætning er en masse polemik. Den anførte ingredienser såsom majs gluten, hvedemel, animalske og vegetabilske fedtstoffer, fjerkræ måltid og fisk, kosttilskud, vitaminer og mineraler, antioxidanter, ølgær, gulerødder, cellulose, sukkerroer.

analyse af sammensætningen

Som det kan ses, i første omgang som en del af stativet "vegetabilske proteinekstrakter", hvilket betyder, at de optager en del af den højeste andel. Ved denne sætning normalt skjult majsgluten, mel, stivelse. Lad os ikke glemme, at katte er kødædere, og ud fra deres kost bør være kød, men ikke hvede og majs.

Selvfølgelig kan en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer fra mel rovdyr ikke modtage. Derfor foderet tilsat animalske og vegetabilske fedtstoffer. Den eneste kilde til kød er kød- og benmel fra fjerkræ og fisk. Men fra det, der gjorde denne måltid? I løbet af gå spilde kødindustrien - læder trim, sener, fjer, hoveder, fødder, næb, hove.

Takket være ølgær af dyr pels bliver glat og silkeblød. Mineraler og vitaminer er også nødvendigt kat. Gulerødder og roer, der anvendes til at lave smukke skygge af fødevarer stykker. En kat spiste til blanding af forskellige typer af mel, tilsættes til foder varianter og smagsstoffer, såkaldte fordøjelser eller tiltrækningsstof.

Hvorfor katte er så glade for "Whiskas"? Anmeldelser dyrlæger siger, at dette foder bruges stærk smag. Dyr vænnet sig til den stærke smag, og alt andet synes at dem fadt.

Hvad er bedre at vælge de "Whiskas" til katte? Anmeldelser dyrlæger hævder, at mere nyttigt for dyresundhed vil være våd mad, som det allerede har i sin sammensætning af vand.

De agterste "Wiskas" indeholder også phosphor, zink, magnesium, calcium, folinsyre og taurin, som er nødvendige for at udveksle de animalske stoffer.

Fordele: klar til at spise vitaminer

Hvorfor er så populære, "Whiskas" for katte? Anmeldelser tyder på, at det færdige foder har en række fordele.

"Whiskas" klar-til-brug, og derfor stå ved komfuret til madlavning middag for en fluffy kæledyr behøver ikke at. Dette er især vigtigt for ejere med travle hverdag, der ikke har tid til at lave mad separat for katten.

Om sammensætningen af foderet, kan du høre en masse negativ, men det er virkelig føjet til alle de vitaminer og mineraler nødvendige kat. Alligevel kan nogle vitaminer ikke spise, men katten - det forpligter kødædere, der er, for at opretholde det normale liv, de har brug kød, kan planteføde ikke erstatte den.

Tørfoder forringes langsomt i luften, hvilket betyder, at ejeren kan udfylde en kat skål daglig tilspænding og roligt gå på arbejde. Dyret kan spise når han ønsker. Våd mad kan efterlades på hele dagen.

Fordele: livret til en lav pris

Det er umuligt ikke at nævne de mest oplagte fordel - lav pris. Sandt nok, det gælder for det meste tørt "Whiskas". Poser af fugtige fødevarer indeholder store mængder af gelé. Katten spiser 3-5 pakker om dagen. Hvis du køber en dyrere vådfoder med et højt indhold af kød, selv ved en høj pris for en pose til at få de besparelser, da katten vil indlæses hurtigere. Hun behøver kun 2-3 af emballage per dag.

Vi fortsætter med at diskutere de "Whiskas". Anmeldelser tyder på, at det er en af de få foder økonomi, som har forskellige typer, afhængigt af alder, helbred og livsstil af katte.

En anden fordel, selv om kontroversielle - dyrene er glade for at spise maden. Mange tailed skønheder selv kød forårsager ikke sådan en stormfuld entusiasme som "Whiskas". Selvfølgelig til ejerne en fornøjelse at se sådan en positiv respons og appetit på dit kæledyr. Folk er tiltrukket og lyse kasse, pæn udseende foder smukke billeder og en række forskellige varianter. Glem ikke, at katte alle disse egenskaber ikke betyder noget. De kun vigtig del.

Blandt de "Whiskas" dyder er ofte også kaldet hurtig mætning kæledyr. Men det er misvisende. Den agterste kød økonomi indeholder ringe næringsværdi er lav, derfor store mængder kat spiser "Whiskas". Feed super premium kræves i gange mindre.

Ulemper ved tørre foderafgrøder

Vi fortsætter med at analysere fødevarer "Whiskas". Anmeldelser dyrlæger entydig - det kan ikke anbefales at blande med hjemmelavet mad. Dette vil føre til problemer i mave-tarmkanalen. Derfor er det nødvendigt straks at afgøre, om du vil være klar til at fodre katten fødevareindustrien eller naturlige fødevarer. De bliver ved med at ændre mærket er heller ikke anbefales. Vælg en type af mad, der passer til dit kæledyr, og det konstant købe det.

Ulemper: spare på sundhed

Hvor godt de "Whiskas"? Anmeldelser sige, at al den mad økonomi har en temmelig lav kvalitet. Det skal bemærkes, at der stadig på markedet, der er billigere muligheder, der er væsentligt ringere end "Whiskas" for indholdet af nyttige stoffer. Særlig omhu bør være at købe ukendte mærker og fremstillet detailkæder. Læs altid den del, før du køber!

En anden ulempe er den høje pris for dåsemad, i betragtning af den store vandindhold og er ikke en ideel sammensætning.

Anmeldelser af professionelle opdrættere og dyrlæger er ikke opmuntrende - dårlig kvalitet fødevarer kan udløse feline en lang række sygdomme i mave-tarmkanalen og allergi. Med særlig risiko er nyrer og lever af et dyr. Årsagen til urolithiasis dyrlæger i stigende grad omtalt som en billig lav kvalitet foder. Forsøger at spare penge på kattemad er desværre påvirke kæledyr sundhed og føre til hans død. Glem ikke, at dyret skal være regelmæssigt vise dyrlægen, der skal testes, hvis det er nødvendigt.

Ulemper: Vanedannende

En anden væsentlig ulempe "Whiskas" - det er hvad katten vænne sig til det hurtigt. Han synes at dem, så lækker, at dyr nægter andre fødevarer. Værterne har besluttet at overføre deres katte på det færdige foder præmien og super-premium, ansigt vanskeligheder. I flere kvalitative indhold stamp aromaer og smagsstoffer, der anses for skadelige, meget lavere. De er derfor mindre attraktive for dyret. Alligevel er katte som regel mangler en eller to dage til rasprobovat nye feeds.

"Whiskas" for katte, anmeldelser, som generelt er positiv, samt et produkt til voksne og ældre dyr indtager en betydelig andel af det russiske marked. Men flere og flere ejere spørger, ikke om skade klar til at fodre deres kæledyr sundhed? Kan rådgive én ting: være opmærksom på ikke kun på pris, men også på sammensætningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.