Hjem og familieKæledyr

Kaniner avle sommerfugl. Kaniner racer (foto)

Vores planet er hjemsted for mange levende væsener. Hvis vi vender os mod de mindre brødre, viste manden særlig interesse i forhold til kæledyr. I dag ejerne af fabrikker i forskellige kæledyr, men de fleste forbliver søde og sjove kaniner. De erstatter ofte traditionelle kæledyr katte og hunde. For eksempel kaniner avle sommerfugl foto, der præsenteres senere, erobrede hjerterne hos alle europæere og gradvist komme ind i vores hjem.

Miniature racer kaniner

 1. Shorthair dværg kaniner. Det er overraskende sød og nuttet dyr med korte shorstkoy, stærk og lille krop, stramme tilbage, en lille hals og ben.
 2. Hollandsk dværg kanin racer. Dyret er anderledes, idet den har farvede cirkler omkring øjnene. Denne shorstka markeret på bagsiden af læggen, men den underliggende tone forbliver hvid. Bagbenene er dekoreret med "hvide sokker".
 3. Angora Krol. Miniature race af dyret krop er næsten usynlig til frakker. oftest hvide, men i dag gennemførte Farverne opdræt operation til fjernelse af blå, rød, sort, grå farver. På den korte og opretstående ører altid stikker ud sjove totter af hår. Med denne særlige race ser komisk.
 4. Fox kaniner. Hos dyr tætbygget krop dækket med lange bløde hår. Ører oprejst, med smukke afrundede. Et sådant dyr kaldes "dværg ræv."
 5. Angora løve. På tværs dyrets kalv er virkelig langt hår. Rigelige fuzz dækket endda ører, men i ansigtet pels kortere. Farve - rød-brun.
 6. Den løvehoved. Små dyr ligner en lille løve. Repræsentanterne for denne race er koncentreret om halsen uld, i ansigtet den har en manke, så hovedet synes større end det faktisk er. Farve kan være en hvilken som helst.
 7. Lop-eared kanin ram. Hængende ører gør tækkelig dyr, med en fordring til originalitet. En af de mest tamme arter. Farve kan være gul, brun, grå, blå, hvid, sort.
 8. Engelsk, tysk, fransk lop-eared kanin racer. Det land, hvor dyret blev trukket tilbage, påvirket navnet på racen. Alle medlemmer af denne gruppe er forskellige hængende ører, og kan have de mest forskelligartede farve.
 9. Ognovka. Et dyr med et blødt, skinnende overtræk af blå, sort eller brun. Den adskiller sig tydeligt næsebor og rande under øjnene.
 10. Miniature hare. Små pattedyr hvid med røde øjne, men farven på mørke pletter fortyndet blå, brun eller sort farve til hale, snude, poter.
 11. Japansk kanin. Animal med utrolig smuk farve. I hele kroppen næsten symmetrisk anbragt mørke og gullige striber. kantfarve Den holdes strengt i midten af ryggen: venstre side skal være gul, højre - den mørke, og omvendt.
 12. Polsk ermine Hermelin. Dyr med en tyk og blød pels. Hermelin har altid hvid farve. I de store kaninøjne, bredt hoved, korte ører oprejst.
 13. Kaniner avle sommerfugl. Dyret har en smuk overlinie, firskåren lille krop og en fantastisk farve, hvilket forklarer navnet.

Det er på den sidste sten er værd noget mere detaljeret, da det rangeret som en af de mest populære.

Historie avlskaniner

Denne form for opstod først i det XIX århundrede, i en af de engelske amter. Kaniner racen sommerfugl snart spredt over hele landet, har de fået en rigtig popularitet med ejere af gårde. Det er en engelsk race blev stamfader til de andre efterkommere, der har vist sig som et resultat af valget.

I Sovjetrusland krupnovesnye kaniner avle sommerfugl myasozagotovok vant til, men nu har de fået en anden få - en dekorativ - funktion.

Funktioner racen

 1. En specifik farve. Hvis man ser på spidsen af næsen af dyret, kan du se den største sommerfugl i sort eller brun, blå, grå nuancer, afhængigt af dens sort.
 2. Vægt dekorative dyr ikke overstiger 2 kg. Hvis kaniner avlet i gården, kan deres vægt være op til 5 kg.
 3. Kvinder har fremragende frugtbarhed og mælk. De vænner sig hurtigt til miljøet.
 4. Shorstka har en gennemsnitlig massefylde, det er kort, elastisk og skinnende, pæn og glat at røre ved.
 5. Hver et dyrs øje er indrammet af en mørk kant, som supplerer regne kinder, ører og næse. Farven på øjne og ører svarer til farven, men schochkah har små pigmenterede områder, som ligger strengt symmetrisk.
 6. Kaniner racen sommerfugl udstille blid disposition, ikke genert og er meget populær med børn på grund af sin søde udseende og usædvanlig farve.

Regler for pleje og vedligeholdelse

Loyal, søde lille dyr vil fylde huset med glæde, uanset om der er børn eller ej i familien. Dyr rører selv voksne, men kæledyr er indhold kræver opmærksomhed. Kaniner racer, anmeldelser hvoraf lyder ganske ofte, uhøjtidelige, men kræver ansvar.

Hvad du bør vide

 • Kaniner - blide og følsomme væsener, bør de ikke udsættes for stress. Det er strengt forbudt at tage dem ved manke og ører;
 • lille dyr bliver mere lydig, hvis ofte lege med ham;
 • buret bør være mindst 70 cm uacceptabelt indhold faktorer -. en kold, indelukket, udkast. Buret skal være væk fra de batterier, klimaanlæg, døre og vinduer. Du kan sætte kanin hus på en lav piedestal. Fuld rengøring og desinfektion foretages mindst en gang om måneden;
 • dyr skal være af træ kuld, er dens erstatning udføres to gange om ugen. Det er ønskeligt at arrangere hullet med måtten-liggestol;
 • lille pattedyr - en natlig dyr, er det mere afslappende i perioden dag;
 • vask PET bør i givet fald kanin selv passer sig selv;
 • feeder for bulk fødevarer, skal være udstyret med en lås. Under hø brugt Senik. Vandet i drikkende skiftes en gang om dagen;
 • negleklipper - en gang om måneden;
 • ønskelig månedlig kontrol af okklusion, da tænderne af kaniner - et svagt punkt.

Den grundlæggende kost

Korrekt vedligeholdelse af dekorative kaniner ikke kan organiseres uden en ordentlig kost. Den største pet food - hø, korn. Juicy fødevarer er en godbid. Det anbefales at straks vænne dyret til den specialiserede foder, de har den bedste balance af mineraler og vitaminer. Greens bedre at give små portioner, såsom persille eller dild kvist på dagen.

Vaccination og ormekur

Procedurer gennemføres på vilkår med en streng aftale med dyrlægen. Ved den mindste mistanke om, at det lille dyr utilpas, er det bedre at kalde en specialist i hjemmet. Transport til klinikken holdes kun i særlige tilfælde, som det er belastende for dyret.

udtalelser ejere

Pet ejere erkendt, at de mest dejlige væsner og øjeblikkelig - en kanin racer. Anmeldelser af alle stenene bliver hørt i en rent positivt lys:

 • dyr perfekt slutter sig til familien og bliver en universel favorit. Dog bør der udvises forsigtighed, når en familie har små børn, kan det ikke klemme og træk;
 • kaniner dekorative sten som blødt legetøj, især når de er små. De er så uhøjtidelig der er velegnede til at holde selv arbejdsnarkomaner;
 • dette er en meget smart lille dyr, hvis med ham beskæftiget fra en tidlig alder, er han i stand til at udføre selv nogle tricks.

Udgifterne til kæledyr

Hvis vi betragter sådan en populær race som en kanin sommerfugl, prisen pr person i gennemsnit 400-450 rubler. De resterende sorter af prydplanter kaniner kan købes fra 300 til 500 rubler.

i stedet færdiggørelse

Giv dig selv den glæde og positive følelser nemt - Lad kaninen til hendes hus. Lad det være et kæledyr, en favorit af alle mennesker i husstanden, og fylder al den omhu og ømhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.