SkønhedHudpleje

Epilation: dyb bikini

I vores tid gør hver selvrespektende pige epilering af bikinizonen (dyb). Også pigerne selv vælger de mest bekvemme metoder til at slippe af med hår på intime steder. Når du vælger en dyb epilation bikini, skal du beslutte dig for et mere acceptabelt middel til dig. Først spørg din elskede om hans præferencer om designen af dine ømme steder. Mange mænd som en fuldstændig mangel på hår, og nogle kommer i ekstase fra en pæn lille "ø" men skam.

Deep Bikini

Du kan fjerne uønsket vegetation fra en sådan intim zone med en barberkniv og en speciel creme til følsom hud. Men den næste dag efter barbering finder du en stikkende ubehagelig børstehår, der tvinger dig til at gentage proceduren. Men husk at daglig barbering fører til hudirritation. Og hvis du planlægger en romantisk dato, og din mand vil forsøge at gøre dig til en cunnilingus med en tre dages børstehår på hans kinder, vil effekten af kærtegn reduceres til nul.

Hvis du er imponeret over reklamen og købt en depilator i tvivl om langvarig fravær af hår i bikinizonen, tvivler du ikke på det - det vil være sådan, men det er meget smertefuldt. Få damer beslutter at bruge en skrivemaskine i zonen lige over deres fødder. Men hvis du er en af disse modige piger, så er du heldig - du er ejeren af en høj smerte tærskel. Men der er en anden ulempe ved at bruge epilatoren - udseendet af indgroet hår. Derfor anbefales det at bruge denne enhed til benene, for den intime zone er det bedre at vælge noget mindre smertefuldt.

Voks hårfjerning - den mest blid måde at fjerne hår i den dybe bikini zone

Efter voksning vokser håret langsomt og ikke så mærkbart. Derefter varer smerten ikke længe, i modsætning til epilatoren. Epilationsvoks er bedst at starte i kabinen, og kun når du lærer at gøre det korrekt, kan du gentage proceduren derhjemme. Det vigtigste er at købe en kvalitet voks og lære at fjerne hår mod deres vækst. Voksstrimler skal ofte bruges på samme sted flere gange, fordi de ikke altid fjerner håret i hjemmet.

Hvis du er forskellig med tålmodighed og assiduity, kan du prøve at fjerne håret i den dybe bikini zone med pincet. Selvfølgelig har ikke alle nok tid, tålmodighed til at bruge denne måde at slippe af med uønsket vegetation. For piger, der ikke ønsker at opleve ubehag, når de epilerer en dyb bikinizone, anbefales det at bruge en elektrisk barbermaskin. Det er helt smertefrit, foruden kan du oprette enhver intim "frisure".

Laser hårfjerning - glat hud for evigt!

For de piger, der ønsker at slippe af med håret i lang tid, vil en laser hårfjerning eller photoepilation af en dyb bikini gøre. Men det er ikke billigt, og du skal tage tid til flere sessioner af denne procedure. Ønsker du nye fornemmelser og ændringer? Skift design i bikini zone! Du kan fjerne håret helt eller gøre noget intimt hårklipp interessant for dig.

Og husk! En pige i enhver alder og status bør tage sig af sig selv. Ingen ved, hvilken dag du vil falde fuld af lidenskab og kærlighedskvart. Der er intet mere behageligt end uventede skæbnevendinger, så vær klar til dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.