ComputereComputerspil

"The Witcher 3" rustning Griffin School: udstyr beskrivelse og anbefalinger for passage

En af de nemmeste metoder til minedrift tunge våben og rustninger i spillet om eventyr af The Witcher er en skattejagt fra forskellige skoler: katte, Gryphon, bjørne og slanger. I dette tilfælde søgningen kompleksiteten stiger med hver ny ting, men belønningen bliver mere og mere kostbar. Denne lille guider, vil du lære hvor man kan finde i spillet "The Witcher 3" rustning skole Griffon, som omfatter den grundlæggende, overlegen, fremragende, master og grand master sæt.

almindelig sværd

Chasing Treasure starter, så snart du finder en af tegningerne. Vi forlader i ruiner, som ligger i den nordlige del af Velen - Hinkold. For at få dette langt den nemmeste vej fra "træ med hængende", endnu et syn af spillet "The Witcher 3". Armour School Griffin, mere præcist, et første tegning, der ligger i ruinerne, men at tage dem er ikke så let, fordi de er beskyttet af monstre. Udforsk området og komme til harpy reden. Nu, for at gå videre, er du nødt til at beskæftige sig med de monstre. Efter slaget, gå til døren i en lille rede Levey. Gå ind i rummet og bruge vedmachi flair, så du vil finde ordningen i stål sværd. Derefter starter opgaven med at finde skatten for dette sæt.

Sølv sværd

Næste opgave lidt sværere og skal være klar til det, når du når frem til 13-14 niveau, fordi lige skat bevogtet af en temmelig stærk monster, som er så rig spil "The Witcher 3". Armour School Gryphon, mere præcist, en sølv sværd for dette sæt, gemt væk på en lille ø med et fyrtårn kaldet Lornruk. Find et sted kan være i den nordvestlige del af provinsen Velen.

Da de nåede destinationen, vil du støde på flere forhindringer: Geralt brug for at komme til fyrtårnet, men ikke være i stand til at gå på den ødelagte bro. Så vi går svømning. Doplyvite til steder af magt, som ikke kun vil give dig skill points, men også åbne vejen frem mod modstanderens mål. Dyk under vand og opspore hemmelige passage, der fører til fyrtårn.

Fortsæt søgning

Når ude på landet, udforske hele placering, men undgå den øverste etage, hvis din karakter er stadig svag, og er ude af stand til at besejre uhyret til det fjortende niveau. Kom til ydersiden af fyret og dreje hjulet, der aktiverer broen. Nu skal du enten gemme sig og snyde, eller starte med monster i dødelig kamp. Hvis du ikke føler styrken til at kæmpe, så gå til midten af broen, og derefter vente indtil uhyret kommer ud af synsfeltet. Når dette sker, hurtigt løbe til brystet og få fat i indholdet. Efter dette, du bare nødt til at forlade det sted så hurtigt som muligt. Som en belønning for at fuldføre denne mission, vil du få en ønsket tal.

"The Witcher 3": rustning Griffin School

Hvor finder rustning, handsker, støvler og bracers for dette sæt? Alle disse elementer venter på dig i "Grote Drage Hunter." Denne placering er tæt på Danvarenna. Ankommer til dette punkt i hurtige bevægelser, gå gennem skoven. Men pas på - dette sted er beboet af monstre.

Find en hule, inde som du venter på de skatte, men de tilgange til det bevogtet af spøgelser, og før du går videre, er du nødt til at beskæftige sig med dem. Efter sejren gå til væggen med en revne og gælder for det skiltet "Aard". Log i den dannede passage. Så vil du kæmpe med den lille chef denne placering - Vampire. Fight ham bedre end sølv sværd, ikke at forglemme at bruge mærket "Irden". Efter at have vundet aflevering ind i øverste del af placeringen af spillet "The Witcher 3", hvor skoler er placeret og rustning Griffin. Kan kun tilskrives modtaget tegninger smed og efter etableringen at nyde de filer, der modtages.

Superior sæt

Ud over de sædvanlige rustning og våben, kan du få mere kraftfulde udstyr, hvis at fortsætte søgningen i spillet "The Witcher 3". Forbedret rustning skole Griffin kan findes i provinsen Velen. Gå til det punkt at flytte "gaffel i vejen." Søg i dette område, vil du snuble på en nærliggende hule. Du er velkommen til at komme ind - der vil du finde en kiste, hvori ligger tegningen forbedret sølv sværd.

Fremtidig sti ligger i den bandit landsby beliggende i den sydvestlige del af flygtningelejrene. Efter en kort kamp er nødvendigt at søge placeringen. I en af de skattekister, vil du finde en tegning af stål våben Gryphon School. Nu gå til den placering "Tavern at the Crossroads." Ikke langt fra dette område er ruinerne, gå ind i dem, men pas på - dette sted er bevogtet af Sabine. Efter at have besejret uhyret tage fra stammen recept på støvler og gå på yderligere søgning af skatte i spillet "The Witcher 3: Wild Hunt".

Armor Gryphon School (forbedret) kan findes i en af de kister område "Fort White Eagle", som ligger vest for Ochsenfurt. Hertil kommer, rock trold bor i området. Denne bevidsthed kan give dig et nyt job. Bukser er sat i ruinerne af brystet placering af "aske", som ligger i nærheden af slottet Vronitsy. Bracers skjult i et sted, der kaldes "nye kirkegård". Få dem er ikke så let, fordi placeringen er fyldt med spøgelser og poludennitsa liv her stadig. Efter at have behandlet de fjender, bruge "Aard" på væggen i hulen og gå indenfor. I en af de skattekister du finde den ønskede endelige tegning.

store sæt

Endvidere i denne anmeldelse vil vi fokusere på produktionen af mere kraftfulde våben og rustninger i spillet "The Witcher 3". Fremragende rustning skole Gryphon, herunder stål og sølv sværd skjult på øerne Skellig, og for at få dette sæt, er du nødt til at søge på hele området. Gå til den sydlige del af hovedøen i øgruppen. Ikke langt fra placeringen af de "ruinerne af kroen," vil du se fyrtårnet. Gå væk mod øst, vil du snart komme til en hule. Inde i brystet er skjult i en tegning af sølv sværd for dette sæt.

Stål våben skjult på øen Skellig An. For at finde det gå til havnen Urialla, og gå op i bjergene mod nord. I nærheden af klipperne vil du se en kæmpe kampesten, ved siden af, som er en kiste med den ønskede skat. Efter dette, gå tilbage til hovedøen og gå til placeringen af de "kæmpe fødder." Følg kysten mod nord. Snart vil du finde en brudt båd, og ved siden af det - havde brug for en kiste, der er noget, som vi gik til at vandre gennem de steder: fremragende rustning Gryphon School ( "The Witcher 3"), samt Bracers, bukser og støvler.

mester sæt

Før du begynder at se, du har brug for at nå op på mindst den tredivte niveau, eller skattejagten for kompliceret. Hertil kommer, at tidligere på mærke vil du ikke være i stand til at drage fordel af minerede objekter. Dette sæt af våben og rustninger samt den forrige er gemt væk på Skellig øer i øgruppen, en af de mest omfattende områder af spillet "Witch 3". Armor Gryphon School (værksteder) ligger i en lille sted, der ligger mellem punkterne "Redgill Village" og "Graveyard af hvaler." Her finder du ruinerne bevogtet af Cyclops, og at tage den skat, du nødt til at dræbe uhyret. Efter slaget, gå op klipperne og finde en skjult brystet, inde som nærmere beskrevet tegninger.

Recept sølv sværd er på hovedøen Skellig. Tag med på en hurtig bevægelse punkt kaldet "Village Firsdal". I den nordvestlige del af denne placering vil du finde en sø på højre bred af dem er ruinerne af tårnet. Før du tager tegningen ud af stammen, er du nødt til at overvinde nakkerov 18-20 niveau, taget en smag til dette område.

Vend tilbage til det punkt, at flytte "Village Firsdal" og gå lige nord. Til venstre for højderyggen finder du ruinerne af en lille landsby, blandt ruinerne, som er en kiste, som indeholder et diagram over en stål sværd.

"The Witcher 3": grand master Gryphon Armour School

Denne rustning sæt og våben dukkede op i et spil med den nye endelige DLC «Blod og Vin". Før du kan sætte på dette sæt, din helt er nødvendigt for at nå det fyrretyvende niveau. Ud over at søge tegningerne, har brug for at finde Blacksmith stand til at generere stormester ting. For at gøre dette gå til opslagstavlen i Boklere og tage en ordre på en skattejagt. Geralt fremtidige sti ligger til smeden, der vil tale om de tabte tegninger, så guiden vil tilbyde dig en aftale. Og da vilkårene i kontrakten mere end tilfredsstillende, så får vi til at arbejde og tage på farten.

Søg sæt

For at finde dette sæt af rustning og våben har brug for at rejse lidt Tussent amtet - et af de nye områder af spillet "The Witcher 3". Grandmaster Armour School Griffin, samt tegninger af bukser og en sølv sværd skjult i slottet Monkran beliggende i den nordvestlige del af Boklera. Dette område er inficerede med røverne, og har en hel del af vinke et sværd. Efter at have behandlet modstandere, gå til ruinerne af tårnet. Dernæst skal du fjerne illusionen, og derefter komme ned til de lavere niveauer. Der skal du finde den krystal, og til dette brug vedmachi flair. Også denne evne hjælper dig med at finde de aktiverende knap på væggen. Gå ned til krystal, og derefter anvende det til den fjerneste væg. Nu gælder tegnet 'Aard "for at aktivere portalen. Så gå ind og besejre golem. Det er fortsat kun at tage stammen af tegningerne, som beskyttede uhyret.

At komme ud af slottet Monkran, gå syd til ruinerne af fortet Ussar. Dette område er befolket af monstre, men hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med hver af dem, så gå til den placering på den østlige side. Så du vil forblive uopdaget af monstre. I ruinerne kigge efter en stige, og under brystet, hvor de skjulte tegninger handsker, støvler og stål sværd GM skole Gryphon. Vi kan kun gå tilbage til smeden og til at udføre sin del af kontrakten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.