ComputereComputerspil

Deck Hunter i spillet Hearthstone

Alle fans Rexxar i Hearthstone interesserede i spillet, hvad er den bedste dæk af Hunter, og hvilke kort til brug i visse perioder af kampen. Kampen for denne karakter indebærer først og fremmest brugen af stærk klasse kort og deres kombinationer, den hurtige ødelæggelse af fjenden, eller er på bordet. På nuværende tidspunkt er der to patch den stærkeste strategi.

Deck midreyndzh: fælles taktik

Deck Hunter er fokuseret på aggressivt spil, og det kaldes midreyndzh. Denne taktik indebærer påføre maksimal skade på fjenden. Alle kortene er lagt på bordet udelukkende til dette formål. Lave omkostninger sæt af væsener giver dig mulighed for at fange hurtigt kontrol og ikke miste de fordele i forhold fjenden indtil slutningen af kampen. Fjenden vil ikke være i stand til at holde udvekslingen er forvoldt på grund stærke klasse-kort. Dette faktum gør denne strategi en af de stærkeste i spillet.

diagrammer for aggression Selection

Spells i en lignende version af spillet indeholder en smule. Det vigtigste våben mod de magtfulde fjende kortene vil "Hunters Mark", meritter Sundhed enhed. Deck Hunter bør omfatte to sådanne kort. Du bør helt sikkert tage to klasse "Pet" kort "Efter hundene." Dette vil give mange dyr til at ringe og få en chance for at styrke holdet eller evnen til øjeblikkeligt at angribe med et ryk.

Andre nyttige skabninger vil "Hyæne Scavenger", "Stray Cat" og "Houndmaster". Den første modtager gevinst for hvert dødt dyr. Det andet kort kalder et andet dyr, og den tredje giver dig mulighed for at rejse kæledyr, og pålægge det en provokation. Hvis i starten vil være i stand til at gribe initiativet, til at lægge ud en masse af dyr, og en hyæne, herunder allerede flere flytter fjenden vil blive besejret. Blandt de dyrere kort til dette dæk er det værd at bemærke, "Vysokogriv vanter" og "Ruh-høne". Disse dyr vil give et markant løft til skade på grund af den høje ydeevne.

styringsstrategi tabel

Den bedste jæger i bunken Hearthstone giver brugeren mulighed for at komme højt op i placeringerne, og blandt dem er sat til at styre bordet. Hele essensen af denne taktik er at få fat i de tidlige stadier af bestyrelsen og ikke at give fjenden til at realisere sine skabninger. Spilleren skal konstant rengøres marken og først derefter gøre skade. Normalt svarer ved hjælp af denne strategi er strakt i tid, fordi jægeren kun kan bruge de gratis skabninger til at angribe. En masse af dyr skal tømmes på bordet, men på grund af deres lave pris kan brugeren altid gendanne sig til rækken af deres krigere. De fleste af de skabninger i sættet vil være værd ét punkt i mana, så spilleren vil altid finde hvad der skal sættes på bordet. Mange dyr er en del af prisen kort til færdiggøre quests, og så de skal være sikker på at pre-finish.

Maps til styretabellen

Den mest passende til Hunter dæk, som beskrevet i det foregående afsnit, skal den taktik omfatte et kort over "Dronning af marsken", og en masse ting med prisen for en enhed af mana. Når en spiller giver væk syv af disse kæledyr, kan du bruge dette kort til at kalde "Dronning Karnassa". Dækket vil være 15 dinosaurer med de samme egenskaber og bruger - ubegrænsede muligheder for yderligere styring af bordet. Nogle af egnede dyr omfatter selv en grundlæggende dæk af Hunter. Blandt dem skal vælge "Timber Wolf", "omstrejfende kat", "Hungry Buzzard" og "tundra Rhino." De sidste to kort er dyrere, men have gavnlige virkninger. Buzzard kan du tage tingene fra bunken for hvert opkald af dyret, og kaldte næsehorn tillade kæledyr til at angribe med det samme, på grund af den overlappende effekter ryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.