ComputereComputerspil

Som udskyde kammer i Dota 2: Handling Beskrivelse

Efter Valve opdateret spillet og flyttede den til en ny spilmotor, viste det sig mere interessante muligheder og chips, som stadig er meget få mennesker kender, og eksperter er stadig studerer de smuthuller og funktioner i spillet. Lad os se, hvordan forsinke kameraet i Dota 2 standard midler, og om denne operation er snyde.

Hvorfor udskyde kameraet?

Ganske store procentdel af spillere klager over for lidt kamera gennemgang i Dota 2. Nogen har brug for at se næsten hele kortet, og nogen ønsker at distancere kameraet på grund af karakteren indstillinger af computeren eller skærmen. I alle tilfælde kan spilleren bruge på The praktisk instruktion om, hvordan at forsinke kameraet i Dota 2, som er repræsenteret i denne artikel. Overveje flere måder at zoome ud af kameraet i orden, men før du gør, så det er værd at bemærke følgende funktion.

Afsondrethed kamera i Dota 2 - det gør ikke snyde og ikke "supermagt", gør det muligt at se mere end de andre spillere. Spilleren karakter er stadig standard visning radius, og "tåge af krig" stadig dækker det meste af kortet, så du vil være på lige fod med holdkammerater og modstandere. Men kameraet bevægelser på kortet, vil du har brug for mindre.

Ved hjælp af en tredjepart program

Det første program metode - er at bruge Notepad ++ program. Du kan downloade det gratis på internettet fra den officielle udvikler site. Efter du har downloadet programmet kontakten. Før kameraet at zoome ud Dota 2, åben client.dll fil, som kan findes ved at søge i rodmappen af spillet. For at finde den linje, skal du trykke på CTRL + F og indtast 1134 (dette nummer er distancere kameraet i spillet). Når finde den rigtige linje for at ændre større (fx 1600) og gemme ændringerne. Efter hver opdatering klient "Dota 2" er nødvendig for at gøre ovenstående operation igen.

Brug artmoney

Før kameraet at zoome ud Dota 2 Reborn votoroy metode, hente og installere på computeren artmoney. Dernæst starter Dota 2 og tænde den. Gå til Hartmann og juster søgning til "4-byte heltal." Dernæst finde værdien i 1134.

Gå nu ind i spillet og konsollen kommandoen til at indtaste sv_cheats 1 og derefter dota_camera_distance 1534. I stedet for 1534, kan du erstatte nogen værdi for den afstand, du vil være mere komfortabel i spillet.

Nu går vi tilbage til Hartmann og filter værdier 1534. Når du har fundet et par værdier, flytte dem til højre og fryse. Nu ved du, hvordan du zoome ud kameraet i Dota 2-konsollen og programmet artmoney. Den eneste ulempe ved denne metode er, at transaktionen vil have prodelyvat hver gang du starter spillet. Og det vil være enig, det er ikke meget bekvemt.

Det er nyttigt?

I de fleste tilfælde spillerne bruge skærmen med et billedformat på 16: 9, så problemerne med revisionen, de ikke har. Denne funktion er velegnet til dem, der har et billedformat på 4: 3 skærm, hvilket er grunden til, at skærmen er næsten tom, bortset fra revision af den karakter. I sådanne situationer, distancerende kamera kan i høj grad forenkle gameplayet.

Hvis kameraet er placeret for højt, er undersøgelsen ikke stige, men den bekvemmelighed af at se, hvad der sker på skærmen vil falde, fordi alle objekter vil være betydeligt mindre. Det anbefales derfor at teste forskellige værdier distancering før du starter kampen med andre spillere.

Er der risiko for forbud?

Et af de vigtigste spørgsmål af interesse for de spillere efter kameraet at zoome ud Dota 2 skete - det er et spørgsmål straf for brug af chips. Da disse ændringer ikke påvirker gameplay, og ikke giver fordele til en spiller over den anden, bankerne komme over det ikke kan ændres.

Nu ved du, hvordan man zoome ud kameraet i Dota 2, og vil være i stand til at konfigurere denne indstilling, som du vil være mere fortrolig og komfortable. Eksperimenter i det fjerne, så længe, indtil du får den optimale position af kameraet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.