FinanserPersonal Finance

Alle barsel kapital: hvordan man får hvad de skal bruge, og hvordan til kontanter barsel kapital

Barsel kapital, eller hvordan ellers det kaldes en familie - det er penge, der er afsat af staten, i overensstemmelse med loven, for at give materialet af de borgere, der har besluttet at have to eller flere børn. barsel anlægsaktiver findes i ikke-kontante form som et certifikat, og krediteret kontoen af pensionskassen i regionen eller by, hvor den registrerede familie og børn, der har afgivet de nødvendige dokumenter. Generelt barsel hovedstad - er en slags belønning familier, der har besluttet at forbedre den demografiske situation i landet.

Hvor skal vi hen til familie kapital?
Grundlaget for modtagelse af midler er den nominelle tilstand certifikat. Bed om det skal være i en administrativ myndighed PF Den Russiske Føderation på stedet for registrering. Ejerskab af dette certifikat kommer fra fødslen.
Hvilke data er nødvendig for at opnå den forælder kapital?
Ansøg om et certifikat;
-Original dokument, der bekræfter din identitet, bopæl og statsborgerskab (pas);
-zaverennuyu notar certifikat af identitet, bopæl og retten til en juridisk repræsentant, hvis den foreliggende sag omhandler en mellemmand;
-Certificate der beviser fødslen af et barn eller en domstolsafgørelse, hvorefter barnet er blevet vedtaget;
-Hvis til barsel kapital hævder en mand, er det nødvendigt at fremlægge et dokument, der bekræfter dødsfaldet af moderen eller at hun var blevet frataget forældremyndigheden;
-Hvis til barsel kapital krav fra barnet, skal han fremlægge dokumentation for død af forældre eller adoptivforældre.
Hvem har ret til at modtage barsel kapital:
er kvinder, der er vedtaget eller fødte sit andet barn, fra begyndelsen af 2007. Og den tredje og efterfølgende, hvis før, at det ikke er lavet til at opnå yderligere finansiering;
var mænd, som er den eneste adoptant for hver efterfølgende andet barn, mens tidligere havde han ikke fået midler familie kapital, og rettens afgørelse om vedtagelse af et barn har modtaget sagsanlæg siden begyndelsen af 2007;
-Børn der automatisk ved fødslen er et middel til familie kapital, fordi de er blevet forældreløse, før de når en alder af flertal (eller treogtyve år, hvis de lærer at fuld tid).
Obligatorisk: til kontanter barsel kapital, skal forældre og børn være borgere i Den Russiske Føderation. Og absolut uanset hvor de bor. Det er også tilladt og dobbelt statsborgerskab, men de kan bruge certifikatet kun inden Rusland. Maternity kapital, hvilket formentlig er en engangs-brug, vil være en god støtte for familien.
I øjeblikket kontanter barsel kapital på flere måder. Nogle af dem er ikke legitimt, men på juridiske vilkår kan du få den:
-på bolig, hvis du vælger den Tutor:
-på hjem reparation:
-som tilbagebetaling af midler til udførelse af reparation eller bygning.
Bare indkasserede den barsel kapital kan være halvt lovlig måde, dvs. falsk købe et hjem fra slægtninge eller venner kammerater. Stort set en sådan transaktion er ikke udført, da ejeren fortsætter med at bo i huset solgt og ejeren af certifikatet modtager kontanter. Som for børn, de bliver ejere af ejendommen, således at der i princippet er alle betingelserne i loven er opfyldt.

Selvfølgelig ty til ulovlige måder at kontanter barsel kapital, bør ikke være. Enhver bedrageri før eller senere blive opdaget og oplyses. En mors kapital, ud over at forbedre boligforholdene, kan anvendes til behandling af et barn, eller et par år senere, på sin uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.