HobbyHåndarbejde

Bog-baby med hænderne

På trods af at butikkerne nu sælger en bred vifte af legetøj og børnebøger, hver mor ønsker at gøre til din baby smuk selve gave. Derfor sådanne populære websteder helliget håndarbejde og kreativitet. De kan finde et mønster af blødt legetøj, et foto af syning til dukker eller video «håndlavede bog-baby." Egne hænder ved hjælp af disse instruktioner for at skabe en bred vifte af håndværk. Hvordan man laver en bog for børn?

Her er et par tips til dem, der besluttede at lave en bog for første gang selv.

 1. Først og fremmest, er du nødt til at tænke over historien og bestemme antallet af sider for at finde de nødvendige billeder og fotos.
 2. Den mest enkle bog-baby er opnået fra en foldet i en harmonika-malede strimler af papir. For pop-up-historiebog med kunst skabelse proces vil tage længere tid.
 3. Side for bogen kan være lavet af plakat bord, pap til børns kreativitet, papir til pasteller eller maling, bølgepap.
 4. Tegninger og fotografier er bedst at holde sig dobbeltsidet klæbende tape fra selvklæbende papir kan blødgøre og begynde Bouguereau efter tørring. Hvis du stadig arbejder med den selvklæbende, er det nødvendigt at tørre limning stedet for hans jordiske rester og sætte billedet under pressen.
 5. Voluminøse varer til børnebøger bør ikke være meget lille og kommer løs, så barnet ved et uheld trak og ikke spiser din favorit del.
 6. Sikker, smuk og informativ - at dette bør være børnebogen. Deres egne hænder til at lave en lignende bog for barnet dobbelt glad.

Book clamshell

Til fremstilling af pop-up-historiebog behov:

 • papirsider;
 • dekorative papir til omslaget;
 • dobbeltsidede tape;
 • universel lim;
 • pap;
 • saks;
 • linje;
 • blyant;
 • blonder eller tynd fletning, hvis længde er lig med fire gange bredden af bogen med dækslet.

jobbeskrivelse

 1. Først skal du klippe to pap rektangel med sider svarende til bredden og længden af bogen.
 2. Nu, fra den dekorative papir til omslaget skære to rektangler med siderne af 2 cm længere end længden og bredden af bogen.
 3. afskårne strimmel tape til fastgørelse af en dekorativt papir længde med en anden farve på en 2 cm mindre end bredden af bogen, og større bredde bånd bredde ved en halv centimeter.
 4. Næste make side. For at gøre dette, skære et andet rektangel, men fra papir-sider. bredden på det rektangel er lig med side højde og længde - bredde på siden, ganget med antallet af sider i bogen, plus 2 sider. Fold rektangel opnået harmonika.
 5. Ved beregning skal det erindres, at på bagsiden af den harmonika også nødt til at markere tekst og billeder. Ellers på den anden side forbliver hvide plader, og du får en ufærdig bog, baby. Hans hænder er nødt til gentagne gange at gå gennem folderne at bestille så pæn.
 6. Tapetseret hjælp dobbeltklæbende tape pap til at dække, pakke dem skære et rektangel af dekorative papir.
 7. Lim til forsiden af det første ark af en harmonika, og den anden - det sidste blad.
 8. Indret bog dekorative fletning. Først lim med vilje lim bogen fletning. Når limen er tør, lim den øverste strimmel for at fastgøre fletning.

Nu kan du begynde at skrive teksten, tegne billeder, limning billeder og fotos på den valgte emne. Vi får en dejlig bog-baby. Hans hænder kan ikke kun lave en bog ud af papir, men også for at gøre det ud af klud, dekoreret med dekorative elementer: blonder, applikationer, knapper, broderi.

Det vil være interessant at foretage en tematisk bog med aftagelige applikationer, der kan flyttes inde i bogen. Sådanne aftagelige dele kan også være tællelig materiale, som er meget nyttigt for udviklingen af finmotorik for barnet. Sider bedre være lavet af forskellige i tekstur og materielle tal. barnet lærer således at skelne mellem farver, for at definere en glat eller en ru overflade, udvikle deres taktile fornemmelser - og det hele giver en bog, baby. Med sine hænder et lille barn kan røre alle detaljer, se gennem siderne. Hvis bogen pauser, vil mama altid være i stand til at sy den og vask i tilfælde af forurening.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.