FinanserPersonal Finance

Hvordan til at trække penge fra Kiwi pung og genopbygge det

Direkte overførsel af midler til en Kiwi pung på bekostning af en anden er en fantastisk måde til hurtigt at sende penge til deres kære.

Hvordan til at finansiere Kiwi?

For at kunne udføre denne enkle betjening, er alt, hvad der er nødvendigt - at kende telefonnummeret på den person, der vil blive overført pengene. Dernæst du gå til den side af tasken, udfylde formularen for at sende dette beløb i rubler, og telefonnummeret på modtageren. Du kan også skrive en besked. Så, fra listen vælge den måde, du har planer om at oversætte, vælg din tegnebog, skal du trykke på den ønskede knap. Hvis modtageren ikke er registreret i systemet, vil systemet sende en besked til hans værelse med et forslag om registrering. Også, overføre penge er ikke kun russiske borgere, men også Kasakhstan og ukrainske abonnenter.

Hvordan til at trække penge fra Kiwi pung?

Udbetalinger kan udføres på flere måder. For at gøre dette, er der konti, overførsler og bankkort. Ved hjælp af disse metoder, kan du ikke bare trække midler, men også fylde en pung.

Hvordan til at trække penge fra kontanter pung Kiwi?

For deres egne kontante hjælp pengeoverførselssystemer Kontakt, Unistream, PrivatMoney eller Anelik. For at gøre dette, skal du skrive i søgefeltet navnet på det system, du vælger, og så skal udfylde formularen, og du er nødt til at gå til den nærmeste kontor eller filial af banken for kontanter. Som regel penge stammer i løbet af tre dage.

Hvordan til at trække penge fra Kiwi pung ved overførsel til en bankkonto?

I søgefeltet du ønsker at skrive navnet på en russisk bank, udfylde formularen og vælg "Download".

Hvordan til at trække penge fra Kiwi pung på kreditkort?

Ved brug af Visa pengeoverførselsservice får du mulighed for at overføre penge fra din tegnebog til enhver Visakort betalingssystem, som kan give enhver russisk, ukrainsk, georgisk, kasakhisk, usbekiske og tadsjikiske bank.

Ordningen af indkassere andre metoder

Ud over disse metoder, du har mulighed for at trække penge på noget kort betalingssystem MasterCard samt plastikkort Kiwi pung. Dette kort kan være dit rigtige redningskrans! Uanset hvor du er, kan du betale for køb i butikker og tjenester og ikke kun. Hvorfor gå rundt med kontanter og bekymre sig om sikkerheden i deres blod? Meget mere bekvemt at bruge efter behov fra plastikkort Kiwi pung registreret på sitet systemet.

Ud over den genopfyldning af bankkort og andre punge, kan du overføre penge via de sædvanlige betalingsterminaler, som kan findes i butikkerne eller på gaden. for en sådan operation uden provision, som også er meget praktisk. Det er ikke altid muligt at opfylde ATM for Kiwi-kort, og selv med færdiggørelsen. Og så - det er nødvendigt at ringe til nummeret på pung, for at gøre den nødvendige mængde - og alle! Meget hurtigt vil du få dine penge. Enig i, at der ikke er noget lettere. Held og lykke med oversættelsen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.