ForretningTjenester

Virksomheden "SKB Kontur": kundeanmeldelser

Anmeldelser af virksomheder i dag hjælp til at lære om integriteten af en bestemt virksomhed. De tiltrækker sig opmærksomhed fra mange potentielle medarbejdere og kunder. Derfor, før du anvender for enhver organisation, skal du omhyggeligt undersøge de oplysninger om det. I dag, vil vores opmærksomhed blive præsenteret anmeldelser "SKB Kontur". Hvor godt tjenester udbydes af dette selskab? om medarbejderne er tilfredse med beskæftigelse? Det gode og dårlige er i selskabet? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe til at bedømme integriteten af den service virksomheden og en arbejdsgiver.

beskrivelse

Det første skridt er at finde ud af, hvad en "SKB Kontur". Anmeldelser på dette selskab viser, at organisationens aktiviteter til dato i prisen.

"SKB Kontur" - er en virksomhed, der udvikler software til elektronisk dokumenthåndtering, organisation ledelse og regnskab. Med andre ord, virksomheden hjælper sine kunder til at slippe af papirbaserede og skifte helt til elektroniske dokumenter.

Anmeldelser af "SKB Kontur" peger på, at denne institution ikke findes i Rusland i mange år. Virksomheden blev grundlagt i 1988. Hun er den samme alder af IT-teknologier i Rusland. Igennem hele sin eksistens, er den organisation, udvikle dynamisk og distribueret.

spredning

"SKB Kontur" - russisk selskab. Det er fordelt over hele landet. Derfor potentielle kunder har tillid til selskabet - det er ikke nogle skurke.

I dag kan vi finde "SKB Kontur" i næsten alle regioner i Rusland. For eksempel, i Moskva, Skt Petersborg, Kaliningrad, Volgograd og Jekaterinburg. Med appellen af virksomhedens ydelser er ingen problemer. Og det behager.

"SKB Kontur" - en virksomhed, der er almindeligt kendt på det russiske marked for IT-teknologier. Du kan være sikker på, at kunderne ikke behøver at beskæftige sig med svindel eller bedrageri. Organisationen er blevet opererer i landet i mere end 25 år.

tjenester

Kommentarer om virksomheden "SKB Kontur" peger på, at virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester. Alle af dem er relateret til workflow og IT-teknologier. Organisationen vil være nyttigt for næsten enhver virksomhed.

Blandt de tjenester "SKB Kontur" frigivelse:

 • skabelsen af digitale signaturer;
 • indkøb;
 • regnskaber;
 • rapportering til SP (STS UTII, patenter, og så videre);
 • udarbejdelse og indsendelse af alle rapporter til regulerende myndigheder;
 • kontrollere for tilstedeværelsen af entreprenører gæld, straffeattester og så videre;
 • bogføring af varer i den "online";
 • overførsel af indbetalinger til skattevæsenet;
 • tjenester for at sikre elektronisk sikkerhed;
 • elektronisk detail (workflow).

Alt dette er særdeles nyttige. Især tjenester i forbindelse med rapporteringen til tilsynsmyndighederne. Anmeldelser af "SKB Kontur" peger på, at selskabet er meget lettere liv for de fleste virksomheder i Rusland.

Arbejdet med medarbejdere

Men det, der siges direkte om undersøgelsen af organisationen? Samlet anmeldelser "SKB Kontur" blade tvetydigt. At dømme virksomhedens integritet er problematisk.

Hovedparten af kunderne taler om personale arbejde positivt. Medarbejdere "SKB Kontur" - en sympatisk og venlige mennesker. De er altid klar til at hjælpe kunderne med at finde den rigtige service for dem. Alle spørgsmål besvares så hurtigt som muligt. Medarbejdere antyder, hjælpe og rådgive.

Samtidig, i mange byer i Rusland (for eksempel i Jekaterinburg) "SKB Kontur" svarene er ikke den bedste. Medarbejderne ikke afviger elskværdighed og kan ikke svare på spørgsmål. Ganske ofte, kunden hører: "Jeg vil afklare problemet og vende tilbage til dig." Alt dette krænker indtryk af virksomhedernes integritet. Nogle siger, at de ansatte i "SKB Kontur" undervisningsmetoder at vildlede kunderne til at bruge disse tjenester i selskabet.

hastigheden af tjenesten

Speed of service i grave, også lader meget tilbage at ønske. Hvad kunde anmeldelser "SKB Kontur" får på dette område? Ikke meget god.

Hovedparten af kunderne indikerer, at selskabet ikke kun beskæftiger uerfarne og uvenlig personale, men langsomme til at opfylde sine forpligtelser. For eksempel, vent regninger og beviser for de udførte arbejder er næsten umuligt - personalet altid nogle undskyldning.

Ikke desto mindre, nogle siger, at "SKB Kontur" fungerer temmelig hurtigt. Nogle kunder har længe samarbejdet med selskabet og har ingen klager over hastigheden af tjenesten.

På telefonen

I Volgograd, "SKB Kontur" om aktivitetsgennemgange er ikke alt for forskellige fra de synspunkter af selskabets kunder i enhver anden by. Mange krav til fordel for organiseringen af telefonisk kommunikation.

Ifølge adskillige anmeldelser, den "SKB Kontur" lange svar kundeopkald. Hertil kommer, som det er blevet påpeget tidligere, mange medarbejdere kan ikke besvare det indlysende spørgsmål. At kalde virksomhedens problematisk. Nogle gange er du nødt til at vente på et svar i 15-20 minutter.

Samtidig en del af de faste kunder "SKB Kontur" siger, at telefonen selskabet i højden. Telefoner Nogle medarbejdere er altid til rådighed, og operatørerne besvare hurtigt og høfligt. På ethvert tidspunkt kan du komme igennem til virksomheden og modtage rettidig rådgivning.

Hvad skal man tro? Der er ingen tegn på nogen positiv feedback eller negativ. Men negative udtalelser om organiseringen af telefonisk kommunikation "SKB Kontur" er mere almindelige. Derfor er de tiltrække mere opmærksomhed.

opkald til kunder

Men det er ikke alt! Anmeldelser af "SKB Kontur" peger ofte på, at medarbejderne er konstant bekymrede for deres kunde ringer. Og ifølge offentliggjorte udtalelser, ikke om råd og for at tilbyde nye tjenester.

Næsten alle kunder dette fænomen irriterende. Medarbejdere hele tiden holde ringer, overtale, ringe tilbage. Forlad denne information kan ikke være, selv efter afslutningen af samarbejdet med "SKB Kontur".

Nogle gange kan du se kommentarerne, hvilket indikerer, at opkaldene fra studiet af virksomheden er simpelthen mangler. Nogle brugere kalder at forene og skrive en kollektiv klage til direktøren for "SKB Kontur" på grund af de konstante telefonopkald fortsatte selv efter afvisningen af denne eller hin tjeneste.

Om virksomheden som helhed

Så hvad kan vi sige om "SKB Kontur" i almindelighed? Kundernes anmeldelser giver ingen enestående synspunkt. I denne organisation har sine plusser og minusser. Men generelt er det en god organisation, der hjælper slippe af regnskabet. Hovedparten af kunderne angiver, at det tjenester i forbindelse med regnskabs- og rapportering er på det højeste niveau.

Men ikke i alles smag samarbejde med "SKB Kontur". Denne organisation nazvanivaet sine kunder for at fremme tjenester, der handler hurtigt som overhovedet muligt. Nogle tjenester selskaber er ikke den bedste måde, og personalet er ikke altid godt. Du kan støde med både erfarne og hjælpsomme personale, og med de uvidende, analfabeter og endda uhøflige mennesker.

løfter arbejdsgiver

"SKB Kontur" - er ikke kun serverer virksomheden, men også arbejdsgiveren. Virksomheden er ved at udvikle og få nye medarbejdere til at arbejde. I Jekaterinburg, "SKB Kontur" personale modtager positive anmeldelser. Især for arbejdsgiveren lover garanteret efter beskæftigelse.

Ved interviewet alle ansøgere lover:

 • officielle arbejde under en ansættelseskontrakt;
 • fulde udbytte pakke;
 • venligt personale;
 • karriereudvikling;
 • en anstændig løn;
 • rettidige betalinger;
 • gratis undervisning på bekostning af virksomheden;
 • fleksible arbejdstider.

Blandt de mangler kun at udsende den tilstedeværelsen af de menige positioner i beskæftigelse. Lederen af beskæftigelsen i "SKB Kontur" bare ikke vil arbejde. Dette faktum forstyrrer mange erfarne medarbejdere.

Om løn og arbejdskraft formalitet

I Moskva, "SKB Kontur" personale får blandede anmeldelser. Ligesom i nogen anden region i Rusland. Hovedparten af slaven indikerer, at arbejdsgiveren arbejder med alle. Få et job, kan du nemt. Næsten alle dem, der kom til en samtale kan håbe på en plads i virksomheden. Samtidig med alle de underordnede arbejder under ansættelseskontrakter, er den tilsvarende indgang lavet i arbejdet bogen. "Black" arbejde i "SKB Kontur" er ikke velkommen.

På trods af dette, nogle arbejdere stadig insistere på, at den officielle jobbet ikke vil vente på arbejdsgiveren. Mange mennesker har til at arbejde uden registrering. Denne kendsgerning frastøder.

I næsten alle regioner i Rusland (for eksempel i Volgograd) feedback fra personalet om "SKB Kontur" efterlader en negativ for løn. Hovedparten af hans underordnede ikke tilfredse med deres indtjening. Personale, der arbejder i "SKB Kontur", indikerer, at arbejdsgiveren er snyd - de lovede løn er lavere, men de kommer i gang.

Kun nogle gange kan man se, at personalet studeret tilfreds med indtjeningen arbejdsgiver. Generelt lønniveau ikke er for høj, men det er ikke en lav.

Karriere og generelle indtryk

På karriere "SKB Kontur" tale for det meste på en negativ måde. Trudoustraivayas til virksomheden, kan ikke håbe på forfremmelse. At lære at arbejdsgiveren er ikke egnet til at opbygge en karriere. Men firmaet passer godt til en stabil indtjening.

Anmeldelser om arbejdsgiveren "SKB Kontur" indikerer, at organisationen i almindelighed, tilbyder en række arbejdspladser. Og afhængig af den valgte arbejdsplads vil ændre indtrykket af arbejdsgiveren. Kontorpersonale er som regel temmelig "SKB Kontur" - Arbejdsorganisation forudsat mægling har alt hvad du har brug for at udføre de job opgaver. Værket er interessant, især for programmører.

Men salgspersonalet i "SKB Kontur" ikke det bedste at sige om sin arbejdsgiver. Mange siger, at beskæftigelsen i virksomheden - en rekord i overlevelse satser. Vi er nødt til at arbejde meget, betale lidt, konstant bøde og straffet. Nogle peger på, at medarbejderne "SKB Kontur" undervurdere selvværd. Derfor er arbejdet i virksomheden ikke anbefales.

resultater

I Volgograd anmeldelser "SKB Kontur" har nøjagtig den samme som i nogen anden region. Blandt dem kan vi finde en positiv udtalelse, og negativ. Mennesker med sikkerhed sige, at det undersøgte selskab - det er en god service selskab. Det tilbyder en bred vifte af tjenester og god service.

Den "SKB Kontur" står stadig? Anmeldelser af arbejdsgiveren er tilbage tvetydig. De påpeger, at i almindelighed arbejde i virksomheden som muligt, men håber på en højere løn, bør retfærdige ledere og karriere ikke være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.