KarriereKarriere ledelse

Hvordan til at søge efter dit første job?

Det første arbejde - det er ofte en række fejl, skal en række mangler og en række urealistiske forventninger på den del af arbejdstagerens være i stand til straks at skelne de troende fra chefen svindler. Men hvordan det skal gøres, hvordan man finder en første job uden fejl og med en fornuftig chef?

Leder du efter et job på internettet

Indtast søgeord, såsom "arbejde Zuevo møtrik job", og du vil blive givet tusindvis af jobtilbud, men hvordan man kan kontrollere, hvilke af dem er faktisk gavnligt for dig, hvilken slags arbejde bør gå og som bør ignoreres?

For at gøre dette, bør du kigge efter anmeldelser om en bestemt leder. Det så sker, at de steder er ikke anmeldelser om de virksomheder, der gør i denne situation? Meget ofte kan du henvende sig til sociale netværk. Gå til forummet og spørge din by.

Stil et spørgsmål der er et spørgsmål: "Er der nogen der har arbejdet på denne iværksætter ønsket Gør du vide, om alle betingelser er opfyldt?" Og desto mere sandsynligt vil du få et detaljeret svar.

Hvordan man skelner en pålidelig virksomhed fra svindel?

Her kan du indtaste en forespørgsel, og foran dine øjne dukkede arbejde i valnød Zuyevo jobbet. Hvordan at skelne god og pålidelig virksomhed, hvorfra du skal ikke engang begynde at arbejde?

Godt selskab:

  • Det har en fremragende, corporate website
  • Virksomheden har en operatør, der besvarer alle de spørgsmål
  • Virksomheden er beliggende i en førsteklasses kontor
  • Selskabet har anmeldelser
  • Virksomheden har et godt ry blandt kunderne

Bad Company:

  • Webstedet for to forslag
  • Der er ingen bedømmelser heller passende kontor eller ry
  • Firma telefonnummer - celle
  • Om ingen ved noget

Der er en anden god måde at tjekke arbejdsgiveren. Nu, for eksempel i "Vkontakte" Mennesker sætte deres arbejdsplads, så du kan komme i kontakt direkte med virksomhedens medarbejder og spørge, om ikke at gå til dette eller hint position eller bedre til at undlade at stemme.

Selvfølgelig, én person - dette er ikke en garanti for pålidelighed, selv bede en række mennesker, der arbejder eller har arbejdet i denne virksomhed, i hvert fald, efter at deres ord, du vil få en korrekt syn på fremtiden arbejdsplads.

Nu ved du, hvordan et par minutter til at lære om fremtidens arbejdsplads, for det meste til at inspicere og få en bitter erfaring ingen ønsker, og så vil du være i stand til at kende udtalelse fra betroede folk, der allerede har prøvet sig selv i denne rolle. Kig efter anbefalinger, kigge efter anmeldelser, og du vil finde dig selv et stort stykke arbejde!

Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.