Intellektuelle udviklingMystik

Interessante og nyttige besværgelser og ritualer på Epiphany

Nu er alle hold religiøse helligdage. En af dem er Dåben af Herren. Den falder den 19. januar. Det har længe været forbundet med denne dag var en masse overtro, varsler og skikke. Vil du vide, hvad der staver og ritualer på Dåben kan være nyttigt for det moderne menneske? Lad os finde ud af.

Epiphany vand

Alle ved, at i denne dag af "open skies". Der står så for at forklare, hvorfor vand ændrer strukturen. Mange charme og ritualer til dåb forbundet med det. Resumé: Vand skal indtastes i nat fra 18 til 19 januar. Det menes, at før solopgang det påvirker særlige lys, der gør det indviet væske. Hertil kommer, kirker festlig tjeneste. Vand og der kan du ringe op. Det betyder ikke forringes i mange år. Forskere har udforsket disse egenskaber fluidet. Særlige opdagelser fra dem blev ikke fulgt. videnskab bekræftede imidlertid, at vandet i open source varierer, erhverver en struktur svarende til kirken.

Besværgelser og ritualer til dåben, som regel forbundet med fælles menneskelige værdier. De er designet til at forbedre en persons liv, at få velstand, familie, succes, og så videre. Selvfølgelig, det viser sig, ikke alle. Kun han kan bruge magi og ritualer ved dåben, der oprigtigt tror på dem. Prøv dig selv, skal du sørge for, at den måde, det er.

Told på Epiphany

Den mest berømte er svømning i åbne kilder. Dette gøres for at opnå sundhed for krop og sjæl. Du ved, en stor indsats og beslutsomhed er nødvendige for at fordybe sig i en is hul. Så er denne skik anses for at være den metode til kamp mod korruption og det onde øje. På tidspunktet for badning kroppen er under en sådan belastning, at udlændingen energi simpelthen kastet fra aura. Hvis staten ikke tillader kroppen kastet i en flod eller sø, er det muligt at dyrke dovne derhjemme. Bare ikke vand meget varme. Det bør være naturligt, selv ved stuetemperatur.

Men efter denne rensning procedure kan og velstand i huset opkald. For at gøre dette, at alle hjørner af lejligheden drys vievand. Hertil kommer, disse ord er: "The Feast af huset kommer! Vievand Cropley vægge og gulv. Vil besvær mig til at passere, vil guldet kommer til huset! Svigt af vandet vil vaske væk. Der vil være succes og lykke i huset nogensinde! "Ved denne sammensværgelse troende knyttet også tilføje bøn. For dem, der gør tingene meget dårlig, den anden ritus der. For at fjerne de skader, er det nødvendigt at indtaste denne dag i hellige vand i de syv menigheder. Hvad du kommer hjem, gennembløde det selv fra top til tå, at forestille sig, at den negative vaskes væk fra kroppen. Det siges, at dette ritual fjerner selv de værste skader.

Ceremonier for velfærd og lykke

For at velstand glad, og bestået det ved problemer, er du nødt til at ringe ved midnat lidt vand fra open source, der er i nærheden. Kapaciteten af en særlig take - en dåse eller en spand af metal, ikke er dækket med enten emalje eller maling. En anden kok tre forskellige metal mønter. I vores ryg, kun to go. Så tage en anden tur i udlandet, forskellig fra den sædvanlige. Hertil kommer, at templet tre stearinlys bringe. De har brug for at rite. Og vi har stadig brug for et trækors lavet af gran eller andre nåletræer. En sådan selv og gøre et snuptag.

Huse lodtrækningen i vandet, kryds tillægger spanden. I samme sted stearinlys og lys dem. Mens de brænder, tolv gange om sammensværgelse Har tid til at læse. Han er som følger: "Natten til vievand gøre bønner. Tak Herren! Vask mig vand, der tager det onde af ansigtet, kroppen, sjælen af grænseværdien. Til blomstre skæbne ikke at finde gode, at kærlighed ganger og onde skukozhilas! Amen! "All forlade indtil morgen. Og så vandet butikken. Hvordan du føler træthed eller angst, så vaske det.

Om Epiphany drømme

Mange venter på denne aften for at fortælle formuer, for at finde ud af, hvad skæbne forberedt. Til denne drøm at gøre godt på Epiphany. Liggende i sengen, så sige: "Min Herre! En engel kom til min bolig! Lad ham vise forberedt på! Amen! "Vil kun huske og dechifrere, hvad han så. De har tendens til at komme i nat profetiske drømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.