Intellektuelle udviklingMystik

På hans håndled er en fælles tråd - en beskyttelse mod det onde øje

Det menes, at denne tradition indført kabbalah tilhængere, der mener, at bundet på håndleddet røde tråd beskytter mennesker fra onde kræfter. Det absorberer negativ energi og derved beskytte sin ejer.

Hvilken tråd passer

Qabbalists anvendte reb, som er præ-parat til at udføre den beskyttende funktion. Det ovivali grav forfader til menneskeheden - Rachel. Det menes, at det er i stand til at beskytte mennesker mod nogen skade. Så tråden var bundet ved venstre håndled kærlige person. For at binde det syv knuder. Over hver af dem til at læse bønnen. Også beskyttelse mod ydre onde gevind fungerede som en barriere for intern negativ. Det vil sige, blev en person forbudt at tænke ondt om andre, oplever negative følelser. Det viser sig, at bundet på håndleddet røde tråd opfylde en dobbelt funktion. Hun bevogtet sjælen mod angreb udefra og fra deres egen aggression. I Rusland, denne tradition er også en meget lang tid. Det bruger almindelig ulden tråd. Vores forfædre bare bruge naturens kræfter, uden at ty til magi. For eksempel uld er i stand til at påvirke blodgennemstrømningen, hvis påvirker håndleddet.

Røde Tråd - forklaringer af psykologer

Videnskaben har ikke holdt sig uden for studiet af folkemusik overbevisninger. Så om hvorfor håndleddet røde tråd bundet, sige følgende. Bright farve distraherer en person. Hvis "onde øjne" henvender sig til dig, så hans opmærksomhed blev distraheret på rød. Således vil effekten af negativ energi blive spredt, det bliver til slutningen. Rød uld tråd på håndleddet hjælper til at normalisere pres, beroliger menneske. Ja, der er også sådan en kendsgerning som den gensidige påvirkning af traditioner. En person med negative tanker, samt ejeren af den røde tråd, ved, at dette amulet. Han ufrivilligt pas tænke ondt om dig, bange for at kommunikere med magiske symboler.

Hvilken hånd slid

Kabbalister siger, at værge er nødvendig for at binde i venstre håndled. Så det vil beskytte modtagelig energi side. Hvis du ønsker at reducere omfanget af aggressivitet manden selv, er den røde tråd på hans højre håndled placeret. Dette er siden for at give væk. "Cover up" dens sådan et skjold omslutter manden selv fra sine dårlige tanker og alle de andre også.

Hvor ofte at ændre tråden

I denne sag, også visse forskelle. I Østen, mener, at håndleddet er en fælles tråd bør ikke være mere end syv dage. Så er det nødvendigt at udføre ritualet igen. I Rusland er overbevist om, at det ikke kan fjernes. Den skal selv male. Jeg må sige, at ulden tråd vil forblive intakt ikke mere end en uge. Det viser sig, at du skal ændre det ofte. Bemærk, at kun en kærlig person er i stand til at skabe dig en perfekt skjold. Ingen magi vil ikke hjælpe, hvis forholdet uenighed. Oprigtig kærlighed er at blive en talisman, et symbol, der pryder håndleddet røde tråd.

Skal jeg være flov

Ikke alle vil acceptere at vise andre deres overtro åbent demonstrere sit håndled med en rød tråd. Det er forgæves. I denne nice tradition er der ikke noget galt med, der regelmæssigt bevise popstjerner. Så Ward blev set på hånden af Vera Brezhnev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.