SundhedMedicin

"Botox" eller hyaluronsyre - hvilket er bedre? Fordele og ulemper

Injektion kosmetologi har et velfortjent popularitet. Siden da har det været vidt udbredt, hver ligeglade med hans udseende manden havde mulighed for ikke blot at forynge ansigtet, men også for at ændre dets egenskaber.

Patienter kosmetologer i receptionen ofte spurgt: Botox eller hyaluronsyre - der er bedre? Svaret kan ikke være unik, fordi, trods det faktum, at begge disse lægemidler er forbindelser til kosmetiske indsprøjtninger til at sammenligne dem ordentligt.

Botox - hvad er det?

Botox eller botulinumtoksin - et stof, der kan forårsage midlertidig lammelse af musklerne i hvilken den blev indført. Botox blev oprindeligt anvendt i neurologi at eliminere konsekvenserne af den overskydende muskelspændinger. Under brug, blev det markeret ikke kun terapeutisk, men også en kosmetisk virkning, så i dag er bedre kendt som Botox er et stof, der anvendes for skønhed end for sundheden.

"Botox" - navnet på lægemidlet på grundlag af botulinumtoksin, produceret i Amerika. Der er også en "Dysport", lavet i Frankrig, og "Kseomin" produceret i Tyskland. Mellem disse præparater er næsten ingen forskel, som grundlag for hver af dem er botulinumtoksin, men "Dysport" er mindre koncentreret, som "Kseomin" - et oprenset præparat.

"Botox" og rynker

Inden besvarelsen af spørgsmålet, hvad er bedre: Botox eller hyaluronsyre, er det nødvendigt at overveje det område, hvor det bruges. Der er to typer af rynker: mimik og alder. Alder, som følger af definitionen, er dannet som hudens ældning, når alle de metaboliske processer i kroppen er bremset.

Rynker kan danne på alle alderstrin, fordi det fremmes af ansigtsudtryk og den specifikke struktur af ansigtet. De vises omkring øjnene og på panden: den såkaldte "smilerynker", de langsgående og tværgående striber på panden, rynker på næseryggen.

For at slippe af med dem, er det nødvendigt at minimere de ansigtsudtryk i et givet område. Af denne og brugt Botox. Når musklen slapper af, "rum" på huden ophører med at blive dannet, og som renoveringen af epidermis spor af rynker forsvinder, vigepligt til glatte huden.

Når det kommer til rynker i at svare på spørgsmålet: "Botox" eller hyaluronsyre - som er bedre, patient vidnesbyrd og udtalelser fra læger anbefaler klart brugen af botulinumtoksin.

"Botox" og Contour

Contour Plast - en kosmetisk procedure, som du kan ændre funktioner uden at ty til de tjenester af en plastikkirurg. Traditionelt er det vigtigste instrument kosmetolog, gør det muligt at ændre ansigtstræk, er fyldstoffer som i overvejende grad består af hyaluronsyre. Men i virkeligheden, og "Botox" kan bidrage til at omdanne, så spørgsmålet om, hvilket er bedre: "Botox" eller hyaluronsyre, er vigtigt.

Hvad en "botox"?

Med dette produkt kan du udføre følgende teknikker profilstyring:

  • ændre øje form med indførelsen af botulinumtoksin i panden område: slappe af den nederste del af panden muskler reducerer dets øverste del, der forårsager øjenlåget eller det ydre hjørne af øjne og øjenbryn hævet, øjne udvidet, eller, tværtimod, giver det en sektion "kat";
  • ændre læbe form, men snarere formindske afstanden mellem den øvre læbe og næse columella, hvorved størrelsen af den øvre læbe visuelt øger;
  • skiftende ansigtets konturer - at komme af læber, ptose ansigt kontur, produceret af indførelsen af botulinumtoksin i platysma;
  • næse omlægning - at hæve spidsen af næsen er muligt ved hjælp af Botox indsprøjtninger i columella;
  • smil korrektion - det såkaldte "gingival smil" elimineres ved injektion i tandkødet.

hyaluronsyre

For at finde ud af svaret på spørgsmålet "" Botox "eller hyaluronsyre: der er bedre? , необходимо всесторонне рассмотреть и гиалуроновую кислоту. "Bør overvejes omfattende og hyaluronsyre.

Et stof, der produceres af det menneskelige legeme for at fastholde vandmolekyler og opretholde den naturlige balance i væsker i kroppen. I kroppen af børn og unge hyaluronsyre nok, fordi deres hud er blød og smidig og dine led mobil. Med alderen, den syre bliver mindre, så huden har behov for fugtgivende og leddene bliver skør.

Mange kosmetiske producenter af denne komponent tilsættes til ansigtspleje i præparatet, men der er ingen grund: hyaluronsyre molekyle er omkring 50 gange større end membranåbningen i barrierelaget af huden. Derfor, for at indføre stoffet i de dybere lag kan kun injiceres.

Det er værd at bemærke, at nogle gange en dyb injektion under huden af lægemidlet til patienten ikke er påkrævet, hvis du kun overflade fugt. For at finde ud, er du nødt til at konsultere en kosmetolog, der vil fortælle dig, at det er bedre at gøre. "Botox" eller hyaluronsyre - en sikre lægemidler, men deres anvendelse bør være en klar indikation.

Hyaluronsyre og rynker

Let udtalt rynker opfattes som hud slaphed, er det muligt at fjerne hyaluronsyre under anvendelse af en procedure, såsom biorevitalization. Syre indføres i huden gennem små portioner lille afstand således udsat for befugtning dybere lag af huden, halsen.

Dybe rynker elimineres, således at det er umuligt, men den resulterende overflade krølle kan fyldes fra det indre af fyldstof. Sammensætning til sådan manipulation vil være lidt tykkere end for biorevitalisation.

Hyaluronsyre og konturering

Ændre størrelsen og formen af læberne, til kindben gøre udtryksfulde, Hagen klarere og flad næseryg er fyldstoffer baseret på hyaluronsyre.

Forskellige geler har en anden sammensætning og tæthed. For eksempel kan fyldstoffer til læbeforstørrelse har en normal evne til at tiltrække vandmolekyler og lægemidler, der maskerer de mørke rande under øjnene, ikke danner poserne.

Fyldstoffer baseret på hyaluronsyre kan indgives i varierende mængder i næsten alle væv i ansigtet, men for, at resultatet var harmonisk og smuk, at udføre kontur plast er kun nødvendigt at have en professionel kosmetolog, der ved, hvad der gælder "Botox" eller hyaluronsyre, der det giver bedre kunde ønskede virkning.

gyldighed

Sammenligne to forskellige virkemåde men lignende på resultatet af lægemidlet, er det logisk fra synspunkt af varigheden af den virkning, der produceres af dem, så vil det være klart, at det er bedre at punktere.

"BOTOX" og hyaluronsyre tilbageholdes i vævene på omtrent samme tid. Efter administration af botulinumtoksin i musklerne vil resultere tydelige cirka to uger, når det øverste lag af epidermis blev omringet, og fortsætter i 6-8 måneder.

Hvor længe hyaluronsyren vil opholde sig i vævene afhænger af tætheden af gelen. Biorevitalisation sammensætning, hvor den minimale densitet vil fugter huden i to måneder, og fyldstof til tilretning gemmer resultatet til et år.

Det er vigtigt at forstå, at de leddelte grænser er ikke relevant for alle fyldstof, som kun kan anvendes i forbindelse med produkter baseret på hyaluronsyre.

"Ботокс" или гиалуроновая кислота: что лучше? Men den afgørende forskel mellem de to fonde, som delvis vil besvare spørgsmålet "" Botox "eller hyaluronsyre: der er bedre? , является факт того, что со временем к "Ботоксу" развивается резистентность. "Det er det faktum, at over tid, til" Botox "udvikler resistens. Derfor er det ikke anbefales at starte stikkende er for tidligt at til 45-50 år ikke står over for problemet med en manglende følsomhed over for eventuelle gyldige doser af botulinumtoksin.

Hyaluronsyre kan også administreres i enhver mængde og i hvert fald, vil resultatet af injektion kun afhænger af kvaliteten af præparatet og professionalisme af master, og ikke patientens alder eller antallet af de gjort tidligere fremgangsmåder analoge til dem.

Ulemper ved "Botox"

For at træffe den rigtige beslutning om, hvilken metode til foryngelse og profilstyring anvende negative aspekter af hver metode har brug for at vide, og dette aspekt er meget vigtigere end svaret på spørgsmålet: "Botox" eller hyaluronsyre - der er bedre? Minusser "botox" heldigvis altid bære en midlertidig karakter. Det vil sige, hvad vil få resultaterne efter seks måneder vil være den samme person, hvordan det var før proceduren.

Under de negative virkninger af lægemidlet forstås generelt ved at have ansigtsasymmetri eller hængende øjenbryn. Dette sker kun én grund: det lave niveau af professionalisme af master. Ved brug af en af botulinumtoksin slapper musklerne, mens andre har en tendens til at komme i tonen. Hvis kosmetolog har ingen medicinsk uddannelse, og ikke har den nødvendige viden inden for anatomi, kan han ikke forudse, hvad der vil injektionen gøre for dem, vil ikke være, om de rynker i et område føre til dannelse af rynker i den anden.

Ulemper af hyaluronsyre

Overskud indført hyaluronsyre ofte fører til migration af fyldstoffet. Denne proces er gradvis, der er, kan man ikke registrere, at en del af læben fyldstof gradvist i små klumper ned til hagen området.

I dette tilfælde overvejer spørgsmålet om "Botox" eller hyaluronsyre: det er bedre for læberne, kan vi konkludere, at botulinum toxin vinder. På trods af at han skabte effekten er mindre og gælder kun for overlæben, vil nogen ubehagelige effekter af indsprøjtningen være.

Den anden faktor, som bør være opmærksom på folk, der ønsker at ændre udseende i en kosmetolog kontor, vil være indsprøjtning effekt på immunsystemet. På trods af at hyaluronsyrepræparater ligner i kemisk sammensætning til den i kroppen, er det stadig en syntetisk, ikke naturligt. Derfor kan folk med en høj følsomhed af immunsystemet oplever en allergisk reaktion eller afvisning fyldstof.

Kompatible produkter

"Ботокс" или гиалуроновая кислота: что лучше для лица? I stedet for at torturere dig selv langvarige overvejelser om temaet "" Botox "eller hyaluronsyre: det er bedre for en person? , можно совместить введение обоих препаратов, при этом каждый из них будет выполнять свою задачу. " Kan kombineret administration af begge lægemidler, som hver især vil udføre sin opgave.

For eksempel, for at forøge læberne og forbedre deres form, du kan først indtaste stien til den øverste læbe "Botox", at løfte og dreje den lidt. Efter, at resultaterne kan vurderes, kan det korrigeres ved hjælp af fyldstof. En lille mængde af hyaluronsyre administreres flere gange for at reducere risikoen for migration af stoffer.

Der er også et område, for hvilket den foretrukne én type lægemiddel, formoder til korrektion af rynker i panden og øjet fungerer bedre "Botox", men for at give kæber eller hage skrå volumen, er der ingen anden metode, bortset fra introduktionen af fyldstoffet.

Således, at vide, hvad "BOTOX" eller hyaluronsyre, som er bedre, fordele og ulemper for forskellige områder og opgaver, er det muligt at vælge den transformation teknik, der vil føre til det ønskede resultat af den korteste og sikreste rute.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.