SundhedMedicin

Sovepiller uden recept: Der er altid et alternativ

I verden er der en masse af situationer og vilkår for, fejl kan udvikle izmuchivat mennesker søvnløshed. De væsentligste årsager til tab af søvn, ifølge læger er hjerte- og neurologiske lidelser, problemer med lungerne og luftvejene, samt overskydende taget stoffer, hvoraf mange har en kumulativ ejendom. Det er grunden til, længe før rush til apotek og købe sovepiller uden recept, er det nødvendigt at konsultere en læge og installere den grundlæggende årsag til søvnløshed.

Det bør erindres, at eventuelle sovepiller i håndkøb eller ordineret af en læge har en stærk psykotropisk handling. De er vanedannende og afhængighed nok i, hvad der indrømmer kræver for narkotika, og nogle gange kan føre til døden, så vær meget omhyggelig med at tage sådanne farmakologiske agenter. Det er bedst at beskæftige sig med tabet af søvn udstyre enkle, men tidstestede metoder. Du er nødt til at gå i seng med en følelse af døsighed. Det er ikke nødvendigt at torturere kroppen, der forårsager falde i søvn - bør i stedet gøre nogle rolige, monotone affære, hvilket også forårsage en følelse af døsighed. Hold dig til sætte dvaletilstand, dvs. at sove og vågner op på en gang og i en vis tid, selv i weekenden. Pas på ikke at hvile i løbet af dagen, hvis du ikke kan sove om natten. Det forvirrer og forstyrrer døgnrytmen-mode, hvilket er meget vigtigt at beskæftige sig med søvnløshed. Tag før sengetid et varmt afslappende bad, drikke et glas varm mælk eller læse et par sider i en yndlingsbog - kort sagt skabe et ritual for afgang til søvn, afslappet, afslappende og beroligende krop.

Kan ikke købe sovepiller uden recept? I princippet er dette ikke et problem, fordi der er masser af naturressourcer, der bidrager til beroligende kroppen og slippe af med udmattende søvnløshed. Sådan er baldrian tilvejebragt i ethvert apotek i form af tabletter eller infusion. Du kan endda tilberede deres egen vidunderlige lægemiddel baseret på baldrian rod - det er i hvert fald ikke vil såre dig, men vil bidrage til at håndtere ikke kun med mangel på søvn, men også med hjerterytmen, angst, og virkningerne af stress.

En anden naturlig sovepiller uden recept - Partin baldrian eller sten, er flere gange mere effektiv end den sædvanlige "baldrian" i tabletter. Nyttigt for normalisering af søvn og galop tryk Baikal kalot, afkog af humle og oregano. Wonderful medicin selv professionelle læger kalder - bare en spiseskefuld af denne magiske naturprodukt, spist middag, og ingen søvnløshed ville turde forstyrre dig.

Tja, i så fald, hvis ingen af ovenstående ikke virker, kan du bruge den medicin proces. Men prøv ikke at købe sovepiller uden recept - det kan være ikke blot ubrugelig, men også farlig, eller i ekstreme tilfælde, vælge lægemidler kaldet "lys." For eksempel i medicin "melaxen", har en meget svag påvirkning af sovepiller, eller "Amitriptylin", der lemper nervesystemet og letter overgangen til at sove. Dette stof er forbudt til frit salg uden recept, men mange apoteker nogle gange overtræder dette forbud.

Hvis du ikke har tillid til traditionel medicin og receptpligtig medicin eller sovepiller uden recept ikke giver en positiv effekt, er det nødvendigt at forsøge at tage beroligende medicin. De virker på nervesystemet, lindre hendes spændinger, lindre hjernen fra ophidselse og angst, lettere og hurtigere, så overgangen til den "rige Morpheus."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.