TravelingRejsetips

Administrative områder i New York

New York - det er den største by i USA. Han er en af de tættest befolkede områder af planeten. Byen ligger samtidig i tre stater: den nordvestlige del af det - i den samme New York, syd-vest - i New Jersey, og den østlige del - i Connecticut.

New York, som enhver anden storby, er opdelt i flere administrative distrikter. Nedenfor er de vigtigste områder af New York.

Måske den mest berømte er Manhattan. På sit område er hjemsted for omkring 1,5 millioner mennesker. Området er beliggende på øen, en længde på 21,7 km, og bredden af den bredeste område - 4 km. Dette område af New York har et areal på over 62 kvadratkilometer. Konventionelt Manhattan opdelt i tre dele: Uptown (Uptown), Midtown (Midtown), Downtown (Downtown). Grænserne mellem dem passere gennem gaderne 14 og 59. Ligesom mange områder i New York, er de også delt op i mange små områder, der ofte ikke overstiger størrelsen af et kvartal.

Manhattan er hjertet af New York. Det huser næsten alle skyskrabere i byen. Her kan du finde attraktioner som Empire State Building, Broadway, Times Square og meget mere. Ud for kysten af Manhattan er Frihedsgudinden.

Brooklyn - det største område af byen på antallet af levende mennesker. Den er beboet af 2,5 millioner borgere. For at komme til det område af Manhattan er muligt gennem Brooklyn og Manhattan Bridges. Ifølge ham går det ikke kun til vejen, men jernbaner også og metrolinje. På det område af Brooklyn kvarterer er berømte Brayton Bich - det område, der er beboet hovedsageligt kommer fra Rusland og SNG-landene. Hertil kommer, at i Brooklyn, kan du finde en masse interessante steder og attraktioner.

De fleste af bydelen Queens ligger på en ø med Brooklyn. På sit område er hjemsted for lidt over 2 millioner mennesker, hvoraf de fleste er indvandrere fra Mellemøsten, Asien, Afrika og Sydeuropa. I Queens, er der syv store soveværelse. de kaldes "syv søstre" i sin tid. De er hjemsted for en stor del af området.

Alle områder af New York er placeret på øerne, men man har Brokns kontinental placering. Han er den mest nordlige region. Til dato, området lever mere end 1,2 millioner mennesker. Dens sydlige del (South Bronx) har længe fået ry som den mest kriminelle steder i byen. Mere attraktivt og sikkert er det nordlige Bronx, som huser den berømte Yankee Stadium Team.

I modsætning til Staten Island, alle områder af New York er meget populær blandt turister. Staten Island er den mest fredelige kvarter, hvor livet går videre. Der er ingen karakteristisk for byen tilstrømning af rejsende, så er det her du kan se de mest almindelige og typiske indbyggere i denne metropol.

Det er værd at bemærke, at New York, der ligger meget forskelligartede - en vidunderlig by, der er værd at besøge mindst én gang i deres liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.