TravelingRejsetips

Arkæologiske Museum "Gorgippia" - den eneste antikke by, studerede i Rusland

Anapa - en ferieby ved Sortehavets kyst Krasnodar-regionen. De fleste turister kommer her i sommerferieperioden, drømmer om svømning i havet, solbade, og et vandland. Men hvis den beskrevne udformning ferie virker for kedeligt, kan du altid tage på udflugter. En af de mest usædvanlige og interessante steder at besøge i Anapa - det arkæologiske museum "Gorgippia".

Ferieby med en rig historie

Uuddannede turister haanlige af Krasnodar-regionen, når det kommer til historiske seværdigheder. I Grækenland og Spanien, ved hvert skridt kan man se de gamle ruiner, og kan prale af den russiske syd? Faktisk og Krasnodar-regionen har i det mindste en interessant historie, den fulde version af hvilket måske har vi endnu til at lære.

I stedet for moderne Anapa når det var en gammel græsk by Sind Havn. Takket være arkæologiske fund blev det konstateret, at det blev grundlagt senest den 6. århundrede f.Kr.. e. I det 4. århundrede f.Kr.. e. Afregning fortsætter underordnet rige Bosporus og får et nyt navn - Gorgippia til ære for en gammel hersker Gorgipp. Byen er i rivende udvikling og er kendt som et håndværk og handel center. På det område af Gorgippia den havde et godt kvartal pottemager. I det andet århundrede f.Kr.. e. byen fik retten til at producere deres egne mønter.

I det 2. århundrede f.Kr.. e. Gorgippia blomstrer - gaderne er dekoreret med kunstfærdige statuer og obelisker, bygget grandiose templer, behøver rige mennesker ikke spare penge til oprettelse af kunstfærdige grave og kirkegårde.

Hvad skete der med de rige antikke by? Hvorfor i dag af det var kun det arkæologiske museum "Gorgippia"? I det 3. århundrede f.Kr.. e. byen blev løbende udsat for angreb af barbarerne. Hans historie engang blomstrende landsby ender i det 4. århundrede e.Kr.. Efter endnu en invasion af hunnerne Gorgippia evigt forsvundet fra verdenskortet.

udstilling af museet

Arkæologiske udgravninger blev påbegyndt i det XIX århundrede. Deres kursus er fastslået, at den antikke by tog mere end 40 hektar og er placeret under den moderne Anapa, på niveau med omkring 1 meter.

I dag er det arkæologiske museum "Gorgippia" ligger i feriebyen og dækker et areal på 1,6 hektar. Der er stadig igangværende udgravninger og forskningsaktiviteter. Turist åbne del 0,7 m, fuldt undersøgt og som er en open-air museum.

Arkæologiske Museum "Gorgippia" inviterer alle til at gå gennem denne gamle by. Under turen vil du se med dine egne øjne: fundamenter og kældre af huse, gader, defensive bygninger, vingårde systemer, dræn, brønde og en begravelsesplads. Til dato er det den eneste arkæologiske museum i Rusland, inviterer alle til udgravningen. På reserven er der også en pavillon, som viser de mest værdifulde og interessante udstillinger.

perler kollektion

Museet præsenterer en interessant samling af keramik. I løbet af udflugt turister vil lære, hvad forskellig fra pithoi amforaer, og alle andre former for fartøjer ofte brugt af vores forfædre. Ud over de husgeråd, det arkæologiske museum "Gorgippia" behager besøgende en samling af kvinders smykker og kostume smykker. En ægte perle af udstillingen - en gammel væven. Ikke mindre interessant at udforske de statuer og fragmenter af marmorplader med inskriptioner i oldgræsk. Også i samlingen er prøver af våben, redskaber og dele af komplekse mekanismer.

Mange unikke og værdifulde udstillingsgenstande er konstant udstillet i store museer i Rusland - i Moskva og St. Petersborg. Men på trods af dette faktum, en permanent udstilling i den mest "Gorgippia" meget interessant og informativ.

Virkemåde og priser

Anapa Archeological "Gorgippia" museum-reserve er åben fra tirsdag til søndag inklusive. Besøg udstillingen kan være fra 09:00 til 18.00. Prisen for en voksen billet er 120 rubler for børn og modtagere Indgang koster 80 rubler. Den ret til at inspicere indsamling af museet til nedsat pris er følgende kategorier af borgere: studerende, pensionister, handicappede, deltagere krig, værnepligtige servicekontrakt, forældreløse. For at modtage rabatten ved køb af en billet skal vise et relevant dokument, der bekræfter den præferentielle kategori.

Hvordan kommer man dertil? Adresse og vejvisning

Den nøjagtige adresse, hvor er det arkæologiske museum "Gorgippia" Anapa, Naberezhnaya st, hus 4. Det er centrum af den udvej byen. Den nærmeste stoppested hedder "Astrakhan." Retninger for busser og taxier №№ 1, 2, 6, 16 og 18. Den nøjagtige koordinater museum reserve for bilister: 44,896262; 37,310507.

anmeldelser

Det arkæologiske museum i den mest imponere uerfarne turister, skal du ikke forvente at se en lignende punkt af interesse i den russiske ferieby. "Gorgippia" værdighed - en latterlig billetpriser, bekvemme beliggenhed og meget interessant udstilling. Bemærkelsesværdigt, der er en helt unik Udstillingerne i dette museum. For et mindre gebyr kan bestilles udflugter, hvis varighed er 1,5 timer.

Anapa Arkæologiske Museum "Gorgippia" er interessant og hvad der er den eneste i Rusland. Vi bør ikke sammenligne det med de gamle museer af europæiske resorts. "Gorgippia" - Museum for relativt ung og utilstrækkeligt undersøgt. Det er muligt, at meget snart venter vi på nye spændende opdagelser og arkæologiske fund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.