FormationVideregående uddannelse og skoler

New York er den største by i USA

Den største by i USA og hele verden er New York. Grundlagt i det syttende århundrede, et århundrede senere blev det den mest populære og store på statens område. Faktisk består New York af mange andre byer. På nuværende tidspunkt er det det vigtigste kommercielle, finansielle og industrielle center i Nordamerika, hvor en væsentlig del af førende virksomheder og store banker er placeret. De er koncentreret hovedsagelig på Wall Street, som markerer landets økonomiske perfektion.

Geografisk beliggenhed og befolkning

Den største amerikanske by er beliggende i den nordøstlige del af staten. Det samlede areal af det område, den besidder, er næsten 800 kvadratkilometer. Ifølge officielle data er der mere end 8,5 millioner indbyggere. I denne indikator er New York anden eneste til Mexico City, Seoul og Tokyo. For hver kilometer firkant er der mere end ti tusinde mennesker. Dette gør det til en af de tættest befolkede i landet. Som nævnt ovenfor er den største by i USA en stor agglomeration, i strukturen, hvor mange små bosættelser er kommet ind i dens udvikling. I øjeblikket betragtes de som forstæder.

Administrativ afdeling

Fra det administrative synspunkt er New York opdelt i fem distrikter. Manhattan er den mest berømte af dem. Det ligger på samme ø, hvis længde er 21 kilometer. Dette område betragtes som det mest attraktive for turister, da det er her, hvor de fleste historiske og kulturelle attraktioner er placeret, blandt andet Frihedsgudinden, Broadway, Central Park og mange andre.

Brooklyn Bridge Manhattan er forbundet med det næste område - Brooklyn. Det har det største antal indbyggere i byen. Hovedtræk er etnisk og social mangfoldighed. Det skal bemærkes, at det er her i den sydlige del, at Brighton Beach ligger, en region domineret af den russisktalende diaspora.

Det tredje distrikt i New York hedder Queens. Dens beboere taler mere end 130 forskellige sprog. Her er de to største lufthavne i byen.

Bronx er nord for Manhattan og repræsenterer hip-hop fødested. Det skelnes af en række forskellige kulturer og en blanding af forskellige naturskønne landskaber.

Den femte og mindste blandt de distrikter, som den største by i USA består af, er Staten Island. Han fik sit navn fra øen, som ligger. Hovedattraktionen er færgeovergangen, som den er forbundet til Manhattan.

Turistattraktion

Ifølge statistikkerne besøger New York hvert år omkring 47 millioner turister. I dette tilfælde taler vi om dem, der kommer her fra fremmede lande. Det er ikke overraskende, da byen er et reelt eksempel på omfanget og gigantismen, hvor der er mange verdens eksempler på arkitektur og kunst. Ud over dem er der velkendte amerikanske udgaver, kulturelle gallerier, museer og teatre.

Andre store amerikanske byer

Kortet over USA er et levende bevis på, at de største bosættelser er spredt over hele statens område. Sammen med dette, baseret på officielle folketællingsdata, lever 8 ud af 10 amerikanere i store bosættelser eller byområder. I alt har landet fire megaciteter med en befolkning på mere end to millioner indbyggere og ni, hvor mere end en million mennesker bor. Sammenfattende skal det bemærkes, at de største byer i USA er New York (New York), Los Angeles (Californien), Chicago (Illinois) og Houston (Texas).

Den største by i den vestlige del af landet

Los Angeles er den næststørste by i staten. Mere end fire millioner mennesker bor her. Det er den største by i det vestlige USA, hvis økonomi er baseret på international handel, turisme og underholdning. Det skal bemærkes, at den lokale havn er den femte med hensyn til overbelastning og størrelsesorden på hele planeten. På trods af dette fik Los Angeles sin verdensberetning takket være Hollywood og Disneyland, der ligger 40 kilometer væk fra den. Andre attraktioner, der tiltrækker mange turister, er rådhuset, det koreanske distrikt, Hollywood-skiltet, Staples Center, Getty Center, Kodak Theatre og Capital Records-bygningen. I alt er der omkring 850 gallerier og museer.

Byen besidder et stort område, og ligesom New York blev dannet som et resultat af absorptionen af mange landsbyer i agglomerationen. Med andre ord plejede de fleste af sine distrikter at være små byer. Nu er Los Angeles en multinationel megalopolis, hvoraf 48% af befolkningen er hvide beboere. Resten af grupperne er amerikanere af asiatisk afstamning, afroamerikanere og andre.

På grund af den enorme mængde vejtransport har byen store problemer med luftforurening. Der er altid en stærk smog her. Selv på trods af mange forsøg fra myndighederne til at forbedre situationen, er atmosfæren i Los Angeles betragtes som den smukkeste i hele landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.