HobbyHåndarbejde

Sådan strikke støvletter hæklet

Der er mange måder, hvordan at strikke sokker. This støvletter og-sokker fremstillet under anvendelse egerne 5, med det ene og syet slips krog welt og støvletter zefirinki-tilsluttet to eger. Men her vil vi se på, hvordan for strikning støvletter krog.

Så hvorfor er vi mere tilbøjelige til at strikke sokker hækle? Det er simpelthen den måde af de hurtigste og mest netrudoomky! Bare en time eller to (afhængigt af dygtighed af needlewoman klare denne enhed) du har i dine hænder vil allerede være små myagonkie hjemmesko til baby. Selvom lignende, men større, og bør være fint for voksne: varm, nemt og bekvemt!

Så hvordan man kan strikke støvletter følger af garn, skal du først vælge den, der er mest egnet til strikning. For eksempel, babyer er bedst at købe naturlig angora eller mohair garn typen, da små børn kan reagere på menneskeskabte materialer er ikke den bedste måde. Voksne er de samme mennesker, er det muligt at gøre hjemme sko stivere syntetiske.

Den første metode, som fortæller, hvordan man strikker sokker med krog tå

Disse hjemmesko er begyndt at flette en tå eller med andre ord, med en tud. Derfor vinder 5 sting og fikseret i ringen. Derefter begynde at udføre et cirkulære rækker af søjler, uden fm, øge deres antal for at opnå den tå - cap. Når "låget" vil lukke alle fingre af foden, kan tilføjelsen stoppes og fortsætte parring sædvanlige runde søjler.

Selv uden tilsætning af kolonner, bør knyttes til stigningen i hele tå. Så gå til parring med rotationen, som vi har brug for at forlade åbningen for indrejse i foden støvletter. Binde de samme - barer uden fm.

Når størrelsen af støvletter vil være klar i midten af et antal søjler bør begynde fald, provyazyvaya sammen fra tre. Så får vi en afrunding på hælen, som snart vil blive til intet. Ved montering på fod hjemmesko skal passe "sit" på bunden.

Nu skal vi gå direkte til udseendet af støvletter. Hvis du ønsker at gøre en lys, blød strikkede hjemmesko, er det muligt at bruge til efterbehandling garn i en kontrastfarve. Det er nødvendigt at binde welt, fremhæver sålen, og gøre rantik til tå, ligesom den øverste er lavet af "ONS". Binde halsen støvletter kan være på den og finish.

Men nogle needlewoman dekoreret med hæklede støvletter hook på "hals" eller kniplingskrave-rack - som du ønsker. Du kan lave strengene, strakt ud langs halsen rem fra overliggende kæder med kvaster eller pomponer. Du kan sy den forreste blomst eller bøje. Af den måde, at disse dekorationer også meget muligt udføre ved hjælp af krogen.

Den anden metode, som fortæller, hvordan man strikker støvletter fra sålen

Det er forbundet med en kæde af løkker 7. Ydersål fit kolonner uden fm med at dreje produktet efter hver række. De tre første rækker af strikke uden tilføjelser, og derefter sat til en bar i slutningen af hver række. Det er nødvendigt at forøge alt 6 barer arbejdsmiljøet nummer.

Strik uden at ændre antallet af kolonner som rækker til at matche længden af fodsålen fra hælene op til spidsen af den lille finger, bør begynde falde kolonner, en for hver. At bringe antallet af kolonner til den oprindelige (7), bør strikke række og tre mere til at gå på clearance elevator.

På dette stadium, oversat til strikning cirkulære. Den første række af løfte nødvendigt at strikke, indføre krogen i midten af hver sløjfe og ved foden af opfange den indre væg af sløjfen. Således dannede welt adskille og løfte bootees sål.

Løfte skal strikke uden tilsætning af tre eller fire rækker, kan kolonner udskiftes, uden fm fm med søjler, så det vil arbejde gå hurtigere. Tråden kan ikke afbryde - efter syning på toppen af elevatoren bliver nødt til at udføre behandlingen af "hals" pinetochki, bundet blonder eller blot "krave" med strygere. Dette kan gøres ifølge eksempel af den første udførelsesform, som beskrevet heri.

Vi har nu sætte denne del og begynde at strikke toppen af elevatoren. Det kører som en sål, men ikke helt, og lidt mere end halvdelen. Så kontakt del skal sy toppen, binde søm rantikom. Tråden kan afsluttes, og en, der forblev på sålerne, udføre krave eller blonde.

Glem ikke efter fremstillingen af børns veshchichek udvide dem før brug!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.