HobbyHåndarbejde

Strik baskerhue smukke hækle i efteråret og foråret

Originale hatte, kasketter og hatte, hæklede, varmer ikke kun ejerne, men også gøre deres udseende mere attraktivt og elegant. Gennembrudt hatte passe ind i ethvert billede perfekt i harmoni med nogen ydre beklædning, uanset om det er en frakke, jakke eller regnfrakke. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du strikker baret hækling i efteråret og foråret. Denne hovedbeklædning vil ikke kun beskytte dit hoved mod elementerne, men også understrege den skønhed og tiltrækningskraft sin ejer. Lavet af hør, bomuld eller uld blanding garn, denne demi-sæson forandring tager et billede, hvilket gør det mere sensuel, feminin og romantisk.

Associate tager krogen: efteråret og foråret, forberede fancy hovedklæde

Gør enhver baret skal begynde med fjernelsen af foranstaltninger. Chief blandt dem er forpligtet til at arbejde - hovedomkreds. Den kan måles, fastsættelse af målebåndet 2 cm over panden linje yachut over ørerne og nakken springende punkt. Når du fjerner målestok bør forberede materialer og værktøj. At binde en krog tager for efterår / forår, beslutte, hvilken slags hovedbeklædning, du ønsker at gøre - en lettere, delikat, volumen, eller, tværtimod, stærk og varm, lavet kolonner uden sc eller fm. Som regel, ikke meget "frodig" hovedklæde kræver omkring 200 - 250 g garn. Du bør også forberede en krog, saks og målebånd.

baret hækling strikketeknologi

Som regel er alle hatte lavet på følgende måde. Først provyazyvayut "fodplade". Derefter begynde at lave kvoter, mens de tager ikke vil være det ønskede volumen, og endelig begynde at gøre ud ubavki, til den ønskede hovedomkreds. Også udføre enkelt eller dual band. I så fald, hvis den valgte strikkeopskrift baret er særlig kompliceret, er det fremstillede produkt i dele, og derefter disse stykker er forbundet. Magasinet præsenterer en bred vifte af ordninger hæklede baretter i efteråret. Her er en af dem. Og vi foreslår at knytte meget feminin tager af hvidt garn. Vi rådgiver nybegyndere nål kvinder tager at læse ordninger med særlig opmærksomhed. Det er bekvemt at trække det på papir og en blyant mark allerede strik rækker.

Et simpelt kredsløb for faldet krog Beret

Så for at skabe denne charmerende demi hovedbeklædning du behøver garn hvid 240 m / 50 g (100% bomuld) og krog №2. Strikning starter med henrettelsen af seks sting og deres lukninger i ringen. Så gør tre VIs at løfte og bære 15 kolonner med fm. Strikning tætte forbindelse polustolbikom. Anden række begynde med tre løftestropper operere VI 5 og en CH. Ordningen blev gentaget syv gange og afsluttet en række forbindende sløjfer. Den tredje række af strikning starte med tre og to CH VI. Derefter blev en medlem, "to VP + CH 6". gentage det mere 7 gange. Afrunding området for de to luft loops, tre kolonner med fm og forbindelsesloop.

Vi fortsætter med at udføre den smukke demi-sæson hovedklæde

Følgende rækker strikket i analogi med den tredje, men lavet af to trin hver CH "kronblad". Når elementet bredde af stængerne med nakida nå 30 stykker udføres uden to serier af stigninger. Og efter start at gøre ubavki gradvist fjerne en CH i "kronblade". Binding udføres, så længe de ikke bliver til 12 CH. I sidste ende, den ene række af søjler med fm. Baret Strikning producent båndenderne (8 rækker af søjler uden sc). Det er alt, din smukke hæklet baskerhue i efteråret eller foråret klar. Indret det smukke broche, strikket blomst, knapper eller perler. Efterbehandling produktet kan være den måde, du kan lide. Her kan du udtrykke deres fantasi og dekorere som ønsket produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.