SundhedMedicin

Secrets of magiske bevægelser af massør. Fordelene ved massage

Umuligt ikke at elske en massage, hvis den udfører meget massør. Takket være de ugentlige sessioner, du slippe af med dårlige tanker og følelser unødvendige, selv for en tid. Sammen med den fysiske krop afslapning massage genopretter styrke, måde at sparke, for at eliminere konsekvenserne af den resulterende stress.

Takket være korrekt valgt ordning massage, at kroppen får en pæn andel af varme, øger vitalitet, forbedrer den generelle sundhed. I tilfælde af ukorrekte procedurer reverse observeres effekt: udseendet af svaghed; svaghed og uønskede reaktioner - signaler organisme. Hver massage teknik bør justeres individuelt til det menneskelige legeme. Kun erfarne massører fra www.skyclubs.ru/telo specialiseret center vil være i stand til at tilbringe en behagelig og nyttig procedure.

Det vigtigste punkt i den positive effekt af massage

Menneskelig hud er massen af nerveender på disse steder, og trykker på massør. Således triggersignalet til hjernen, hvilket forårsager frigivelse af hormoner af lykke - endorfiner. Den fastsætter også, at efter massage personen føler glade, fredelige, rolige.

Fordele ved massage:

  • at komme af med de smerter i led og muskler. Det anbefales til en stillesiddende livsstil efter alvorlig stress i gymnastiksalen;
  • bedre cirkulation, dilaterer blodkar og kapillærer. Hvorved kroppen kommer et større antal ilt vejrtrækning - dyb, forbedret metabolisme. Med god blodcirkulation bliver bedre fordøjelsesprocessen, er fuldstændig afskaffet hovedpine;
  • sænke blodtrykket, observeres muskelafslapning proces. Takket være en styrkende effekt, huden bliver blød og fløjlsagtig;
  • øger elasticitet, fasthed og fleksibilitet i musklerne. Især anbefales at udføre massage sessioner for folk, der har brugt en masse tid i liggende stilling med henblik på at styrke det muskulære system;
  • positiv effekt på lymfesystemet, output processen er forbedrede toksiner fra kroppen;
  • at komme af depression, søvnforstyrrelser - i dette tilfælde den anbefalede hovedbundsmassage. Desuden stimulerer mental aktivitet, forsvinder træthed.

Kunsten at massage

Specialister omfatter massage teknikker til specifikke manifestationer af kunst. Fremhævning nogle arter: sport, aromaterapi, svensk, thai massage og andre arter.

Fordele ved massage behandlinger i ansigtet, at ikke underligt denne teknik er almindelig brug i terapeutiske og profylaktiske formål. I dag er massage tildelt en af de større terapeutiske områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.