Intellektuelle udviklingMystik

Tror du, at der findes spøgelser? Er der nogen beviser?

Hvis du tror på spøgelser, er du ikke alene. Folk rundt omkring i verden til at tro, at den menneskelige sjæl efter døden går til den anden verden, men nogle gange kan det blive returneret til jorden. Faktisk af alle de paranormale folk ofte tror, at det er på spøgelser.

Troen på det hinsides

Tanken om, at de døde blive hos os i form af spiritus, er en meget gammel og vises i utallige historier fra bibelske lignelser til Shakespeares "Macbeth". Denne tro har endda affødt en særlig folkemusik genre: spøgelseshistorier. Historier om spøgelser er en del af de overbevisninger om paranormale fænomener, herunder nær-død oplevelse, liv efter døden, og kommunikation med ånderne. Ikke svært at se, hvorfor denne idé er så udbredt blandt mennesker - mange ikke ønsker at tro, at de døde familiemedlemmer forlod dem for evigt, og derfor foretrækker at tro, at de kan vende tilbage til dem fra tid til anden.

Kommunikation med spiritus

På alle tidspunkter mennesker har forsøgt at kommunikere med ånderne. I victorianske England, for eksempel hos kvinder var det moderne at holde lignende møder efter te med venner. Desuden er der i mange prestigefyldte universiteter, herunder Cambridge og Oxford var baseret speciel klub dedikeret til søgen efter beviser for eksistensen af spøgelser. I 1882, har selv den mest fremtrædende organisation er etableret under navnet "Selskabet for Psykisk Forskning." Dens præsident og var den første forsker Eleanor Sidgwick. Det kan kaldes den første kvindelige jæger spøgelser. I slutningen af 1800-tallet i Amerika, har mange medier hævdede, at de kan tale med de døde, men de blev senere afsløret som svindlere grund skeptiske forskere såsom Garri Gudini.

Ghost Hound

Men udbredt over hele verden på jagt efter spøgelser begyndte relativt nylig. Dette er i høj grad på grund af frigivelsen af tv-serien Ghost Hunters, hvilket har resulteret i mange efterlignere. Helt ærligt, er det ikke svært at forstå, hvorfor dette show er blevet så populær: han overbevist millioner af mennesker, at de hver især kan se spøgelset. Det betyder, at du ikke behøver at være en raket videnskabsmand eller selv har nogen uddannelse inden for videnskab og forskning. Alt du skal - det er lidt af fritid, et mørkt sted, og måske et par gadgets fra en elektronik butik. Hvis vi ser længe nok, kan uforklarlige lys eller støj ses som bevis for eksistensen af spøgelser.

Kompleksitet i studiet af spøgelser

Hvorfor er det så svært at undersøge spøgelser fra et videnskabeligt synspunkt? Først og fremmest, fordi de er krediteret med en række forskellige evner. Selvåbnende døre, tabte nøgler, en uventet kold - alt er et spørgsmål om spøgelser, for ikke at nævne deres evne til at blive vist ud af ingenting i form af sløret form. Hertil kommer, at mange mennesker, når de står med en slags uforklarlige fænomener, ved ikke, hvordan jeg skal forklare det. Især ofte dette sker, hvis disse begivenheder ikke passer vores idé om, hvordan man opfører sig som et spøgelse.

Personlig erfaring - er én ting, men den videnskabelige dokumentation - er en anden sag. En anden vanskelighed i spøgelser studie ligger i det faktum, at indtil videre er der ingen enkelt universel definition af dette fænomen. Nogle mener, at spøgelserne - de dødes ånder, der af en eller anden grund, "tabt" på vej til en anden verden, og derfor stadig at strejfe jorden. Andre hævder, at spøgelserne - en telepatisk karakter, projiceret ind i verden af vores sind. Atter andre oprette deres egne særlige kategorier for forskellige typer af spøgelser, såsom poltergejster, spøgelser resterende, intelligente ånder og skygger af mennesker. Selvfølgelig, et forsøg på at kategorisere spøgelser - det er det samme som at skabe forskellige racer feer eller drager: hver person kan ringe så mange typer af spøgelser, som han ønsker.

modsætninger

Hertil kommer, at ideen om spøgelser har en masse modsætninger. For eksempel, de er væsentlige eller ej. Kan de bevæger sig gennem faste genstande uden at ødelægge dem? Eller de er i stand til at åbne og lukke døren og smide ting rundt i lokalet? Ifølge den logik og fysikkens love modsiger hinanden.

Hvis spøgelser - er menneskesjæle, hvorfor de synes klædt i en angiveligt døde ting såsom hatte, stokke og kjoler? For ikke at nævne de mange vidnesbyrd om eksistensen af spøgelses tog, biler og skibe.

Hvis spøgelser - ånder dem, hvis død forblev uhævnet, så hvorfor er der stadig mange uopklarede mord, fordi det antages, at disse ånder kan kommunikere med mennesker, hvilket betyder, at de længe har haft til at sende politiet på sporet af morderen. Disse ubesvarede spørgsmål er mange, og de alle får os til at tvivle på eksistensen af spøgelser.

Påvisningsmetoder parfume

Ghostbusters anvender en række kreative (og tvivlsomme) metoder til at detektere tilstedeværelsen af spiritus. Næsten alle af dem hævder at være en videnskabelig dokumentation for sit "arbejde", og bruger derfor højteknologisk videnskabeligt udstyr, for eksempel, Geiger tællere, elektromagnetiske felter detektorer, ion detektorer, infrarøde kameraer og følsomme mikrofoner. Ikke desto mindre, alt dette udstyr, i virkeligheden, og ikke hjælpe nogen finde spøgelser. I mange århundreder folk troede, at Flammen bliver blå ved tilstedeværelse af spiritus. I dag er kun få mennesker acceptere denne idé. Det er således sandsynligt, at i et par årtier eller århundreder, vil vores metoder til spøgelses afsløring efterkommere synes latterligt og absurd.

Hvorfor så mange stadig tror

De fleste mennesker, der tror på spøgelser, gør det på grund af påvirkning af en personlig oplevelse. For eksempel, de voksede op i et hus, hvor eksistensen af venlige ånder betragtet noget selvindlysende. Det andet eksempel - de har oplevet nogle stressende oplevelse i de såkaldte "hjemsøgte huse". Ikke desto mindre er mange mennesker tror, at det bevis for eksistensen af spøgelser kan findes i moderne fysik, nemlig i den første lov om termodynamik, som blev formuleret Albertom Eynshteynom. Hvis energien hverken skabes eller ødelægges, men kun ændrer sin form, hvad der sker med energien i vores krop, når vi dør? Kan det på en måde manifestere sig i form af et spøgelse?

Dette synes at være en rimelig antagelse, men kun hvis du ikke forstår det grundlæggende i fysik. Svaret er meget enkelt, og det er slet ikke mystisk. Efter en person dør, energien fra hans krop går til det samme sted fokuseret energi af alle organismer efter døden i miljøet. Det er udgivet som varme, men kroppen er behandlet dyr, der spiser det (dvs. vilde dyr, hvis personen forblev ubegravet, eller, oftere, orme og bakterier, hvis kroppen blev begravet), og planter, som absorberer disse rester. Således er der er et organ af "energi", som er tilbage efter døden, og som kan påvises ved en populær blandt jægere for spøgelser enheder.

Tro det eller ej?

Hvis spøgelser er reelle og er en slags endnu ukendt energi eller essens, vil deres eksistens være (ligesom alle andre videnskabelige opdagelser) bekræftet og verificeret af forskere ved hjælp af kontrollerede eksperimenter. I sidste ende, på trods af de bjerge af tvetydige billeder, lyd og video, dagens beviser for eksistensen af spøgelser er ikke bedre, end de var for et år eller ti eller endda hundrede år siden. Desuden er der to gode forklaringer.

Den første - spøgelser ikke eksisterer, og bevis for deres forekomst kan forklares med psykologi, fejl og svindelnumre. Den anden mulighed - de er der stadig, men de ghost jægere ikke er kompetente til at bringe mere videnskab i deres søgning.

Kun du kan beslutte i hvilken af disse forklaringer, du ønsker at tro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.