SkønhedHudpleje

"Oylatum" (emulsion): brugsanvisning, sammensætning, pris og anmeldelser

Delikat og følsom babyens hud har brug for særlig pleje. Den reagerer negativt på en hård vandhane, til de traditionelle svømning, hvorved tør, og på det der ruhed. Og hvis vi tilføje til dette fødevareallergi, som påvirker mere end halvdelen af verdens børn, er konklusionen foreslår selv - den sarte hud af den nyfødte kræver delikat pleje og rengøring. Det er denne handling har på huden af et specielt værktøj til badning "Oylatum". Emulsionen er ideel for hele familien: for børn og voksne med sart hud. Læs mere om dette værktøj vil dække i denne artikel.

Beskrivelse af hovedsagen og emulsionen "Oylatum"

Emulsion "Oylatum" er en transparent væske, som tilsættes til vand, når man tager bade og beregnet til blødgøring og rense huden. I modsætning til traditionelle fugtighedscreme emulsion skaber på overfladen beskyttende film, som forhindrer tab af fugt, holder det i epidermis, hvilket gør huden blød og modstandsdygtig over for sensibilisering.

"Oylatum" - emulsion til badning, som er specielt designet til at beskytte sarte babyhud fra allergener og irritanter. Produktet er ikke skummer, og renser blidt huden, hvilket forhindrer tørhed og samtidig fugtgivende det. Emulsion rådes til at blødgøre huden, såsom eksem, atopisk dermatitis og andre sygdomme.

Den væsentligste virkning af midlet foregiver at lindre huden, hvilket gør den blød og genoprette et normalt niveau af fugt i den.

Sammensætning midler

Emulsion "Oylatum" er hypoallergen og dermatologisk testet formulering. Det var takket være ham, at midler kan bruges til babyer fra de første dage af livet.

Emulsionen er angivet på flasken. ate, Stearil Acetate, Oleyl Acetate, Acethylated Lanolin Alcohol, Parfum. Det omfatter: væskeformig paraffin, isopropylpalmitat, PEG - 8, dilaurat, Cetyl Acetat, PEG-40, sorbitan Perole spiste, Stearil Acetat, oleylacetat, Acethylated Lanolin Alcohol, Parfum. Den vigtigste aktive bestanddel af emulsionen er et flydende paraffin. Dens masse fraktion er 63,4%. Flydende paraffin har huden udjævning og blødgørende effekt. Det skaber en beskyttende barriere på huden mod eksterne irritanter og allergener. Midler til badning baseret på det er sikkert for børn og velegnet til daglig brug.

Emulsionen sælges i hætteglas af 150 ml og 500 ml. Midler opbevares ved en temperatur på ikke over 25 grader.

Fordele og ulemper

Fordelene ved emulsion til badning "Oylatum" indbefatter:

 • forhindrer udtørring hud, blødgørende, fugtgivende;
 • reducere følelser af kløe og irritation;
 • forhindre udviklingen af allergiske reaktioner i daglig brug;
 • hypoallergen, som gør det muligt at bruge værktøjet til badning nyfødte i de første dage af livet;
 • fraværet af farvestoffer og konserveringsmidler i sammensætningen;
 • sikkert for børn og voksne - paraffinolie ikke trænge ind i huden, og virker kun på overfladen af dermis.

Ulemper ved emulsionen:

 • i nogle tilfælde, kløe og irritation værre, som kræver øjeblikkelig behandling til lægen;
 • tilstoppe porerne, hvilket er grunden til voksne med fedtet hud kan forekomme acne;
 • Det betyder ikke tillader huden at ånde, hvilket resulterer i hende ikke at få nok ilt og begynder at alder.

Emulsion "Oylatum": brugsanvisning

Emulsion "Oylatum" bør sættes direkte til badet eller påføres direkte på våd hud efter badning. Vejledning til brug hos voksne og børn er forskellige.

For voksne: det er nødvendigt at fylde badet til et niveau på ca. 20 cm, 2-3 cap emulsion pour, ryste hænder. Tag et bad i 15 minutter, hvorefter den våde krop med et håndklæde. Lokal påføring betyder massage bevægelser påføres huden, derefter skyllet med varmt vand bruser, og aftørres med et håndklæde.

"Oylatum" - emulsion, som er ideel til badning babyer. På mængden af babybadekar tilføje en fuld cap fonde, omrøres i hånden og bade barnet med en blød svamp. Efter badning, ikke vaske emulsionen. Du skal blot fugte barnets krop med et håndklæde.

Kundevurdering

Næsten 90% af mennesker, der brugte emulsionen til badning "Oylatum" var tilfredse midler. Og resultatet var lige så godt, når du bruger emulsion og voksne, og børn. I sine positive kundeanmeldelser har bemærket følgende:

 • "Oylatum" - emulsion, som er virkelig effektivt lindrer irritation på huden;
 • betyder at have en sikker, hypoallergen sammensætning, kan det bruges til badning barnet uden frygt;
 • fugter huden og efterlader den blød og ømme ved berøring;
 • Det har en behagelig lugt;
 • Det blødgør vandet, hvilket gør badning behageligt;
 • emulsion er nem at bruge, kræver ingen yderligere skylning efter badning;
 • huden bliver fløjlsagtig, silkeblød, uden allergiske pletter.

Men ikke alle købere var tilfredse med de midler til badning "Oylatum". De negative anmeldelser på virkningerne af en emulsion, bemærker de, at efter badning i de berørte områder på allergi følte en brændende fornemmelse og blev selv i stigende grad spredt over huden.

Emulsion til badning "Oylatum": pris

Stort set alle kundeanmeldelser som en mangel ved disse høje omkostninger emulsion til badning. Ifølge dem, at prisen på 260 rubler pr flaske 150 ml er mere end overdrevet, især fordi hvis du bruger det kun til badning barnet, er det ikke nok til mere end 10 dage.

Men "Oylatum" - emulsion, hvilket også produceret en volumen på 500 ml. Prisen for sådan en flaske er 500 rubler, det vil være tilstrækkeligt meget længere end 10 dage. Køb emulsion større volumen er meget billigere, især fordi anvendelsen af midlerne kan både voksne og børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.