SkønhedHudpleje

Stivelse til ansigtsmasker - en sund og ung hud

Stivelse til ansigtsmasker er mest brugt til tør hudtype, da det har en helende, nærende og blødgørende effekter. Maske med en sådan komponent giver en komplet hudpleje. Stivelse og nyttigt for aldrende hud, da det bidrager til at reducere rynker. Det hjælper maske for ansigtet af stivelsen til at slippe af fedtet glans til fedtet hud.

Masken til tør hud typer

For at gøre en maske fra stivelse til tør hud, skal du bruge følgende ingredienser: smør - 5 gram, mælk - 1 spiseskefuld af stivelse - 1 tsk. Alle komponenter blandes grundigt, og masken anvendes til ansigt. Det er værd at bemærke, at blandingen bør anvendes umiddelbart efter kogning, ellers vil miste sin gavnlige egenskaber. Efter 15-20 minutter, kan masken vaskes af med varmt vand.

Fremstilling af maske til fedtet hud

Stivelse til ansigtsmasker bruges til fedtet hudtype. Dette værktøj hjælper snævre porer, glatte fine rynker. For at gøre det, skal du udfylde stivelse med varmt vand, for at få en pasta. Den resulterende blanding bør tilføje en pisket æggehvide og havregryn (en spiseskefuld). Masken påføres rense huden i 20 minutter. Du er nødt til at vaske det med varmt vand.

Opskrift maske til fedtet hud eller tilintetgørende

I dette tilfælde vil masken være nyttigt, som omfatter de følgende komponenter: varm mælk - 1 tsk, fint salt - ½ tsk stivelse til ansigtsmasker - 1 spsk ... l. Komponenterne blandes indtil en homogen masse. Blandingen anvendes til ansigt ved hjælp af en vatrondel. Det vaskes af efter 20 minutters opvarmning og derefter koldt vand.

Opskrift opstrammende maske

Denne ansigtsmaske, protein, stivelse, ved hvilken - de grundlæggende ingredienser. Det renser og bleger huden, strammer det og strammer porerne. Det kan bruges med enhver form for hud. Det er nødvendigt at foretage en kursus af sådanne masker, to eller tre gange om ugen i alt ti behandlinger. Efter dette, vil du bemærke, at din hud er blevet glat og jævn.

Så for at forberede en opstrammende maske, skal du bruge følgende ingredienser: stivelse, æggehvide. Bemærk venligst, at ægget skal være varm, så det er nødvendigt at gå videre fra køleskabet. Proteinet skal separeres fra blommen og slog til skum. Så har du brug for at tilføje stivelsen. Sidste bør hælde, omrøring langsomt. Og vigtigst af alt - ikke overdrive det med mængden. Når blandingen begynder at fortykkes, masken er klar til at sprøjte. Som det tørrer, vil du have følelsen af stramhed i huden, så det er bedst at ligge ned og ikke belaste musklerne i ansigtet i 15-20 minutter.

Blødgøring Hand Mask

Stivelse til ansigtsmasker - dette er en meget nyttig og effektiv. Men dine kuglepenne kræver vedligeholdelse. Denne opskrift vil gøre dem bløde og tiltalende. Du skal bruge: to eller tre kartofler, varm mælk og vand. Kartofler er nødt til at koge, skræl og mos. Så bland den med mælk og anvende blandingen på hænder minutter ved 30. Dette vil spare fra masken og hudirritation. Derfor kan du bruge til at foretage brugbare masker til ansigt og hænder, ikke kun stivelse, men også almindelige kartoffelmos. Og disse enkle ingredienser, der altid vil være i huset for hver familie i lang tid for at bevare den skønhed og ungdommelighed af din hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.