SkønhedHudpleje

Ble creme under: anmeldelser. Hvad god creme under ble til at vælge?

Huden på små børn er meget følsomme. På grund af at bære bleer i krummer ofte forekomme rødme. Deres udseende er forbundet med huden friktion af produktet. Betændelse opstår også på grund af de negative virkninger af urin og afføring. For at beskytte dit barns hud mod irritation, anbefales det at bruge særlige midler beregnet til at blive anvendt på balder og lysken. Lad os se, hvad en god creme under bleer kan købes.

Fløde under bleen fra Lavera

Temmelig god agent - Baby & Kinder Ble Cream. Denne creme er produceret af den berømte tyske mærke Lavera. Eksperter i selskabet, udvikling af midler, besluttede at benytte en sammensætning af flere økologiske vegetabilske olier. Takket være disse naturlige ingredienser creme købte inflammatoriske og beroligende egenskaber.

Ikke mindre vigtig del af midlerne - er zinkoxid. Denne komponent er iboende tørret og antiinflammatorisk virkning. Ved ansøgning Baby & Kinder Ble Cream renset på balder og lyske Baby zinkoxid bliver med øjeblikkelig virkning. Det effektivt klarer med ble udslæt, udslæt på de eksisterende børnenes øm hud.

At dømme efter de anmeldelser, denne creme under ble er god. Produktet indeholder ikke duftstoffer, parabener og andre tvivlsomme ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner hos en nyfødt. Bekræftelse er en international kvalitetsmærke NaTrue, findes på emballagen.

Baby creme Weleda

Kendt producent af naturkosmetik - "Weleda". Virksomheden producerer værktøjer til hele familien. Serien har en creme til babyer med Calendula. Det vælger mange mødre, at reflektere over, hvad den bedste creme til ble til nyfødte. Midler bemærkede kvalitetsmærke NaTrue. Det betyder, at det bærer en garanti for overholdelse af de højeste standarder.

Creme, når den anvendes til barnets hud danner en vandafvisende film. Dens dannelse fremmes af sådanne komponenter som zinkoxid, lanolin og voks. Filmen beskytter mod fugt. Men det frit passerer luft. Læder baby under et beskyttende lag ånder og fortsætter med at udvikle sig.

Forældre forlade positive tilbagemeldinger om dette værktøj, fordi dens vigtigste komponenter - det ekstrakter af kamille og calendula. Det har længe været kendt, at disse urter har medicinske egenskaber. Når de anvendes på huden Baby Calendula har anti-inflammatorisk virkning, og Kamille giver en beroligende effekt.

Beskyttende Creme Natura siberica

Så under ble creme. Hvilket er bedre? Dette er ofte et spørgsmål for de forældre, der kommer til at erhverve midler, der er udstedt af et udenlandsk selskab. Men høj kvalitet producerer cremer ikke kun i udlandet. Natura siberica - Russisk mærke, hvorunder udstedt certificerede økologiske kosmetik. Virksomheden er kendt for sin brede vifte af forarbejdet udstyr. Blandt dem er der en børns beskyttende creme til ble. Emballagen har et kvalitetsmærke ICEA, hvilket bekræfter, at værktøjet er lavet på basis af naturlige komponenter.

En del af røllike ekstrakt har bakteriedræbende egenskaber, forhindrer fremkomsten af stimuli. Derudover det fremskynder vævsregenerering. Ifølge anmeldelser beskadiget hud kommer sig hurtigere. Anlægget har også en marshmallow ekstrakt, som har en beroligende og antiseptisk virkning.

Mustela creme til børn

Nogle mødre overveje spørgsmålet: "Cremen under en ble - hvoraf den ene er bedre," opt for anlægget "1-2-3" mærke "Muster". Den er designet af franske specialister, under hensyntagen til de elementer i små børns hud, så det kan anvendes sikkert til de første dage af livet tilbage.

Midlet er 98% af naturligt forekommende ingredienser. Frugt af avocadoolie blødgør huden, reducerer rødme og irritation den første ansøgning. Zinkoxid beskytter børns hud, hæmmer væksten af bakterier. Gendannelse og helende effekt har solsikkeolie.

Cremer af Bubchen

"Byubhen" - en kendt tysk selskab, der er berømt over hele verden produceret kosmetik til pleje af små børn. Under dette mærke er tilgængelige:

 • agent fra serien "Fra de første dage";
 • indeholder calendula creme under en ble (nogle bedre anmeldelser kan læses på fora for moms).

Betyder en serie af "Fra de tidligste dage," ideel til for tidligt fødte og lav fødselsvægt babyer. I en creme indeholder naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Vegetabilsk olie shea-feeds og blødgør følsom babyens hud, giver den nødvendige beskyttelse og zinkoxid og panthenol fjerne inflammation og rødme.

For børn, der er udsat for allergi, specialister i "Byubhen" særlige beskyttende creme med calendula er blevet oprettet. Hovedbestanddelen betyder, udøver regenererende virkning, eliminerer irritation og rødme, beroliger sart hud.

Creme under ble: hvordan man vælge? Dette spørgsmål er rejst af forældre, der ser rækken af det tyske selskab. I cremer, der sælges under navnet "Byubhen", der er en ulempe. Det ligger i det faktum, at de følgende ikke-naturlige komponenter til stede i sammensætningerne af midler:

 • Propylenglycol (propylenglycol) - et produkt af olieraffinering.
 • Butylenglycol (butylenglycol) - et konserveringsmiddel.

Disse stoffer anses for sikre, men en nyfødt, kan de forårsage allergi.

Baby creme til ble "Eared barnepiger"

Reflektere over hvad en god creme under ble til at vælge, bør du være opmærksom på midlerne til "Eared barnepiger", med henvisning til budgettet for kosmetiske produkter. Det udgiver det russiske selskab "Neva kosmetik." Sammensætningen indeholder følgende aktive bestanddele:

 1. zinkoxid. Stof og eliminerer betændelse i ble-eksem, har en udtørrende virkning.
 2. Uddrag af Calendula blomster. Denne komponent bekæmper irritation og rødme af huden, stimulerer regenerering af væv.
 3. Olie fersken. Stoffet blødgør, nærer og beroliger barns hud. Det er efter behandlingen bliver fløjlsagtig og bud.

Ud over de positive egenskaber fra baby- fløde for ble "Eared barnepiger" der er en ulempe, at mange mødre viser i en bedømmelse - tilstedeværelsen i sammensætningen af disse syntetiske ingredienser som methylparaben (methylparaben) og propylparaben (propylparaben). Disse stoffer tilhører gruppen af konserveringsmidler.

Creme til børn "My Sun"

Hvis du ikke ved, hvad en god creme til dine babybleer købt, kan du forsøge at afhjælpe, sælges under "Mit solen" varemærke. Dette kosmetisk produkt ikke kun eliminerer eksisterende irritation, men forhindrer også udviklingen af ble dermatitis.

Midler ifølge udtalelser fra forældrene, har flere fordele:

 • lav pris;
 • tilstedeværelsen i de testede komponenter (zinkoxid, talkum, jojobaolie);
 • muligheden for at anvende creme fra fødslen (betyder klinisk testet og anbefalet af FSI "MR Pediatrics og Pediatric Surgery, Sundhedsministeriet i Rusland").

Creme Johnsons Baby

Hvad god creme under de bleer til at købe? Et muligt svar på dette spørgsmål - midlerne til at tage sig af børns hud i ble-området, som er udviklet af den amerikanske virksomhedens specialister "Johnson & Johnson". Formlen for den beskyttende creme er blevet oprettet, er det allergivenlige. Sandsynligheden for forekomsten af allergiske reaktioner minimeres.

Som en del af midlerne til Johnsons Baby er:

 • Olivenblad ekstrakt;
 • solsikkeolie;
 • zinkoxid;
 • vitamin E.

Alle disse komponenter passe børns hud, hjælper med at genoprette sin naturlige beskyttende lag.

Disse cremer er ikke de eneste. Der er en masse andre værktøjer designet til pleje af huden i ble-området. Mødre er meget vanskeligt at træffe et valg. Hvert selskab billethajer sin creme under bleen. Hvilket er bedre til babyer? Anmeldelser af midlerne, samt reklame, bør ikke tages alvorligt, fordi alle børn er forskellige. Et barn efter at have brugt en bestemt ble udslæt creme vil forsvinde, og de andre krummer opstår udslæt på grund af intolerance over for komponenter. Det er grunden til kiddies kan købe nogen cremer. I ansøgningen er det klart, egnede midler købte barnet eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.