Nyheder og SamfundNatur

Goliath - den største frø i verden

Folk er interesserede i verden af fauna og hvem og hvordan det præsenteres. For eksempel, hvad er det største og det mindste medlem, der bor længere, og hvem de fleste spise? Der er næppe en mand, der ikke ville være nysgerrig efter at vide, hvad der er den store frø i verden, hvor hun bor, og hvad er de særlige kendetegn ved dens liv. Dette væsen er virkelig til stede i naturen, og kaldte sin goliath frog (Conraua goliath).

bolig

Den største frø i verden, såvel som mange andre eksotiske dyr, indfødte til Afrika. Snarere, den lever i den vestlige del, i troperne, Cameroun og Ækvatorialguinea.

Goliat lever udelukkende på bredden og i skyggen af vandfald af floderne. Den største frø i verden - en amfibie væsen behov for konstant vedligeholdelse af visse af dens kropstemperatur (lufttemperatur i miljøet af dens levested bør ikke være under 22 grader). Derfor er det vigtigt altid at være omgivet af vand. Goliath undgår åbne solbeskinnede steder.

Når den største Goliat frøen op af vandet, er hun sidder på klipperne, sammenføjning samtidig med deres grå farve. På denne måde er det beskyttet mod deres fjender. Klamrer sig til glatte sten på vandet, synes det let, men det Goliat frøen temmelig sikker på de sidder. Hjælp hende i denne særlige sugekop puder placeret på forsiden af hendes fingre. Involveret i denne proces, og bagbenene, udstyret med specielle membraner.

På trods af den imponerende størrelse, Goliat lyn springer i vandet ved det mindste tegn på fare. Han er i stand til at styre det område inden for 40 meter, og er ganske vanskeligt at få en voksen Goliat. Hoppe i vandet, frøen forbliver der i 15 minutter, derefter udvalgt igen til jorden. I dette tilfælde vandet først vises næse og øjne, og derefter overfladen af kroppen.

mad

Den største frø i verden spiser skorpioner, insekter, orme, små gnavere og fugle. På jagten kommer hun ud om natten, legende springer ud af vandet til automater bytte. Det skal bemærkes, at springet frøen kan nå 3 meter i længden.

Denne "record" bør frog meget høj energi. Så efter jagt det kræver en masse tid til at hvile, for at kompensere for forbrugt kraft.

reproduktion

Hunnerne er de største frøer i verden gyder i offseason, da karakteren af "resten" af hele tiden at hælde strømme af vand fra himlen. For at gøre dette, hun har brug for til 6 dage, som en person kan "give" op til 10 tusind. Af æg, som hver især når op på størrelse med en ært anstændigt.

Fra ægget udklækket haletudse lang, i gennemsnit 8 mm. For 70 dage, skal han "turn" i en normal frøen mistet sin hale og gæller. Og i løbet af denne tid haletudse kan spise kun planter. Det er interessant, at han vokser op til 48 mm for de 45 dage af hans liv, det vil sige en stigning i vægt og højde stigning sker, kan det siges hurtigt.

Som for parametrene af voksent frøer, kan dets længde være 30 cm og vægt - 3 kg.

Trusler mod den gigantiske frøen

Den største trussel mod livet af frøen kommer direkte fra manden selv, og konsekvenserne af hans "økonomisk" i deres levesteder.

Goliath frøen har længe været ramt af gourmeter, samlere og andre elskere af det eksotiske. Samtidig en af sin fangst med henblik på levering til restauranter eller til at lave mad selv. Andre jagt efter bizar trofæ eller for eksempel til deres terrarier. Det skal bemærkes, at alle forsøg på at yngle i fangenskab Goliat'er mislykkedes.

"Suffer" er også kendt som kæmpefrø fra den kommercielle fældning af de tropiske skove, som er levested for dens levested. Således reduceret til et par tusinde hektar på grund af ødelæggelse af træer frøer boligareal årligt. Hertil kommer, at faren til hendes liv og urent vand, hvor krybskytter take off kemikalier til at fange fisk.

Bortset fra de lokale stammer, hvis repræsentanter kan gå på jagt efter frøer at sælge det til en restaurant, de farligste er bare turister, ivrige efter at forsøge frøen kød. Selv kød af disse repræsentanter anses for meget nyttige for gravide kvinder.

Den største frog (foto)

Billederne kan ses, at Goliat er ikke for ingenting er dens navn - dette frøen er virkelig imponerende for sin størrelse. De stammer, der bor i nærheden levested for dens levested, kærligt kaldes disse frøer "søn". Fordi voksent individ Goliath når normale spædbarn størrelser.

Interessant, men i modsætning til deres pårørende, for hvem sump - det er naturlige habitat, Goliat'er sådanne forbehold "bypass" side. De nøjes kun hvor vandet har en krystalklar, og dette er en af grundene bag dem kotorvm jagt så mange mennesker.

Nu ved du, hvad en frø er den største i verden, og især hendes liv og alt, hvad der truer selve dens eksistens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.