Nyheder og SamfundNatur

Uddøde dyr - en tavs bebrejdelse til menneskeheden

En mand af meget stærk påvirkning af miljøet, og desværre ikke til det bedre. Kemiske fabrikker med giftige emissioner, vandforurening, henkastning, skovrydning, udtørring af vådområder - alt dette kunne ikke undgå at påvirke livet for vores brødre. I løbet af det sidste halve årtusinde er uddøde omkring 1.000 arter af levende væsener, og i høj grad skyld folk, der bevidst eller indirekte, blev de ødelagt. Uddøde dyr er et offer for menneskelig dårskab og dumhed. The Red Book næsten pattedyr foretages årligt, fugle, padder, der skal beskyttes, og det er ikke ofte bliver fit arter fuldstændig forsvundet fra jordens overflade.

Uddøde arter af menneskeskabte dyr indtager en meget imponerende liste, vi præsentere nogle af de mest berømte af dem. Sidste Zebra Quagga døde August 12, 1883 i en hollandsk zoo. Folk ødelagt af hensyn til denne art er meget smukke og holdbare skind - kødet var uspiselig, så det er simpelthen kasseres. En trist skæbne overgik den pungdyr tasmanske tiger tilatsina. I udseende er det meget gerne en stor hund med striber på ryggen og en lang hale. Denne form for forsvandt efter invasionen af levested for indvandrere. Dyret var ikke klar til dette, så du skal ikke dø alene under jagten, men fra den resulterende stød.

Uddøde dyr bliver ofte genstand for jagt, ikke undtagelsen, og er blevet en vandredue. Fjerkræ var hovedretten i kosten af de fattige. Duer var så mange, at de blev dræbt og eksporteret til andre regioner i hele biler, fodres grisene, der anvendes som gødning. Det så sker, at på bare et århundrede, har amerikanerne fuldstændig ødelagt denne art, og derefter været på udkig efter grunde til forsvinden af en sådan fælles fugl. Sidste due døde i Ohio, 1 September, 1914.

Uddøde dyr er undertiden ødelagt på grund af sabotage. For eksempel Carolina Parakeet Exterminating for at have påført betydelig skade på frugttræer. De sidste par døde i 1918 i Cincinnati. Ved ødelæggelse af den kinesiske flod delfin Baijiu mennesker involveret indirekte. Cargo og kommercielle skibe er så forurenet floden, at denne form simpelthen ikke kunne leve der. I 2006 blev det officielt anerkendt af udryddelsen af arterne.

Rekorden for udryddelsen var Stellers søko, ødelagde det i tre årtier. Uddøde dyr altid svømmede nær overfladen besætninger spiste tang. Sea køer slagtet på grund af den velsmagende kød, mørt fedt, der ikke forringes over en lang periode, og stærk hud. De sidste repræsentanter for denne type ses i 1970'erne. På grund af den velsmagende kød og tilgængelighed og skarver lidt Steller. Denne fugl er noget der minder om en pingvin, den sidste repræsentant døde i 1912.

Den sørgelige skæbne gejrfugl, den Turan tiger, Dodo, gyldne frø, og mange andre. Nogle af dem blev jaget, andre indirekte påvirket på grund af ændringer i det omgivende miljø, forurening af naturen.

Truede dyr Rusland, USA, Indien, Thailand og andre lande med behov for beskyttelse og omsorg, derfor, ikke at se dem på listen over uddøde arter, hver enkelt af os skal gøre mindst et lille bidrag til miljømæssige rensning medium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.