Mad og drikkevarerOpskrifter

Pasta med dåse tun: opskrifter

Velkendt og overeksponeret ordre pasta i dag er ingen overraskelse. Men når du hører: "I dag til frokost - pasta med dåse tun", du begynder at forstå, at nu bliver der ingen almindelige spaghetti og noget usædvanligt, der tjener kun italienske restauranter. Faktisk alt er meget lettere. Forbered denne parabol råd til selv en nybegynder eller endda en uduelig ejer. Hvis nogen ikke mener, det er nok til at huske vores pasta nautisk. Det er i det mindste nogen vil vove at indrømme, at han ikke kan lave mad denne parabol? I mellemtiden er det - intet, som en russisk analog af oversøisk køkken. Tja, næsten tilsvarende. Men nok af teksterne. Det er på tide at gå fra ord til handling.

Således heltinden i vores dagens gennemgang - pasta med dåse tun. Vi vil udlevere til dig hemmelighederne af dens forberedelse i dag.

Tips

Vær ikke bange for oversøisk ordet "pasta". Selv italienerne, betyder det samme spaghetti og makaroni og lignende mel produkter. Så at grundlaget for den mad, vi alle kender. Den eneste ting at gøre - for at vælge dem korrekt. Det er ikke nok til at gemme en stak af den første tilgængelige, fordi "prisen er ret," og omhyggeligt læse hvad der er skrevet på emballagen. Ideelt set er det ønskeligt at gå til kassen, en pakke af varer fremstillet af hele hvedemel. De, ved den måde, de fleste findes så nødvendig for vores kropsfedt. Som et resultat, og skålen vil vise sig kost. Men hvis prisen på de grundlæggende rammer for de fremtidige mesterværk årsager falder i en døs, stop dit valg på de produkter, der er lavet af mel af hård hvede. Men dette er den tærskel for, hvornår det ikke er nødvendigt at krydse. Erhvervelse krymmel klasse "Ekstra" vil føre til, at ved udgangen vil du ikke få oversøisk pasta, korn og pasta a la skål af lokale spisning.

Ved udarbejdelsen at observere den gyldne regel: det er bedre utilstrækkeligt end fordøje. Så forsøger altid at processen: din pasta til at være, som det var, og blød, men stadig lidt skrøbelig.

Og en anden ting: aldrig skyl pastaen under koldt vand! Så du ikke kun ødelægge smagen, men også strukturen af produkter. I simple ord, vil din pasta med tunfiskekonserves være mere som den samme gamle rod, ikke en italiensk ret. Her måske, og alle. Og nu begynder vi at stifte bekendtskab med madlavning udformninger. Og den første vilje pasta opskrift med dåse tun og tomater.

Hvad der er behov for madlavning

I det store og hvis ikke særlig klog, kan du lave en simpel pasta med dåse tun - stadig hjemsted sige tak i det mindste for det faktum, at du har diversificeret den sædvanlige menu.

Men denne parabol stadig brug for et par flere ingredienser, der gør dens smag er virkelig rige og raffineret. Så hvad har vi brug for? Gemt:

 • Fem hundrede gram pasta.
 • En lille rød chilipeber.
 • Den samme én, men en stor pære.
 • Bundle af basilikum.
 • dåser tun.
 • Bundle af basilikum.
 • Tomater (kan være friske eller kan dåse, men under alle omstændigheder skal 800 g).
 • En håndfuld revet parmesan.
 • Citron.

Hvordan til at lave mad

Pasta med tun og dåsetomater forbereder enkel. Det skal starte med saucen. I en opvarmet stegepande med olivenolie nødvendigt at sætte de fint hakkede stilke af basilikum, chili og løg. Alle tager fem minutter, ikke mere. Endvidere i en blender til at male (tidligere slippe af huden), tomater, føje dem til stegepande sammen med Mos tun med en gaffel. Hold ved svag varme i 29 minutter. Mens saucen er slukket, er det nødvendigt i kogende, saltet vand, der kræves til at koge pasta. Hvordan - jeg nævnte ovenfor. Husk, ikke vaske dem? Bare dræne vandet, derefter lægge ud på pladerne. Hæld saucen, som allerede var kogt, drys med ost og basilikum blade. Drys med citronsaft. Bland godt. Det er tid til bordet!

Pasta med tun på dåse, flødesauce

En anden opskrift. Tilberedningen er også ganske enkel, men med nogle af dens nuancer. Vi har brug for:

 • Dåse tun er en krukke.
 • Pasta (læs: høj kvalitet pasta) - de samme fem hundrede gram.
 • Et løg. Et par fed hvidløg.
 • Hundrede eller et hundrede og halvtreds milliliter fløde.
 • For fans af akut - lille chili.

Fremgangsmåde til fremstilling

Olive eller olie konserves af (hvis ikke tun i saltlage) yngel snittede løg og hvidløg. Indtil blød. Derefter tilsættes finthakkede peberfrugter. Efter - fisk. Mash. Vi varmer op et par minutter. Hæld derefter i fløden, bringe dem i kog, og bare en lille smule fordampet. Smag til med salt, peber. Med en færdig pasta fusionere vandet og derefter føje den til saucen. Forsigtigt røre, holde de første to minutter på ilden, og så det samme uden ham. Lige under et dæksel. Ring hjem til bordet. Ved servering, hvis du ønsker det, kan du drys fadet med revet ost.

Som du kan se, pasta med tunfiskekonserves forbereder enkel. Og det er især værdifuldt i dag, og hurtigt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.