Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage ænder i ovnen

Kød af ænder - en nærende produkt med en afbalanceret mængde af sporstoffer. Kødet af denne fugl, i modsætning til alle de andre, har et højt fedtindhold, så det er nødvendigt at forstå, hvordan man kokken det. Sådan bage ænder i ovnen lækker?

Generelt denne fugl du kan ikke bare bage. Den fine måltid opnås, hvis det stege, koge eller sat ud. Hvis du har kødet af vilde ænder, ved du, at du har brug for at tilberede det på samme måde som andre store spil. Når du koge ænder i ovnen, skal du notere temperaturen form for forberedelse og tid. Kun sporede disse to parametre, vil du få en rigtig blød og saftigt kød.

Hvordan til at bage ænder i ovnen

Når madlavning ænder er nødvendigt at gennembore det sted med størst overbelastning af fedt. Så en stor del af sin lige ud, og kødet er for fedt. Bag den ande i den bedste form med gitter. Den kan fremstilles uafhængigt krølning af foliearkene og tilsætte dem til bunden af gryden. Fra top til at sætte ænder. Så omkring kødet vil cirkulere luften.

Peber og salt duck. Slagtekroppen, som vejer omkring 2 kg, bør bages ved en temperatur på omkring 220 grader i to timer. Før du bage ænder i ovnen, kan du stuff med det alle mulige fyld. Vælg hvad du vil: frugt, grøntsager eller korn. Præcis tilberedningstid opkald ikke kan, trods alt, hvor mange til at koge ænder i ovnen afhænger af dens størrelse.

Fra tid til anden trække ænder ud af ovnen og hæld saften, som akkumuleres i bunden af gryden. Og ingen grund til at hælde fedtet efter skuddet er helt kogt! Den kan opbevares i yderligere to måneder i køleskabet. Du kan bruge det, når madlavning kartoflerne, for eksempel. Før du sender fuglen til bordet, lad det stå op i 20 minutter.

Hvordan til at bage ænder i ovnen med æbler

ingredienser:

- Duck;

- kilo æbler.

fremstilling:

Disembowel og skyl den ande slagtekroppen. Skræl æbler og skær dem skiver. Udarbejdet æbler nafarshiruyte fugl og sy hende stærk tråd. Placer ænder på en bageplade, så ryggen er i bunden. Tilføj en halv kop vand og lægge alle af ovnen. Et par gange i løbet af kogevandet fuglen dannede saft. Afhængigt af hvor stor størrelsen af slagtekroppen, vil dens tilberedningstiden varierer fra en halv til to timer.

Før du sender en and på bordet, fjerne huden. Som en side parabol er bedst egnet kartofler, boghvede, kål og bagte æbler. I stedet for den sædvanlige æble kan stuff fuglen appelsiner eller blommer.

Vi ænder hårdere i forhold til samme kylling, kød. Derfor kræver det mere tilberedningstid.

Hvordan at lave mad en and hjem

ingredienser:

- and, vejer ca. 2 kg;

- peber og salt (til din smag);

- hvidløg og paprika;

- et æble;

- 50 g svesker;

- 50 g tørrede abrikoser;

- en appelsin;

- 50 gram nødder.

fremstilling:

Vask, tør og rensede slagtekroppe ænder. Og udefra, og inde i det sikker på at peber og salt. Hertil kommer, inden det stadig behov fedt hvidløg. Vask æbler, skræl skorpe og skæres i små stykker. Vask og dup tør svesker og tørrede abrikoser.

Bland alle ingredienser og tilsæt nødder. Alt, dine toppings klar. Det skal sættes inde duck og stikke tandstikkere eller sy tråd slagtekrop. Derefter smøre skudgarn solsikkeolie og placere den på en bageplade, som er præ Cover folien. Omkring fuglene lå skiver af æbler.

Nu er vi nødt til at lukke den foliebakke og sende det i omkring to timer i ovnen. Hver 30 minutter vandet ænder fedt, der dannes under tilberedningen. Cirka 20 minutter før afslutningen af tilberedningen, fjerne folien, så dræne fedt og lad fuglen lidt brunet. Hæld den med appelsinjuice. Og til bordet Serveres, garneret med appelsiner og æbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.