TravelingRetninger

Den Dominikanske Republik, Boca Chica: beskrivelse, fotos og attraktioner

På jorden, der er et perfekt sted med smukke strande med blødt og rent sand. Utvivlsomt er det en udvej af Boca Chica i den Dominikanske Republik, som ligger i den sydlige del af landet nær hovedstaden Santo Domingo, og vasket af Caribiske Hav.

Den Dominikanske Byen er et yndet sted for turister og lokale. Hvor du kan tilbringe en dejlig ferie med familien, slappe af med venner eller være alene i dette paradis med din partner. Enhver turist, der kom her er garanteret at finde en passende besættelse.

beskrivelse

De første hoteller i Boca Chica (Dominikanske Republik) blev bygget tilbage i tyverne i sidste århundrede. De lignede boliger, der er designet til sommer rekreation af den lokale elite. Takket være de gennemsigtige vand, blide sand på de hvide strande og nærhed af hovedstaden, er denne by blevet en af de mest populære feriesteder i landet.

Den største fordel besat af Den Dominikanske Republik (Boca Chick) - er en naturlig koral barriere med en længde på fem hundrede meter. Det er gennem en sådan terræn strand område af byen betragtes som den største naturlige lagune af den caribiske kyst og er fuldt beskyttet mod bølgerne.

Til dato, Den Dominikanske Republik (Boca Chica) er en livlig by med mange hoteller. Den bekvemme beliggenhed og nærhed til Las Americas internationale lufthavn gør denne udvej meget attraktivt for turistrejse.

helligdage strand

Den Dominikanske Republik (Boca Chick) har en kyst band forlænget til tre kilometer og består af flere strande, som er en funktion af det fine sand og kornet, der ligner mel. Turister er de mest populære følgende strandområder: Playa Andres, La Matica, Los Pinos og den centrale strand.

Nogle vacationers foretrækker at få en sun bad på en separat lille ø. For at nå det, behøver du kun gå gennem det lave vand.

De lokale strande - en reel stolthed Dominikanske udvej. Der er ingen dybe vande, og stranden er rene og komfortable. Derfor er en Caribien lagune er meget populær blandt børnefamilier. Den maksimale dybde er næppe når op på halvanden meter.

Gæstfrihed og hotelkomplekser

Den Dominikanske Republik Hoteller (Boca Chica) er for det meste placeret på kysten, og mange af dem har deres egen mole. Denne tre-stjernede og chetyrohvozdochnye hotel med fremragende service og gode betingelser for dit ophold. De næsten alle arbejder efter princippet om "all inclusive". Nogle komplekser er afsides fra kysten, men i betragtning af den lille område af byen, kan man ikke sige, at dette er nogle alvorlige afstand.

Et hotel endda bygget i nærheden af vand. Vacationers i det turister kan gå i vandet direkte fra dens område og middag om aftenen under lyden af bølgerne skaber en romantisk atmosfære. Hotelnavn Don Juan Beach Resort er i fuld overensstemmelse med den nuværende situation er der.

Turister, der rejser på egen hånd, kan lejes for privat lejlighed resort. Men denne ferie komme lidt dyrere, da rejsepakker flybillet er lagt med en lavere pris, derfor, "vild" hvile urentabel.

Hvad kan du gøre?

Den Dominikanske Republik (Boca Chica) kan behage turisterne en bred vifte af udendørs aktiviteter. Svømmere dykning kan udforske den undersøiske verden af byen, hvor der er mange koralrev. Deres indbyggere er en række af eksotiske havdyr, der påvirker selv erfarne dykkere med sin skønhed.

På trods af at den lavvandede lagune er berømt for sin pacificeret og fredelig ferie her, uden tvivl, vil finde deres underholdning fans og elskere af windsurfing sejlads. Du kan også spille tennis eller ride heste.

Turister, der kommer her i april kan blive parter i de årlige fiskekonkurrencer, arrangeret af grundlæggerne af det lokale vand klub.

Mens ferie i feriebyen Boca Chica, bare umuligt ikke at prøve kulinariske mesterværker af lokale kokke. Der er et stort antal restauranter, caféer og barer er villige til at underholde turister uovertrufne retter fra det nationale køkken. Især er den fantastiske smag af fødevarer fremstillet af indbyggerne i lokale farvande. For dem, der foretrækker vittige retter bør smage ananas med sort peber, chili og rom.

Hvor skal vi hen på en tur?

Denne udvej er berømt for sine bådture på lystbåde eller både. I nærheden af sine strande ligger to små øer - Los Pinos og La Matica. Den første interessant for turister for sine strande. Han blev helt ubeboelige efter orkanen ramte ham og ødelagde alle selskaber her. Hvis du vil på en tur, er det bedre at bestanden op på en komfortabel sko med en tyk sål og et middel til myg for at være i stand til at udforske de tætte krat af øen.

I det område af La Matica vokser en storslået mango træ, der gav navnet på denne ø. Turister, der beslutter at besøge dette paradis, vil blive introduceret til en bred vifte af eksotiske fugle, og det mest overraskende er, at har ikke brug for et transportmiddel til udflugter på øen. Du kan komme dertil til fods langs den lavvandede lagune.

anmeldelser

Hvis vi taler om et paradis på jorden, så selvfølgelig, er - Dominikanske Republik (Boca Chica). Anmeldelser af turister, der allerede er heldig nok til at besøge strandene i byen, meget positivt. De, der hvile i hoteller på øen, var bare glad for den fremragende service og frodige grønne områder, som er placeret hotelkomplekser.

Selvfølgelig skal sendes til kysten af det Caribiske Hav, den udvej kaldet The Dominikanske Republik (Boca Chica) til en ideel, rolig og afslappende ferie. Billeder taget i sin lagune, vakler fantasien af hans genialitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.