TravelingRetninger

Egypten, Giza: byens attraktioner (foto)

En af de mest mystiske steder i verden - det er Egypten. Giza - byen, ved siden af, som er et kompleks af pyramider, grave faraonernes, har ekstraordinær energi. Alle, der var der, åbnede de fantastiske hemmeligheder i denne gamle civilisation.

Landejendomme for de døde

Rig og interessant historie i Egypten. Ifølge legenden, fra begyndelsen af verden, blev dette land regeret af guderne. Det tog flere generationer, før de bragte folk fra vildskab og gav dem fuldstændig magt. Den første var den jordiske konge Menes. Myte om ham gik til græsk og langt senere i den romerske historiske tradition. Nævner om Menes har Diodorus, Manetho, Herodot, og andre.

Han forenede Øvre og Nedre Egypten og grundlagde byen Memphis. pyramide - at den første hjem for livet efter døden i dette område blev fundet. I alt er der omkring 118, de fleste i byen Giza, Egypten. Foto mest berømte kan ses i materialet.

Ifølge teorien om nogle forskere, der er forbundet pyramiden med korn, fordi den foldede flok, det har en lignende facon. Andre er sikker på at det er en form for kage, som blev brugt i de begravelsesritualer. Typisk, i grave de døde blev begravet, og alt det, de skulle bruge til udenjordisk liv. Men byggeriet på denne område blev skabt af andre standarder. De overraske præcise arkitektoniske proportioner, hastigheden af byggeri og sætte hundredvis af spørgsmål om hans udnævnelse. Svarene på disse forskere er på udkig hidtil.

City of pyramiderne

Den tredje mest folkerige i landet - byen Giza i Egypten. Ved sidste optælling, antallet af indbyggere udgjorde mere end 3 millioner. Nu er dette område er helt ved siden af den vestlige del af hovedstaden.

I en afstand af cirka 25 km fra Cairo eller 8 kilometer i ørkenen fra Giza fundet arkitektoniske strukturer XXVI-XXIII århundreder BC. e.

I lang tid var byen en lille landsby, men i det tyvende århundrede. Det begyndte at stige kraftigt. Årsagen til dette blev turister, historikere, kunstelskere, som mente det deres pligt at besøge Egypten. Giza var den nordlige kirkegård af Memphis, en by, der på én gang spillede rollen som en gammel civilisation hovedstæder. Nu er det værd badrshein.

Popularitet blandt indbyggerne i landet fik Giza pyramiderne i opbygningen af IV dynastiet herskere. Det er værd at bemærke, at repræsentanterne for den tidligere fødsel er begravet i disse steder.

perle i ørkenen

En af de syv vidundere i verden er pyramiden af Cheops. Indtil nu, kan historikerne ikke besvare spørgsmålet om, hvordan og hvorfor denne bygning blev bygget. Interessant, selv i det XXI århundrede genier af moderne byggeri kan ikke opnå den ideelle geometriske proportioner graven. Ikke kun tilhængere af den antikke arkitektur og de mennesker, der tror på udenjordisk liv, kommer til Egypten. Giza pyramide og dens fyldt med mange hemmeligheder.

Kunden var konge Khufu, bedre kendt som Cheops. Den anden navn optrådte og populariseret gennem værker af antikke græske tænkere.

Legenden siger, at kongen var en grusom tyran, og lidt fra storhedsvanvid. Imidlertid blev hverken skatten eller selv farao i graven aldrig fundet. Arkitekt anset kongens nevø, arkitekt Hemiun. Ifølge de dokumenter, byggeri varede 25 år.

Der er versioner, der designede den store pyramide er ikke mennesker, og udlændinge fra Sirius. Der er også en erklæring om, at denne skabelse af Atlantis. Ikke mindre interessant er den indstilling, der har leveret det mirakel af antikke civilisation, til et niveau, som jævnaldrende ikke er vokset.

gåde toppe

Højden af den første boble oprindeligt nåede 146,60 meter. Men Cheops ikke den eneste bygget på det område af Giza plateauet. Gamle Egypten også prale af en lignende mirakel.

Kopier bygget Khufu efterfølger, kong Chephren. Forskerne ved stadig ikke, hvem han var forgænger - en søn eller bror.

Denne pyramide er bygget på 40 år senere end den første, omtrent i midten af XXVI århundrede f.Kr.. e. Dens højde af 143,9 meter, men på grund af det faktum, at strukturen er placeret på en høj bakke, og væggene har en stejl skråning, visuelt det ser flot ud.

Samt grav Cheops, består af et kammer, hvori er smalle korridorer.

Det er stadig i fremragende stand, selv om, som den første bygning, lidt reduceret deres størrelse og højde. Nu er 136,4 m og 210,5 m op × 210,5 m i bunden (startede med 215,3 × 215,3 m).

Tre grave blev engang dekoreret med sten pyramideform der supplerer ensemblet. Desværre er de alle forsvundet i tidens strøm. Historikere ved ikke, hvad de gør, hvad de tegn blev anvendt. Den eneste kilde til oplysninger om denne del af graven - spidsen af Khafre. Selv mangler pyramiden blev montering, som blev sat på en sten. Dette har bidraget til at genoprette strukturen til sin oprindelige form.

vagt grave

Den største statue i jorden - Den Store Sfinx i Giza. Egypten så det som et symbol på magt af linealen. Det er bearbejdet af massivt sten, Lion Kropslængde - 73 m, en højde - 20 m monument beliggende overfor den anden bygning .. Det menes, at der oprindeligt var en løvehoved, og senere nogle Farao gav det udseende af Khafre.

Desværre, statue bevares ikke første type. Der er mange versioner af de beskadigede relikvier. En af dem - det slag behandlet kernen i Napoleons tropper. En anden mulighed - de fromme arabere, der boede i landet af sand, ved hjælp Sfinksen som mål for kanonerne. Dette skyldtes det faktum, at deres religion forbyder at skildre det menneskelige ansigt.

Curse af graven

Rejser på tværs af den antikke verden, vil du se tre største pyramider i Giza. Egypten sætte en stopper for den æra af grandiose grave bygning Menkaure pyramide. Denne bygning tilhører titlerne på de mindste, laveste og nyeste af de tre. Det er kun en tiendedel af Cheops. Er 200 m fra Hefrena. Højde -. 66 m struktur blev afsluttet i 2505 f.Kr.. e. Formen og stilen er så forskellig fra de to første, at de gamle grækere sat ny gang rammekonstruktion - omkring 550 f.Kr.. e.

Det skal bemærkes, at under opførelsen af pyramiden er steget næsten dobbelt. Kunden Mycerinus var heller ikke meget tålmodighed. For at fremskynde processen, bliver stenene ikke behandles af forgængere systemet. Ikke desto mindre er guvernøren undladt at leve op til den endelige konstruktion.

I 1837, brite Govard Vens åbnede hans grav. Han fandt sarkofagen og låget i form af menneskelige figurer. Treasure forsøgte at flytte til England med skib. Men under en storm sank sammen med konstateringen. Siden da er der legenden om forbandelsen.

andet kursus

Bortset fra de generelle turistruter, kan du besøge de mindre populære, men lige så mystiske steder. For eksempel vil det være interessant at se grave hustruer faraoerne, præster og embedsmænd i tiden.

Også bemærkelsesværdigt er Museum af sol båd. Han vil fortælle dig om de legender, der levede det gamle Egypten. Giza råder den nekropol af Sakkara. Der er 11 strukturer, primært VI dynasti, selvom der er ældre bygninger. På den generelle baggrund står det trin pyramide af Djoser. Den består af 11 begravelses værelser, hvor familiemedlemmer blev begravet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.