InternetBlogs

Sådan registrerer i "Klassekammerater" uden telefonnummer: Vejledning

"Klassekammerater" - kendte russiske sociale netværk. Det samler folk i hele verden. For at maksimere de muligheder, som dens skabere, skal du kende alle detaljer og funktioner i webstedet. I denne artikel ser vi på, hvordan du opretter en konto i "Klassekammerater" uden et telefonnummer. Hvis det overhovedet er muligt ...

Registreringsprocessen

For at gøre en konto i den "orange" socialt netværk, skal du besøge den officielle hjemmeside. Hvordan kan registrere i "Klassekammerater" profil? I øjeblikket er denne procedure er meget enkel: alt hvad du skal gøre - er at indtaste dine oplysninger (navn, efternavn, fødselsdato, angiver køn, land og by bopæl, brugernavn og adgangskode). Linjen "email" du kan skrive eller e-mail-boks, eller et kaldenavn. Hvad er det for? Næste gang du ind på siden skal du indtaste en kombination af brugernavn / adgangskode. Efter indtastning alle de nødvendige oplysninger ved at trykke på knappen "Tilmeld". Derefter straks åbner hovedsiden af profilen.

Aktiveringsprocessen

Nu er det tid til at gå videre til spørgsmålet om, hvordan man registrerer i "Klassekammerater" uden et telefonnummer. I princippet på sitet, vi allerede har oprettet en konto, men det er ikke aktiveret. Hvad betyder det? Valideringsmyndighed har begrænsninger i handlinger: det er muligt at redigere din side, søge efter venner og sende dem yderligere tilbud om venskab, kan du også se video-indhold, lytte til musik. Men kommer på et besøg til de andre brugere, eller sende dem beskeder længere. Dette kræver aktivering. I den vandrette menu appelsin alarm har sektion; umiddelbart efter registrering administration af sitet vil sende dig en besked med den tekst, der først efter nummeret, vil du være i stand til at drage fordel af alle de sociale netværkstjenester. Tryk på knappen "Vis nummer", og indtaste 10 cifre. Vi venter på et par minutter, indtil vores mobile sms ikke er modtaget af stedet, som vil indeholde en kode. Vi indtaster koden på sitet - og du er færdig! Nu er vores konto på et socialt netværk er færdig, og vi har adgang til tidligere forbudte handlinger. Sådan registrerer i "Klassekammerater" uden et telefonnummer? Det viser sig på den måde.

Hvorfor har du brug for mit telefonnummer?

Det er værd at bemærke, at i de fleste tilfælde, kan registrering i andre sociale netværk, og mange steder også ikke undvære mobilnummer. Hvad gør den? For det første bekræftede tal viser, at siden ikke er feykovye, og tilhører en bestemt person. For det andet, hvis du pludselig glemmer din adgangskode, kan du få det på dit mobilnummer. Jeg er enig, det er ganske praktisk! Så lad os opsummere. Svaret på spørgsmålet om, hvordan man registrerer i "Klassekammerater" uden telefonnummer er: hvis du vil bruge din konto til kommunikation eller online spil i nogen måde. Og hvis du bare vil lytte til musik og se videoer, er telefonnummeret ikke påkrævet. Således er den fulde registrering i "Klassekammerater" er ikke mulig uden telefonnumre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.