InternetBlogs

Sådan gendannes korrespondance til VC: eksisterende metoder

Til dato korrespondancen i sociale netværk - en fælles begivenhed, nogle kommer tilbage netop til dette formål. Nogle gange, uanset grunden hertil, korrespondancen kan fjernes: enten ved et uheld eller med vilje. I denne henseende er mange brugere leder efter svaret på spørgsmålet om, hvordan du gendanner den korrespondance til VC.

Er der nogen chance for helbredelse?

På den ene side, siger de, at for at genoprette den korrespondance i VC ikke er mulig. Men på den anden side, hvis det var meget vigtigt for kontohaveren, det er værd at prøve. Selvfølgelig, ingen giver et hundrede procent garanti til arkiv beskeder opsving i fuldt omfang.

Risikofaktorer omkostninger, især hvis korrespondancen er meget vigtigt.

En enkel måde at opnå korrespondance

Hvis der er et spørgsmål om, hvordan du gendanner den korrespondance i VC med den samme bruger, kan du bruge den nemmeste måde - at bede brugeren om at der svarede, at sende meddelelsen.

I dette tilfælde skal du ikke være i stand til at komme i kun to måder:

  1. Brugeren er også slettet samtale. Det sker sjældent, men det sker stadig.
  2. Bruger, som blev gennemført korrespondance, undlader at give teksten i beskeder.

Således at gendanne arkivere beskeder fra flere brugere er også muligt, men bliver nødt til hver af dem for at spørge om det.

Der er en anden nem måde at genoprette korrespondance i "VKontakte" uden hjælp, men han optræder kun hvis, efter sletning side ikke er blevet opdateret og ingen overgange er ikke udført.

Retur besked er muligt ved at klikke på linket "Gendan", som vil blive vist ved siden af advarslen "Besked slettet."

Adgang fjernindbakke uden genanvendelse

Adgang til indgående meddelelser kan ske via mail eller telefon. Hvordan? Gendan korrespondance til VC som muligt, hvis denne profil er bundet mail og mobiltelefon, og omfattede meddelelser om nye beskeder.

Se, om de nye meddelelsesnotifikationer findes på det sted, hvor VC i menuen "Indstillinger", vælg "Meddelelser". I denne menu kan du ændre de aktuelle indstillinger til en mere passende.

Hvis mindst en måde at alarmering er tilsluttet, er det nødvendigt at forsøge at kigge i telefonsamtale eller e-mail. Ofte fjerner korrespondance i sociale netværk, glemmer at fjerne det fra din mail eller telefon.

Kontakt til teknisk support

Hvis en enkel måde, du ikke kan gendanne korrespondance til VC, er der mulighed for at få hjælp fra teknisk support. For at gøre dette, gå til webstedet for VC. I øverste højre hjørne på forsiden af knappen "Exit" er menuen "Hjælp".

Når du har klikket på linket "Hjælp" side vises med den tekniske støtte linje "Her kan du fortælle os om alle spørgsmål vedrørende VKontakte". Under linje vil være det aktive vindue, som passer med teksten beskrivelse af problemet.

I beskrivelsen skal det bemærkes, at korrespondancen i VC er blevet slettet ved et uheld, og meget vigtigt for brugeren. Gennem specialister teknisk support vil svare. skal søges Svaret i den mail, som er bundet til din konto. Men vi er nødt til at være tålmodig, fordi svaret ikke kommer umiddelbart efter afsendelse af anmodningen. Nogle gange kan tage et par dage at håndtere problemet.

Desværre, nogle gange er det umuligt at genskabe en sådan korrespondance måde. De ansatte i teknisk support kan henvise til denne indberetning den manglende evne til at inddrive dem i fremtiden, før du sletter brugernes beskeder.

Særlige programmer

Hvis du har prøvet alle mulige genopretning af slettede meddelelser, men gav ikke det forventede resultat, så prøv at gendanne korrespondance særlige programmer, der tilbyder denne funktion. Nogle programmer kræver en betalt aktivering.

Før du bruger disse programmer, du har brug for at være opmærksom på, hvordan de bliver testet, og hvordan de reagerer på brugere.

Uafprøvede, mistænkelige programmer er det ikke nødvendigt at installere - der er en stor sandsynlighed for, at de indeholder virus, trojanske heste, der kan stjæle passwords og hacke side. Gennemprøvet program genopretter omkring halvdelen af slettede meddelelser. Hvis du fjerner den gendannede beskeder igen, er chancerne for dem at falde tilbage igen.

Bemærk. Ingen af vejen, er spørgsmålet om, hvordan man kan genoprette korrespondance til VC, kan ikke give en 100% garanti for at genskabe alle de beskeder uden undtagelse. Hvilke budskaber vil blive refunderet, er ofte ude af stand til at løse selv særlige programmer for genopretning. Algoritme genoptagelse slettede beskeder afhænger på stedet af VC.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.