LovUlovlig indtrængen

Ikke-økonomisk skade: hvordan at indgive en klage i retten?

Mange mennesker komme ind svære livssituationer (ulykker, videregivelse af lægelige tavshedspligt, osv ..), Helt uvidende om, at de har ret til at kræve erstatning for tort. Artikel 151 i den civile retsplejelov klart foreskriver, hvad der menes med definitionen af ikke-økonomisk skade. Så den moralske skade - det er psykisk eller fysisk lidelse forvoldt borgeren passivitet eller ulovlige handlinger.

For at få adgang til domstolene er nødvendigt, først og fremmest, at forstå udmærket, hvad der menes med ordet "lidelse". Nedtrykthed, tårerne - det er ikke en grund til at sagsøge dig for betaling af erstatning for tort. Ifølge loven kan de lidelser skabe situationer med indre oplevelser - tab (død) af en relativ mangel på deltagelse i det offentlige og politiske liv i samfundet, annonceringen af patientens fortrolighed, tab af job, tab af grundlæggende rettigheder og friheder, fysisk og psykisk smerte som følge af trafikulykker, osv .. i tilstedeværelse af de ovennævnte omstændigheder, og i tilfælde af en positiv afgørelse fra retten, vil du blive betalt erstatning for tort.

I de fleste tilfælde, ikke-økonomisk skade som følge af en ubuden gæst, ledsaget af de øvrige artikler er foreskrevet i straffeloven, LC, GC, AK. Ikke for at være ubegrundet, giver vi et eksempel. Du skrev en stor sang, der er, er dens retmæssige ejer. Efter nogen tid i det globale netværk af INTERNET du kommer på hans hit, og som forfatter erklærede, selvfølgelig, ikke dit navn. Over tid du skriver en sang bliver et nationalt hit, som modtog en anstændig sum penge. Denne situation gør det muligt at kræve plagiator erstatning for den skade dig skader. Per person trængt ind på din intellektuelle ejendom, vil det blive sigtet for strafansvar, da det krænkede ophavsretten.

For at kompensere for tort er nødvendig til korrekt indgive et krav i retten og bringe uigendrivelig dokazatelstva.Kak starte retssagen?

For det første er du nødt til at gøre et krav, som vil fremgå tydeligt af din påstand til gerningsmanden. For det andet, betale en tilstand gebyr, hvis størrelse er 100 rubler. For det tredje, send via mail en certificeret brev til adressen på den ret, som vil blive investeret i: et klageskrift, en bekræftet kopi heraf, samt en kvittering for betaling af statens pligt.

I slutningen af 2-3 måneder vil du blive leveret en stævning at møde i retten til løsningen af din sag. Og, selvfølgelig, tage sig af en god advokat, på grund af hans professionalisme og erfaring afhænger af dig vinde en sag om kompensation for kompensation eller ej.

Som skrevet ovenfor, finder Retten eneste konkrete bevis på, at du ikke-økonomisk skade. Taget i betragtning vidnesbyrd vidner, det vil sige, vidner, beviser, forklaringer af parterne. Hvis der på tidspunktet for ulykken, du havde lidt fysisk smerte, forestille den forelæggende ret travpunkta, resultaterne af en lægeundersøgelse, læger rapporter. Ved svær mental tilstand, henvises til psykiater, i de fleste tilfælde, dens konklusioner er håndgribeligt bevis på, at du virkelig kolossal moralsk skaden er sket.

Det videre forløb i sagen afhænger af de færdigheder af din advokat, der skal på mødet viser, at angriberen påført moralsk skade med forsæt på den tidligere udviklede planen.

Hvis retten udstedte en skyldig dom til din misbrugeren, vil anke den. Send et andragende til de højere domstole. For nylig, på stedet af misbrugeren er det ofte staten, for at bevise skyld som er næsten umuligt, så krav fra de personer, der ofte sendes til domstolen i Strasbourg. Kæmp for dine rettigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.