LovUlovlig indtrængen

Sabotage: hvad det er, og hvad det er?

En af de værste former for kamp er et angreb i smug, når modstanderen ikke forventer angrebet. Desværre er dette vildledende taktikker brugt mere og mere i almindelig civile liv, kaldes det "omdirigering". Hvad dette betyder er, mange kan spørge? Dette udtryk har flere definitioner, men den officielle fortolkning er ganske enkel og ligetil.

Definition af sabotage

Ordet "sabotage" af latinsk oprindelse, er det russiske sprog det er almindeligt tolkes som en forskel eller afvigelse. Ifølge officielle kilder, viderestillingen er en anden form for kriminalitet, der er nævnt i artikel 281 i den russiske straffelov. Denne kriminelle handling er udført med det formål at underminere den økonomiske situation i landet og reducere sine militære kapaciteter. Selve forestillingen er ganske rummelig, og omfatter flere sorter.

Hvad er de undergravende virksomhed?

Så det besluttet at tildele følgende adspredelser:

  • på arbejdspladsen (henviser til planter, fabrikker, hele komplekser);
  • med bygninger af økonomiske formål (det mest slående eksempel - en bro, dæmning, tunnel, etc.);
  • transportforbindelser (disse omfatter jernbaner, veje, rørledninger, underjordiske osv) og de kommunikationsmidler (transport af alle typer, lige fra biler efterbehandling dampere og fly);
  • anlæg, der skal sikre levebrødet for mennesker (pakhuse, kedel).

Fremgangsmåder til deres adfærd

Muligt at klassificere og metode til sabotage så følgende typer kan skelnes:

  • brandstiftelse;
  • destruktion (herunder ved hjælp af en eksplosion);
  • oversvømmelser;
  • Organisation af ulykker;
  • sabotere;
  • andre metoder til at sammenbruddet i økonomien og landets militær sikkerhed.

Karakteristiske træk ved sabotage. Den adskiller sig fra andre forbrydelser

Der er en række karakteristika af den strafbare handling som en afledningsmanøvre. Hvilken slags nuancer og hvad er deres vigtigste punkt? Først og fremmest er det omdirigering altid overlagt, en person begår det, er bevidst om sine handlinger og ved, hvad de kan bringe. Selve motiv af den kriminelle handling kan være forskellige, men målet er altid det samme - at bryde stabiliteten i økonomien og den militære sikkerhed af staten. Når klassificeringen af lovovertrædelsen kan finde en masse ligheder omdirigering og en række andre alvorlige lovovertrædelser. For eksempel visse lignende funktioner er ødelæggelsen af en andens ejendom og terrorisme. Terrorisme modsætning omdirigering er hovedsagelig kun til formålet. Således er en terrorhandling, der skal skabe en offentlig fare, trussel mod liv og aktiviteter af civilbefolkningen.

Tjernobyl - en ulykke, forsømmelighed eller sabotage?

Sabotage i vores land forekomme ret ofte. Det er ikke altid muligt at forhindre dem, og nogle gange afsløre. I de seneste år, kan findes i den gratis version af pressen, at en forfærdelig ulykke i 1986 i byen Tjernobyl - en afledningsmanøvre. I virkeligheden er der endda flere versioner, men ingen af dem havde ikke samle nok beviser og blev ikke bekræftet af officielle organer. For eksempel antage, at ulykken kunne være resultatet af handlinger af en agent for en fremmed spion eller forræder at forekomme gennem fejl af kriminelle. Tilhængere af disse versioner operere på det faktum, at den atomreaktor altid udføres kontrolordning, og alle mekanismer fungerer velfungerende og kvalitet. Hertil kommer, at tilbagekaldelsen og de oplysninger, som den amerikanske spion satellit lige før katastrofen tog fotografier af en af reaktorerne. Nå, ved første øjekast, disse argumenter er helt rimelige og sandsynlige, men mange mener, at dette ikke er en ulykke og ikke sabotere. Hvad er det så? Muligvis kriminel uagtsomhed.

Mange prominente eksperter på deres felt fra starten, i de første dage efter ulykken, udtalte, at reaktorerne var udformet forkert, havde en lav grad af beskyttelse, men deres personale havde ingen idé i den korrekte funktion og mulige aktioner på nøddrift. Baseret på denne information, Tjernobyl-ulykken er mere regelmæssighed, som var bundet til at ske før eller senere, ikke sabotage. En frygtelig ulykke, som berøvet livet, ly, sundhed, den sædvanlige struktur af hverdagen, at ødelægge miljøet, ikke blot i Sovjetunionen, men også i hele Europa, kunne opstå på grund af manglen på klare regler og standarder.

Sabotage i Sovjetunionen

Sabotage i Rusland - ikke sjældent, at de har fundet sted i Sovjetunionen, men ikke alle de oplysninger, nåede almindelige borgere, mange fakta skjult eller bevidst forvrænget. De største forbrydelser i denne æra kan tilskrives en eksplosion på en gasledning "vestlige Sibirien-Ural-Volga regionen". Som et resultat af kriminelle handlinger blev ødelagt ikke kun statens ejendom, det mest skræmmende er, at døden af 645 af fredelige mennesker. I alt ifølge den amerikanske presse, 1982-1989 i Sovjetunionen var der 4 store omdirigering, som resulterede i mennesker dø. Den sovjetiske regering, og senere Den Russiske Føderation, ikke anerkendt og blev meget omtalte disse oplysninger.

Fælles mand nok til at forstå betydningen af ordet omdirigering. Det vil sige, vi allerede kender, men hvad de skal gøre for at ikke lide i en ulige kamp mellem kriminelle og staten? Desværre er dette spørgsmål ikke besvares. Lad os håbe på det operationelle arbejde retshåndhævende myndigheder og perfektion af lovgivningsprocedurer inden for opsamling og straf af lovovertrædere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.