HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan at slippe af gedehamse uden fare for sundheden

Hvad kan skabe større rædsel menneske end hveps sværm? Selvfølgelig er det tilstedeværelsen af en række boliger gedehamse. Disse giganter (den gennemsnitlige størrelse af en individuel når 4 centimeter) har en større brod, og deres gift er langt mere farlig og ofte forårsager ubehagelige konsekvenser.

Selv om disse rovdyr medføre reelle fordele til haven, i et utal af ødelægge skadedyr, men for at teste deres jagt vaner i deres egen hud som noget ikke ønskeligt. Og aggression denne insekt ikke holder. Det er derfor imod Hornets så svært at kæmpe.

Situationen kompliceres af evnen af disse fantastiske væsener at tildele såkaldte feromon alarmerende. Død slægtning er svaret fra hele sværmen, som slår voldsomt på gerningsmanden. I dette tilfælde er der insekter gnidningsløst, angribe sammen, ikke ved træthed i jagten på bytte.

Og dødsfald fra bid af disse rovdyr - ikke fiktion. Så det er helt forståeligt angst, der forårsager en gedehams. Jack, der sværmer for at bygge videre på dit territorium i sig selv vil ikke løse. Desuden er insekter generelt tilbøjelige til ikke at forlade sit hjem, tværtimod, vil de er færdig bygge det, gøre det til en storstilet.

Derfor er spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af gedehamse er ikke et spørgsmål om nysgerrighed. Og den sikreste svar på det - invitere eksperter. De har en pålidelig præcist at ødelægge insekter. Plus de har de færdigheder og, vigtigst af alt, beskyttende tøj. Udarbejdet af et team af desinfektionsmidler ankommer, fjerner truslen og komme med anbefalinger til, hvordan man undgår fremtidige gentagelse af farlige naboer.

Selvfølgelig har folk akkumulerede teknikker, hvordan man kan slippe af gedehamse selv. Principper for bekæmpelse det samme som med hvepse. Men det er den risiko, i dette tilfælde er meget mere. Hvepse er ikke i stand til at tilbyde seriøs modstand respons. Men organiseret slag gigant sværm kan smide på flugt nogen. Beslutter at klare på egen hånd, være yderst forsigtige og opmærksomme.

En effektiv måde at slippe af hornet reder sprøjteorganerne carbondisulfid eller hlorofosom eller desinfektion med svovldioxid. Er skadeligt ikke kun for stribede modstandere, men også for dig. Derfor vil respiratoren ikke forhindre. Til stedet er stramt tøj og handsker. Proceduren skal udføres om aftenen. Så aktiviteten af insekter er mindre, og næsten alle individer går inde i hjemmet. Efter døden af fjendens reden bør fjernes og brændes, og stedet af dets fastgørelse til overfladen for at behandle enhver himsredstvom at afskrække andre måtte slå sig ned på det.

Det menes også, at det er mere sikkert at fjerne reden i embryonet, når livmoderen er lige begyndt sin fane. Eller at udføre en operation for at ødelægge natten. Ligesom, er flyvende beboere sover, så du roligt kan sætte deres hus i en plastikpose, inden for hvilke sprøjter giften.

Men hvis at få en ekstra dosis af adrenalin, du ikke kan lide, så er problemet at slippe af gedehamse, delegere stadig fagfolk. De helt sikkert klare det uden tab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.