Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

"Mossberg 500": anmeldelser, fotos, fejltændinger i kulden

Den amerikanske hær af det tyvende århundrede, alle deres krige udkæmpes med aktiv brug af haglgeværer. Mange historiske bøger, optegnelser og dokumenter indeholder oplysninger, der tyder på det aktive program af amerikanerne i mange militære sammenstød og konflikter skudt skydevåben.

Miljøforhold, den karakteristiske tæthed af den vietnamesiske jungle, der måtte kæmpe det amerikanske militær, tvunget til at mestre kunsten at nærkamp, deres skiftende krav med stor kamperfaring i brugen af haglgeværer var en faktor, der skubbede oprettelsen af en ny, mere avanceret haglgevær, der er kendt som "Mossberg 500. "

Sådan opretter et våben: historien

Shotgun "Mossberg 500 'er en alternativ udførelsesform Remington 870 bruges aktivt af politiet og hæren.

I 1960 blev det besluttet at oprette en lignende pistol Remington 870 - mere overkommelige, egnet til jagt vandfugle samt for bjørn.

På hylderne i pistol butikker, en ny pumpe-action shotgun, med den forskel, at for dets fremstilling blev brugt materialer billigere. Men som et våben i effektiviteten af ild og dens nøjagtighed påvirkes ikke. Tværtimod er produktionen af billige råvarer gjort pistol "Mossberg 500" mere tilgængelig for forskellige segmenter af befolkningen. Dette tillod ham at blive en alvorlig konkurrent til den berømte Remington 870.

Præsentation af første omgang fandt sted 21 August, 1961. Sejr på mange pistol viser, priser og anerkendelser kompetente dommere gjort shotgun "Mossberg 500" en af de mest populære billige pumpe action haglgeværer.

produktion

Våben produktion begyndte i 1961. Da shotgun "Mossberg 500" fremstillet af transportøren samling af standard dele. Denne metode kaldes selektiv. I tilfælde af, at detaljerne afsløret mangler, blev de straks sendt til butikken til omsmeltning.

Producenten af dette våben er det velkendt firma Mossberg & Sons, som blev ledet af en emigrant fra Sverige Oscar Fredrik Mossberg. Hans firma, der har specialiseret sig i fremstilling af våben, gik remingtonovskuyu patentbeskyttelse ved at erstatte udløsermekanismen, som følge af hvilken der var et visitkort pumpe action haglgeværer, "Mossberg" - den berømte mossbergovsky sikring.

Til fremstilling af tønder, lukninger og elementer udløser mekanisme, der anvendes stål. Modtageren er fremstillet af aluminiumlegering. At sikre dens styrke praktiseres brug af metal med en stor tykkelse.

Plasten anvendes til fremstilling af basen udløsningsmekanisme for pistolgrebet. Også producere plast buttstock og forsideenhed haglgevær, men først og fremmest for butts præference træet.

Før montering shotgun "Mossberg 500" af overfladen af alle dens synlige elementer er omhyggeligt behandling, der består i blå blåning, fornikling og Parkerizing.

sikring

Tilstedeværelsen af sikringen i udformningen af pumpe-action shotgun, er "Mossberg 500" betragtes hans karakteristiske individuelle træk. Er sikringen oven på modtageren, som giver nem skift under optagelse både fra højre og fra venstre skulder. Sikring repræsenteret placeret på aftrækkerbøjlen knappen, let at styre ved hjælp af pegefingeren.

Usability sikringen er kun mulig, hvis dens placering på en regelmæssig skydeskive for et haglgevær. På pistolen håndtere processen med at bruge sikringen er meget vanskeligere. Derfor, "Mossberg" selskab for pumpe action haglgeværer specielt fremstillet semi-pistolgreb af prøven, som er meget lig de greb haglgeværer.

Tekniske indikatorer

"Mossberg 500" refererer til den type af haglgeværer. I henhold til princippet om operation er en pumpe-action shotgun. Landede vægt er 3,3 kg. Tønde længde varierer fra 350 til 700 mm. Observation området 40 m. Kaliber shotgun patroner anvendes 12 x 70, 12 x 76, 12 x 89, 20 x 70, 20 x 76, 70 x 410, 76 x 410.

virkemåde

"Mossberg 500" er en typisk pumpe handling haglgevær. Modtageren har fire huller, der er beregnet til montering under the gun - dioptriske og optisk. Shotgun omfatter podstvol'nyy rørform shop med en kapacitet på 5 til 9 runder. Genopladning opnås ved bevægelse af underarmen tilbage - fremad.

Da der under gennemførelsen af shotgun skud akkumulerer en stor mængde krudtgasserne med tilgængelige lys vægt våben er betydeligt forbedrer virkningen og plantning stilken opad. Derfor af Stammerne af haglgeværer "Mossberg 500" er rækker af små åbninger, der udfører en kompenserende funktion. Når fyret del af krudtgasserne udledes gennem disse huller op skabe den modsatte virkning, sænker våbnets løb ned. Tilstedeværelsen af dilatationsfuger gør det muligt at udføre hurtig sigter efter følgende skud, sparer tid, hvilket er særligt vigtigt under jagten.

design

Udad, "Mossberg 500", et billede af, som er præsenteret nedenfor, har form af en lys poleret våben, hvis de behandles med forkromning og fornikling. Men dette er ikke tilfældet. Alle metaldele, der kommer i kontakt med luften, behandlet med en speciel substans tilvejebringer korrosionsbeskyttelse. Våbnet bliver en anti-glare effekt. Belagt synlige dele har en mat finish, ikke skinne.

indre indretning

Shotgun "Mossberg 500", i modsætning til andre pumpe handling, har flere funktioner. I denne model er særpræget udførelsesform lukker cylinderen kanal, der udføres ved hjælp af binding med bundstykket bevægelige ventilspindel har en inerti angriber fjeder, og to ejektor. De er ansvarlige for udvinding af brugte patroner produceret ved at bevæge underarmen tilbage.

Flytning underarmen er forbundet til gaten ved hjælp af to stænger. De rejser rulningsblokken larve og åben tønde kanal. Når cocked hammer grund gateforspændingen i den bageste position befries stop kugler. Under forskydning af underarmen kører fremad deres tilbagetrækning fra granat butik.

Afspærrings- kontrol til output kun én patron og gennem indføringsbakken stod på en linje chambering. En gang i tønde bundstykke skive det når stop, det sker kobling med cylinderen.

Plasthuset indeholder en udløsningsmekanisme, som fjernes under adskillelsen af våben. Tilstedeværelsen af en manuel udløser opfanger forhindrer skud, når der ikke trykkes på aftrækkeren. Denne sikring har form af en løftestang, som let kan styres med fingeren. For at slukke for sikkerhedslåsen, er det nok til at bevæge sig fremad. Samtidig skal huset rød prik frem som tillader dig at overvåge status for et haglgevær.

Gren gate af bundstykket og bæres af en speciel trådløkke passerer gennem modtagerboksen gennem siden og bundåbninger. Mulighed med en løkke-sikring er konstrueret til at køre.

Under påvirkning af feeder og skruefjederen placeret under barrel patroner fødes gennem sin officielle skive. En af komponenterne i butikken - stop - forhindrer tab af ammunition.

Nogle gange er du nødt til at genindlæse haglgevær uden at gøre skud. Dette sker oftest, når du har brug for at udskifte patroner - skuddet på Rævehagl, eller omvendt. Til dette formål mekanismen et haglgevær afbryder - en særlig knap placeret på venstre side af aftrækkerbøjlen. Ved at trykke på og holde den afkobler knap, du kan gennem det nederste vindue for at indsætte patronen. Trækninger efter at ventil, er det muligt at opnå, hvad nevystrelenny patron vil blive slettet, og den nye vil opstå i hans sted. Først da en afkobling knap du kan give slip.

Værdighed "Mossberg 500" model

  • Den brug ved fremstilling af shotgun letvægtsmaterialer er godt afspejlet i prisen på våben på dets tilgængelighed.
  • Aluminium og plast, der anvendes til fremstilling af barrel kasser, ved vægtarme lettet.
  • Høj pålidelighed er sikret ved forskellen i shotgun kølekammeret og cylinderen, der i prøven "Mossberg 500" for at reducere omkostningerne er separate dele.
  • Tilstedeværelsen af mellemrum mellem de enkelte dele af haglgevær påvirker ikke dens pålidelighed selv i tilfælde af kraftig forurening.

mangler

  • Fås i den bageste del af modtagerens løftestang vagt mens ladning producerer en karakteristisk klang. Shotgun stærke tordner på enhver bevægelse. På grund af disse egenskaber, "Mossberg 500" kaldes også "rasle".
  • Letvægts pumpe-action haglgevær i skuddet giver et større afkast.
  • Ulemperne ved rang og besvær tuning.

Anvendelse af jagt

Jagt riffel "Mossberg 500" anses for at være ideel til jagt, især for begyndere. For pålidelig drift af genopladning mekanisme er meget beskidt, specielt lavet helt et stort hul til underarmen med stålstænger, hvilket fører til gaten, og bolten. Ejerne er også opmuntret af muligheden for nem rengøring og pistolen skilles ad. Enkelt design haglgevær, pålidelighed og pålidelighed, og robusthed gør det et uundværligt våben under ekstreme forhold - under indflydelse af klimatiske forhold, luftfugtighed, forurening, kampene.

De mest ubehagelige øjeblikke opleves af mange fangere, under anvendelse af forskellige prøver af shot våben - det er dæmpning og misfires, hvis natur er anderledes, defekter i de kapsler runder, efterbehandling temperaturændringer. Afskrivninger er stort set typisk til jagt våben "Mossberg 500".

Anmeldelser af ejerne af disse geværer viser, at på trods ideel til jagt gear, er det ikke udelukket frysning riffel fedt. Det er en dårlig øjeblik. De haglgeværer "Mossberg 500" fejltænding frost forekomme i tilfælde, hvor der er vand i mekanismen. Det kan få våde på grund af regn eller sne, samt hvis der under jagt våben smidt ned i sneen.

Hvem bruger?

Ansøgningen vifte af pumpe-action shotgun "Mossberg 500" er meget bred. Tidligere blev det betød udelukkende for jægere og bevæbnede politienheder. Men den yderligere depreciering af haglgevær gjort den tilgængelig for masserne.

På grund af den høje destruktive kraft "Mossberg 500" blev uundværlig under mafia opgør. På dette tidspunkt, er det våben af brandet løbende forbedret. Det bruges af de væbnede styrker i den amerikanske hær, Thailand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.