Åndelig udviklingDrømmetolk

Drømmetolkning: Barking a Dog - Fortolkning af en drøm

Det underbevidste refererer ofte til en person i en drøm, for at foreslå den rigtige beslutning eller at advare om faren. Forskere argumenterer stadig for, hvordan dette virker. Men sager, hvor profetiske drømme frelst ikke kun en person, men hele folket, er kendt siden det gamle testamente gange.

En hund, set i en drøm, er normalt forbundet med en ven. Men det hele afhænger af hvordan det ser ud og i hvilket humør. Hvad siger drømmebogen? Hundens barkning under forskellige omstændigheder har forskellige fortolkninger.

Venlig hund

Hvis du drømte om en smuk og sund hund, der barks og whines, fordi det er godt at se dig - det er en meget god drøm. Han uddanner et møde med en trofast ven. Hunden er vigtig. Lad os overveje forskellige varianter:

 • Hvordan behandler drømmebogen en fuldblods hund? Overdreven koncentration på materielle varer. At se et sådant billede er værd at tænke på akkumulering og åndelig bagage.
 • En gade, beskidt hund, tværtimod, kræver mere opmærksomhed på de akkumulerede sager. Ellers løber en person risikoen for at komme i problemer.
 • Barking af små, hundehunde foreslår en sjov fest, som en sovende kan forvente opmærksomhed af det modsatte køn og en behagelig flirtation.
 • Et godt tegn er drømmebogen om at gøe sig selv. Hvis hun er glad for at se en person, går tingene op ad bakke og kurset er valgt korrekt. Det utilfredse og grusende kæledyr advarer derimod om en falsk sti.
 • En drøm, hvor soveren spiller med en underlig hund og hører hans gøen, advarer om, at man skal være mere omhyggelig med fremmede. Man må være forsigtig med ikke at stole på den første komer, men sød han kan synes.

Drøm Fortolkning: Ond hund Bark

Fortolkningen af drømmen afhænger af arten af de producerede lyde:

 • Hørt i en drøm højt barking, der forårsager frygt, advarer om intrigues of ill-wishers. Du skal lytte til råd fra venner og være på vagt. Beskidt roddel og forfalskning kan ødelægge dit ry.
 • Hørt i en drøm, den fjerne barking af hunde, der forårsager en uforståelig alarm, kan være en hånder af dårlige nyheder om dem, der er langt væk fra dig. Eller for at advare om fremtidige problemer. Det er værd at være mere forsigtig med mennesker, der ikke er troværdige.
 • Barking og angrebet hundpakke, set i en drøm, kan have forskellige betydninger afhængigt af situationen. Hvis du lykkedes at kæmpe for hundene og køre dem væk, betyder det, at det fra den vanskelige stilling, som fjenderne sætter dig ind, bliver det vinderen. Hvis hunde bider, forberede sig på at angribe fjender i virkeligheden. Mulige materielle tab og forretningsproblemer.
 • Hunde bark efter, men forsøg ikke at jage. En sådan drøm taler om perspicacity. Du kan straks genkende fjender og undertrykke deres onde hensigter.

Drøm Fortolkning: Hunde bark, men bider ikke

Hvis du i en drøm er omgivet af en pakke hunde, som barker, men ikke forsøger at angribe, så vækker fjender efter din ryg spindingstrøg og opløsning af snavset sladder. Se nærmere på dine omgivelser.

Hvis en høj barking ledsages af hylende, så kan en sådan drøm advare om en vens sygdom eller de ubehagelige nyheder der er forbundet med det. Hunden grunder forskygger forræden af den person, du har tillid til.

Hunden gøer og angriber

For korrekt at fortolke drømmen, hvor du blev angrebet af en hund, skal du huske dens detaljer. Hvad siger drømmebogen om dette?

 • Lai hund, ledsaget af advarselsspring, siger at drømmeren vil have et opvarmet argument med en ven.
 • Søvn, hvor hunden først barkede truende, og derefter angrebet og bidt af hånden, men intet blod og smerte, udleder et skænderi med en ven.
 • Hvis der er stærke smertefulde følelser, kan skændet føre til brud på venlige relationer.
 • En lignende drøm, hvor man efter et bid ser et blødende sår, der har smerter, advarer om et alvorligt skænderi med den indfødte.
 • Hvis der ikke er smerte, men blod er synligt, skal nogle familieproblemer diskuteres med slægtninge.

Hund angreb stille

En sådan drøm symboliserer svig. Hvis blodet er synligt efter bidden, vil den relative forråde. Smerter angiver graden af mental plage i drømmeren.

 • Hundens tavse angreb bagfra og hans bens ben viser, at rivaler og misundelige personer bag din ryg spinder intriger, hvilket skader din karriere og din forretning. Det er på tide at finde ud af, hvem der er hvem, og læg dem i deres sted.
 • Hvis du drømte, at du formåede at undgå angrebet og køre væk hunden, betyder det, at du i virkeligheden er en meget perspektivisk person og ikke vil give de hemmelige fjender en chance.

Hundfarve

Farvehund - er det vigtigt for fortolkning, hvad siger drømmebogen?

 • Hunden bøger stort og hvidt. Drøm foreskygger gode ændringer i forbindelse med opnåelsen af mål. Stop ikke, du er på rette spor, og misundelse af fjender vil ikke være en hindring.
 • En stor sort hund underretter soveren om udseendet i hans liv af en vigtig person, som ikke bare bliver en ven, men også en mentor. En pige sådan en drøm lover bekendtskab med en lovende brudgom.
 • Lai rød hund - tom sjov. Piger drømmer foreshadowing frieri af en ung og charmerende, men lunken fyr. Mænd lærer at kende en mand, der taler meget, men gør lidt. Rådgivningen er ikke at spilde tid på sådanne mennesker.
 • En farverig gøenhund, der ses i en drøm, advarer om uventede nyheder. Gode nyheder eller dårlige, afhænger af detaljerne om søvn og følelser oplevet af drømmeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.