Intellektuelle udviklingReligion

Velsignet Xenia: bøn om hjælp

Petersborg gemme sin skytshelgen. Denne hellige Apostol POTr, efter hvem byen er opkaldt, og den hellige prins Alexander Nevsky og St. Johannes af Kronstadt. Men der er en anden helgen, der elskede alle af St. Petersborg, og en meget specielt forhold. Denne salig Xenia. Bøn holder sin by på Neva-floden i over to århundreder.

Tigger kvinde med en mands navn

I gamle dage, selv når kejserinde Elisabeth, optrådt på gaderne i St. Petersborg side underlig tigger. Hun var klædt i en lurvet gammel officer uniform, kaldte sig en mands navn - Andrei Fedorovich. Beggars vagabonder havde altid en masse i Rusland, og holdningen til dem var anderledes. Du kunne fodre og give almisse, og kunne kaste en sten og. Men snart bemærket, at det bringer held og lykke til dem, der på en måde hej til hende.

Forkæl købmand pie - godt afsluttes i dag, en cab ride det - med fortjeneste at afslutte dagen. Det blev hurtigt klart, at de fattige - Obersten enke, Forsaken efter hendes mands død, og ved sit eget navn, og fra ejendommen, og selv dit køn. I øjeblikket er samme hun hed Xenia. Det blev hendes navn - Blessed Xenia. Bøn på trappen i kirken St. Matthew, men den endeløse vandring i gaderne i St. Petersburg - her hele sit liv i disse år.

Men det er ikke helt rigtigt. Var bevis på hendes opsigtsvækkende profetier. Typisk, i allegorisk form så typisk for alle profeter, hun var i stand til præcist at fortælle om, hvad der stadig kun kommer til at ske. Nogle gange kan folk ikke umiddelbart forstå betydningen af hendes ord, og hædret deres vrangforestillinger gal kvinde. Men hver gang, når de står over for et fait accompli, huskede de hørte, og overbevist om hendes usædvanlige gave.

Bønner vinteraftener

Og endnu en usædvanlig detalje blev bemærket af samtidige, og selv indspillet i politirapporten - en natlig bøn den velsignede Xenia. Det faktum, at en sådan fremtrædende figur på gaden ikke kunne tiltrække sig opmærksomhed fra politiet. Her og holdt hende i et par dage for at se en medarbejder i hvert fald, han gør, taler med hvem og hvor man kan overnatte. Det var vinter, og i St. Petersborg vinter nat på gaden vil ikke bruge.

Yderligere oplysninger fremgår af rapporten, at samme politi agent. Han siger, at det hele natten så som at gå ud over udkanten af byen, en tigger, klædt kun i elendige klude og iturevne sko, i ekstrem kulde, faldt knæ på sneen, og stod der i bøn indtil daggry. Så rejste hun sig og vendte tilbage til byen.

Dette er ikke en episode fra livet for en helgen, en kendsgerning bemærkede i politirapporten. Dengang som nu, en fiktion i sådanne dokumenter er ikke tilladt. Tænk over det. Efter alt, den gennemsnitlige persons krop er i stand til at modstå kulden kun i meget begrænset periode. Forklaringen kan kun være én - bøn den velsignede Xenia havde absolut ekstraordinær styrke, selv uden for omsluttende element.

Død af Andrei Fedorovich

Lad os betragte et meget vigtigt spørgsmål: Hvad er så kær St. Petersborg det, at det endda blev hædre Xenia of St. Petersburg? Det er altid på gaden, især i nærheden af kirker, nok fjolser. Hvad hun får ud af det samlede cirkel? Svaret ligger formentlig i den grund af sit udseende på gaderne i uniform af den afdøde mand.

Efter tre års glade gift liv, hendes mand, Andrei Fedorovich Petrov, pludselig døde. Årsagen til hans død er tavs i litteraturen, men der er klare antydninger, der ikke passer sig på en sådan måde at forlade livet af en ortodoks person. Måske årsagen er relateret til vin, og i kanoner kirkens død fra at drikke svarer til selvmord, eller måske, at det er værre på sig selv begå. Det er kun kendt, at hans sjæl afgik i en anden verden uden omvendelse og syndernes forladelse.

Supreme ofring af Guds tjenere Xenia

Hvad kunne hjælpe ham velsignet Xenia? Bøn for den afdøde - et vigtigt og effektivt redskab, men vi kender ikke alle omstændighederne ved dødsfaldet. Måske bøn var magtesløs, og for at redde sin elskede var umuligt. Gem - nej, men i stedet give den til helvede hende, hvilket frigør dermed fra den evige straf af en elsket var faktisk mozhno.Skazano i Skriften, er der ingen højere Offer end at give sit liv for sin nabo. Vi forstår ofte dette, som at give sit liv, men det er jo tale om sjælen. Det hele - livet er kort, sjælen er evig. Det gav Guds tjener Xenia for hendes elskede mand, at flere af selve livet. Det er denne følelse det er indlejret i ord, at Guds tjener Xenia døde, og er i live og vil leve i lang tid endnu Andrei Fedorovich.

Byttes sjæle, for ikke at tale om tøj. Og det viste sig på gaderne i den gale, at arbejde fra de synder sin mand. Nu åbner livet for de hellige og forsøge at finde mindst noget lignende. Ofre i dem meget, men for at frelse sin egen sjæl. Men for nogen til frivilligt at give for deres favorit ren og syndfri sjæl i bytte for evig fordømmelse - dette vil du ikke finde.

På sådan en kun i stand til det, der er og "hest swoop", og "en brændende hus", og hendes mand til Sibirien. Det er derfor så alle har brug for bøn Xenia af Petersburg, at hendes hellighed var gennem lidelse kærlighed, og på det, som vi ved, er hele verden holdt. Og Guds bud om kærlighed, hun observerede en mere end nogen anden.

Tilbedelse af de hellige relikvier af St. Petersburg

I 1806 afsluttede hun sin jordiske rejse Blessed Xenia. Bønnen for sjælen af hendes elskede blev hørt af Gud, ellers ville han ikke have givet hende relikvier af den undergørende magt. De er begravet i Smolensk kirkegård i hendes fødeby Sankt Petersborg. Ikke overraskende, at efter døden det ikke kun var ikke glemt, men dens popularitet er steget mange gange. Hvis før det kun er adgang Petersborg, nu i sin grav pilgrimme samledes fra hele Rusland. Dette antyder, at bøn Xenia of Petersburg ikke forbliver ubesvarede.

Hvad bliver bedt Blessed Xenia

Det har været næsten to århundreder. Byen har ændret sig, og skiftet mennesker. Men ikke tørret op for strømmen af dem i en fart til Smolensk kirkegården, til kapellet, hvis vægge resten af hendes relikvier. Alle har noget af deres egne, deres egen bøn den velsignede Xenia. Om hjælp i besværet med at komme af med lidelser og, selvfølgelig, om familiens lykke at spørge sine folk. Det er kendt, at efter døden af Herren skænker hellig særlig nåde at udføre mirakler i den, hvor det er lykkedes i de dage af den jordiske liv. Derfor menes det, at bøn den velsignede Xenia ægteskab er særligt snart høres, som om det liv, hun var en model ægteskab. Af den måde, i sine rejser rundt i byen er allerede mor Xenia mirakler af denne art.

Udførelse af bønner for sundheden for

Der er ingen tvivl om, at bøn den hellige Velsignet Xenia i St. Petersborg virkelig hjælper heling af deres lidelser. Almindeligt kendt tilfældet, når den kommende kejser Alexander III, endnu, at være arving til tronen, blev syg med tyfus, og var på randen af døden. Hans kone, at være i fortvivlelse, efter råd fra en person fra tjenere, sætte en pude under patienten en håndfuld jord fra graven af salige Xenia og løftede hendes bønner.

Visionen om natten var hun selv mor Xenia og Alexander forudsige god bedring, beordret til at kalde en fremtidig deres datter Xenia. På kort tid sygdommen er aftaget, og når den arving til tronen havde en datter, så kaldes det Xenia, til minde om denne mirakuløse helbredelse. Således bøn Saint Xenia og jorden med hendes grav, med undtagelse af hendes fremtidige russiske hersker. Denne begivenhed gik over i historien, som det går i ham arving til tronen. Healing er begået mod almindelige mennesker, der var mange, men de er, for de flestes vedkommende, ikke er blevet registreret af samtidige. Men de forblev på den nationale hukommelse.

Bemærk at bede om hellig

Xenia of Petersburg er den eneste helgen med hvem du kan kommunikere ikke kun i bøn, men også i korrespondance. Ja, besluttede hun at skrive et brev, der er en note, der beder. I de foregående år, de kastet ud i revner i væggene i kapellet, men da væggene ikke kunne indeholde al korrespondance i en anden verden, og derefter sætte en speciel boks.

Således bøn Velsignet Xenia hjælp og fodret mundtligt, i meget kapel på hendes gravsten, og skriftligt i form af noter. For kærlighed til beboerne i St. Petersborg og mirakler ved deres bønner, den hellige Velsignet Xenia of Petersburg erklæret en himmelsk protektor for byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.