ComputereUdstyr

Tv i stedet for skærm - Myte eller virkelighed?

Mange mennesker kender situationen, når det, i går syntes en sand fiktion, i dag er den daglige virkelighed. Nu butikker, der sælger computerudstyr, et stort antal LCD-skærme tilbyde for enhver smag og pengepung - fra simple matrix TN; mere avanceret MV; populære IPS og så videre. Udvælgelsen af skærmens low-end modeller kan endda
en person med en gennemsnitlig finansielle indtægter. Men for 20 år siden var det helt anderledes - computer ejere ofte måtte finde en måde at bruge dit TV som skærm. Efter alt, at prisen på en standard VGA-skærme var "ublu" og kvaliteten af det billede, der vises på den fælles CGA, lod meget tilbage at ønske. Men beslutningen var - kun måtte tilslutte tv'et som skærm. For at gøre dette, kan du bede en ven til at samle en elektronik simpelt kredsløb, blanding RGB-signaler i en enkelt, der kunne betjene fjernsynet logik. Ordningen var også til at reducere den vertikale frekvens til 50 Hz standard (under anvendelse af en resident program). Andre muligheder - at købe et grafikkort med adgang til TV-Out. Det var nok bare at forbinde kortstikket og videoen fjernsynets indgang. Men disse grafikkort var, sjældne og meget værd.

I øjeblikket er der mange relativt billige modeller af grafikkort, som
en ekstra stik Tv-out, giver dig mulighed for at bruge tv som en skærm. Særlige chip (svarende til det pågældende sæt håndværkere til visning af billeder på CGA VGA-skærme) genererer et analogt signal, "forstår" TV.

Sådan tilsluttes tv'et i stedet for en skærm, skal du bruge:

- kabel er den korrekte type;

- et grafikkort med den tilsvarende udgang for føreren og som understøtter tv output.

Udformningen af stikkene på kortene kan variere, så før du går over kablet, er det nødvendigt at undersøge, hvilken type stik.

En af de mest almindelige - det er RCA, bedre kendt som "tulipan". Denne post er på hver tv, kabel og let at finde. Ulemperne, måske, skal tilskrives ikke meget høj kvalitet billede.

Den næste type stik - en rund, fire. Det opfordrede SVHS. Billedkvaliteten er meget højere end den foregående, da signalet ikke er blandet, og overføres særskilt: farve med en lysstyrke og en separat "jord" for alle. Af den måde, hvis der ikke er tv-stik, kan du købe en adapter.

Nu er ikke den mindre almindelige syv bens stik. Det tilføjes de sammensatte signaler, og den sidste, den syvende, er overflødig.

Tilslutning påkrævet, når computeren er slukket. Efter dette, video card driver, skal du aktivere påvisning af TV, skal du genstarte computeren og aktivere den ønskede tilstand. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at skifte kilder på tv'et (hvis antallet af indgange, vil det være nødvendigt at specificere fjern kilde af det ønskede signal).

Nogle gange er du nødt til at gøre fjernsynet fra skærmen. Nu for at løse dette problem er der flere måder:

- købe en ekstern tuner. Denne nøjagtig indretning med fjernbetjening, som er forbundet til monitoren og antennen;

- henviser til de håndværkere, der vil være i stand til at integrere tuneren kredsløb i skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.