SundhedStomatologi

Holdbarheden af en tandpasta, mystiske strimmel på røret, i modsætning til de voksne babyprodukter

Enhver kosmetisk og medicinsk produkt har en vis periode, inden for hvilken den kan opbevares og anvendes uden at miste sine egenskaber. Når du foretager et køb få mennesker opmærksomme på, hvad holdbarheden i tandpasta. Men hvordan er dette korrekt? Og hvad der ellers skal jeg kigge efter, når de vælger et kvalitetsprodukt til oral pleje?

holdbarhed

For at finde disse oplysninger, er det tilstrækkeligt at undersøge pakken omhyggeligt på den og præcisere udtrykket, hvor produktet kan opbevares. Nogle producenter skrive til hvilken måned og år for pastaen kan bruges. Andre anvendte datoen for produktionen af produktet og angive hvor længe (måneder eller år), han ikke miste sine egenskaber. Normalt er det 2-3 år. Denne information angår en tidsperiode under hvilken pastaen kan lagres i den lukkede tilstand.

Men der er endnu en holdbarhed på tandpasta. Når røret er åbnet, og den beskyttende folie er fjernet, bør det anvendes i 6-12 måneder. Disse oplysninger skal også angives på emballagen. Normalt er det anvendes som et billede åben krukke, hvor bogstavet "M", og det tal, som er antallet af måneder, hvor værktøjet skal bruges efter åbning.

Mystiske multi-farvede striber på røret

Det menes, at de striber på tandpasta skjul i sig selv information om kvaliteten, sammensætning og sikkerhed. Derfor er mange købere begyndte at være opmærksom på sin farve, som ligger på det sted, sammenvoksninger.

Hvis man ser på alle de indsendte produkter, kan vi se, at farverne på strimlerne er ikke så forskellige, er der kun fire.

  1. Green, som anses af mange, herunder førende eksperter i forskellige medicinske programmer, taler om naturlig sammensætning pasta. Associativ tænkning giver os mulighed for at associere farven grøn med miljøet og naturen. Så i et sådant produkt skal være fri for kemiske komponenter, bør tandpasta holdbarhed være lille.
  2. Sort er det modsatte af grønt. Antages det, at tandpasta med sådanne markeringer udelukkende består af kemiske elementer, er helt fraværende naturlige komponenter deri. Og denne kategori refererer til den mest lavprissegmentet, da den sorte farve angiver en produkter af lav kvalitet.
  3. Rød og blå striber på tandpasta angiveligt sige, at den gennemsnitlige kvalitet af produktet. Den indeholder omtrent lige store mængder af naturlige og syntetiske ingredienser.

Hvorfor strimmel farve ikke kan tjene som vejledning?

Hvis vi følger denne logik, så tandpasta med en grøn stribe bør koste betydeligt mere end sort. I en sammenlignende analyse af produktsortiment er et mønster ikke kan spores.

Hvis der tages denne erklæring for givet, skal den tandpasta holdbarheden være forskellige for produkter markeret med sort og grøn, som de naturlige produkter altid har mindre holdbarhed. Men hvis man sammenligner de produkter, der er mærket med forskellige farver, er det ikke bekræftet.

Det paradoksale natur af den opfattelse, at farven har en betydning, bliver det tydeligt, efter at rør og analyse af børns tandpasta. Sort stribe på dem er meget almindeligt. Men det er svært at mistænke producenterne, at de vil være at frigive en produkter farlig og dårlig kvalitet til små forbrugere. Denne kategori af varer steg krav med certificering.

Hvad er de striber?

Farvekodning er nødvendig for produktionen. Det tjener som benchmark for maskiner, der opererer i automatisk tilstand. På disse strimler, kan de bestemme placeringen af pigge eller noget, bør en slags pasta hældes i en konkret rør. Da emballagen er ikke helt hvid og indeholder grafiske billeder til sensoren til at genkende markeringerne, skal det være i en kontrastfarve. Det er derfor, tandpasta til børn, hvor et rør er meget lys og har en masse billeder, er det ofte præget af sort stribe.

Hvad skal jeg kigge efter, når de vælger en tandpasta

Der er russiske og internationale normer for sammensætningen af tandpasta og deres emballage. Hvert produkt skal have det fulde navn og fuldstændige oplysninger om producenten, samt kontaktoplysninger. Bør anvendes på de oplysninger om røret volumen, krav til opbevaring og holdbarhed tandpasta lukket og efter åbning. Sørg for at angive den fulde sammensætning, hvis det har en fluor, så dens masse brøkdel anføres. Det er vigtigt, at røret blev lavet af materialer, der er godkendt til brug til fødevareproduktion og beskytte tandpasta mod udtørring.

Krav til udvælgelse af børns tandpasta

Tandpasta til børn er væsentlig forskellig fra en voksen. Da babyer ofte sluge det, gælder særlige krav til sikkerheden for de ansatte. Derfor, for de yngste familiemedlemmer skal vælges specifikt designet til disse midler. Opmærksomheden henledes på, at der i denne kategori er der en opdeling i aldersgrupper. Det afhænger også af sammensætningen og proportioner af de aktive ingredienser.

Rør af børns tandpasta er mindre end en voksen. Dette gøres på grund af det faktum, at fristen for brug af tandpasta efter åbning ubetydelig. For eksempel kan en tandpasta selskab "R.O.K.S." Det bør anvendes inden for en måned. Når du vælger vigtigt at være opmærksom på, at børns produkter skal indeholde et minimum af fluor, men er det tilrådeligt at vælge pasta uden. De bedste pasta anses for at være dem, der har en naturlig sammensætning og bløde slibemidler, således klare godt med den funktion at rense tænderne fra plak.

Sammensætningen og værdien af tandpasta ikke nødvendigvis tegn på dens holdbarhed. Så, kære pasta Jason (ca. 700 rubler.), Med sin naturlige sammensætning, har en holdbarhed på 3 år. Det vil sige, det er det samme som for den Blend-et-med, hvis prisen er meget lavere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.