SundhedStomatologi

Et netværk af tandklinikker "Tooth 33": Det bedste sted for tandbehandling i St. Petersborg!

Tandpleje indtager en betydelig del i den moderne traditionel medicin. bevare sundhed på et højt niveau ville have været meget sværere uden hjælp af tandlæger. Dette skyldes det faktum, at i mundhulen (hvis ikke udføre ordentlig pleje af det) akkumulerer et antal bakterier, som efterfølgende indtages. Derfor er det nødvendigt at overvåge tilstanden af tænder og tandkød, og for mistanke om lidelse udseende oral kontakt en kvalificeret læge. Med et netværk af tandklinikker "Tand 33" mundhygiejne er blevet meget lettere for beboerne i St. Petersburg, det er en medicinsk facilitet succes kombinerer professionalisme og tilgængelighed for almindelige borgere.

En kort historie af et netværk af klinikker "33. tand"

Den første klinik "Tand 33" blev åbnet i 2001, ved gaden Botkin, hjem №1. Til dato er der hovedkontoret og vigtigste modtagelse netværk. På grund af det faktum, at holdet af læger arbejdede utrætteligt god berømmelse af klinikken spredte sig hurtigt over hele byen St. Petersborg. Allerede i 2002 var der en anden mulighed for at åbne en tand institution management netværk til at bruge det.

Netværket af klinikker har udviklet sig og vokset, og nu er det omfatter 7 hospitaler "33 tand." St. Petersburg - en by, hvor der er mange tandklinikker, men at denne klinik har vundet popularitet blandt borgerne, fordi det har en række overbevisende fordele.

Fordele ved klinikken "33. tand"

Dette netværk af klinikker har følgende fordele:

 • Brugen af innovativt udstyr og nyeste materialer i medicinsk praksis. Klinik "33 tand" har bevæget sig væk fra sovjetiske traditioner diagnosticering og behandling af mundhulen, til gengæld, overtog hun de bedste aspekter af tandpleje fra Europa. Læger bruger det nyeste udstyr, hvis anvendelse er behagelig for patienten.
 • Højt kvalificeret medicinsk personale. Klinikken er bemandet ikke kun folk med uddannelse inden for tandlægeområdet og læger, for hvem medicin - et kald. Statsansatte tilstræber konstant at udvikle sig i denne retning, for at lære nye ting og få erfaring.
 • Klinikken har alle de licenser og tilladelser, der kræves til jobbet. Hospital testet adskillige gange for tilstedeværelsen af det nødvendige udstyr til jobbet, kvalifikationer læger, sanitet mv Certifikaterne bekræfter, at klinikken "33rd tand" opfylder alle standarder for moderne tandpleje.
 • Rimelige priser. Sammenlignet med andre dental hospitaler i St. Petersborg "Tand 33" tilbyder sine kunder lave priser. Derfor denne klinik også kaldet familie.

Hvis du ønsker at vide, hvad der er den europæiske tandpleje, "33 tand" - det er den perfekte tandlægeydelser for dig, da dette netværk af klinikker er en af de bedste europæiske sundhedspleje modeller i Rusland.

"33. tand" Clinic Services

Blandt andet dette netværk af dental hospitaler præsenterer en bred vifte af tjenester:

 • Behandling af caries i forskellige stadier af sygdommen.
 • Omhyggelig fjernelse af tanden (med bedøvelse).
 • Indstilling af tætningen.
 • Ortodonti - bid korrektion af monteringsbeslag eller konsoller på tænderne. Lægen rådgiver egnet beslag eller plade, installerer det og vil styre processen med tilpasningen af tænderne i et par måneder.
 • Ortopædi - installation af nye tænder i stedet for tabt eller tabt på grund af en ulykke. Lægen vil vælge den optimale materiale til patientens mundhule, tand simulerer individuelt for patienten og gøre installationen.
 • Parodontologi - behandling af sygdomme forbundet med tandkødet.
 • Pediatric Dentistry - omfatter forebyggelse af sygdomme i mundhulen, behandling af eksisterende defekter og dannelsen af en korrekt bid barnet.

Som vi kan se, klinikken "Tand 33" giver alle de nødvendige tjenester for integreret behandling af problemer i forbindelse med tænderne eller mundhulen.

priserne for behandling

Nedenstående tabel giver et mere præcist billede af udgifter til behandling i det netværk af klinikker "33. tand":

service

pris

Anæstesi i tandudtrækning

250 rubler.

caries terapi

Afhængigt af sværhedsgraden af caries behandling omkostninger varierer 3000-4000 gnide.

Installation konsolsystem (1 kæbe)

22 000 rubler.

installation parentes

fra 8000 rubler.

Eliminering af gummi følsomhed

fra 5000 rubler.

Behandling af mælketænderne caries

fra 2000 rubler.

Behandling permanent tand caries

fra 2500 rubler.

Som vi kan se, dette netværk af klinikker tilbyder meget rimelige priser til behandling af mundhulen i hele familien. Derfor, hvis du har problemer med deres tænder og har brug for en kvalificeret tandlæge i St. Petersborg, kontakte netværket "33th tand", og ikke lider af smerter og andre ubehagelige symptomer. For mere end 10 års arbejde, har denne dental netværk optjent tillid og anerkendelse af mange mennesker, Peter.

Adresser sygehusenes 33. tand "

Som nævnt ovenfor, i det netværk af klinikker "Tand 33" omfattede 7 hospitaler, det er deres adresse:

 1. Botkin Street, Building 1.
 2. Gade Savushkina hus 125, den første bygning.
 3. Butlerova Street, Bygning 40.
 4. Marshal Zhukov Avenue, Bygning 33.
 5. Testere Avenue, Bygning 6.
 6. Ilyushin Street, Building 1.
 7. Prospect Uddannelse, Bygning 30.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.